Suna şu anda ağliyorumPskolojik bunlar senin düşüncelerin değil bende OKB yim öğrenmek istediğin ne varsa sorabilirsin cnm
Suna öyle mi diyosun...yani ben sonunda sanki isyan edicem ve delirip bababamin evine donucem gibi şeyler düşünuyorumCanım bunlar vesvese ya da şeytan işi değil neden anlamiyorsunuz pskolojik rahatsızlık yani siz Beyninizi değil Beyninizi sizi yönlendiriyor o düşünceleri seretonin eksikliğinden dolayi beyin üretiyor.Aldığınız ilaç iki hafta içinde beyindeki seretonin seviyesini yükseltiyor normale donuyorsunuzMutluluki canım nerdesin
Arkadaşlar mrb. Ben daha YARDIMMMM konu başlığı altında bebegimi kaybettikten sonra şimdi de eşimi kaybetme korkusu yaşıyorum demiştim. ..Allah razı olsun biraz rahatlamistim. Ancak zamanla ben de şöyle bi şey oluştu...yok inancımı kaybedicem, vicdanimi kaybedicem, işte huzurumu kaybedicem en sonunda da şimdi aklımı kaybetmekten korkuyorum ( şöyle ki ; Allah Peygamber isimlerini duyunca kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. ..inşallah falan gibi kelimeleri söyleyince sanki inanmadan söylüyormuşum geliyo  birisi bana sen inanmiyorsun aslinda diyo...çok garip gelecek ama vicdanimi sorguladigim için galiba o gün dolmuşa elinde kürekle bi adam girdi.Eger ben vicdansizsam bu kürekle birini oldurebilir miyim diyorum yaaa ( ne bileyim çok üzgünüm beynimdeki saçma sapan düşünceleri anlatamiyorum daa...o gün kıyma gördüm dolapta kanliydi aklıma ölmüş birileri geldi  bi kedi alayım diyorum mesela sonra da ya onu öldürürsem diyorum (((( işimi gücümü tutuyorum ama hep beynimde düşüncelerle...şimdi delirmekten gerçekten korkuyorum (( eninde sonunda kafayi yiyip eşimle bosanmaktan korkuyorum (( ki birbirimizi o kadar çok seviyoruz kiii (( onun benim içimdeki firtinalardan haberi yok tabiki...ne olduysa bu bebegimi kaybettikten sonra oldu...ben çok eğlenceli güleryüzlü bir insandim...psikoloğa gittim geçen gün önüme iki test koydu ki ben onları netten de çözmüştüm zaten. Ne bileyim uğraş falan bul dedi ama bunlari ona söylemedim soyleyemedim bile...bence bi psikolog hastasını iyice dinlemeli...şimdi sizden Allah rizasi icin benim durumumda olupta iyileşen ya da yardım etmek etmek isteyenlerden yardim istiyorum. .((
Suna şu anda ağliyorumbirisi dua et falan dediği zaman sanki sinir oluyorum...yani duygularim köreldi sanki rabbime karşı çok kötüyüm ((((
Öyle diyorum canım doktora git ilaca mutlaka başla sonra bize dua edeceksin inş.Suna öyle mi diyosun...yani ben sonunda sanki isyan edicem ve delirip bababamin evine donucem gibi şeyler düşünuyorum
Benzer şeyleri yaşadım ek olarak hep sevdiklerimin başına gelebilecek kötü kazaları düşünüp korkuyodum onlara bişey olcak diye. Öncelikle psikologdan önce psikiyatriye gitmenizi öneririm. Çünkü bebeğinizi kaybetmek bir travma ve bunlar belli ki sonuçlar. Sonrasında düşünmemeye çalışmanızı öneririm. O düşünceler aklınıza geldiğinde kendinizi meşgul edin. Spor yapmak yürüyüş gibi hemen o an yapabileceğiniz bişey yada temizlik veya bi arkadaşınızı arayıp sohbet etmek gibi. Bi süre bu düşünceler için kendinize izin vermeyin sonrasında zaten aklınıza bile gelmeyecekArkadaşlar mrb. Ben daha YARDIMMMM konu başlığı altında bebegimi kaybettikten sonra şimdi de eşimi kaybetme korkusu yaşıyorum demiştim. ..Allah razı olsun biraz rahatlamistim. Ancak zamanla ben de şöyle bi şey oluştu...yok inancımı kaybedicem, vicdanimi kaybedicem, işte huzurumu kaybedicem en sonunda da şimdi aklımı kaybetmekten korkuyorum ( şöyle ki ; Allah Peygamber isimlerini duyunca kafamda soru işaretleri oluşmaya başladı. ..inşallah falan gibi kelimeleri söyleyince sanki inanmadan söylüyormuşum geliyo  birisi bana sen inanmiyorsun aslinda diyo...çok garip gelecek ama vicdanimi sorguladigim için galiba o gün dolmuşa elinde kürekle bi adam girdi.Eger ben vicdansizsam bu kürekle birini oldurebilir miyim diyorum yaaa ( ne bileyim çok üzgünüm beynimdeki saçma sapan düşünceleri anlatamiyorum daa...o gün kıyma gördüm dolapta kanliydi aklıma ölmüş birileri geldi  bi kedi alayım diyorum mesela sonra da ya onu öldürürsem diyorum (((( işimi gücümü tutuyorum ama hep beynimde düşüncelerle...şimdi delirmekten gerçekten korkuyorum (( eninde sonunda kafayi yiyip eşimle bosanmaktan korkuyorum (( ki birbirimizi o kadar çok seviyoruz kiii (( onun benim içimdeki firtinalardan haberi yok tabiki...ne olduysa bu bebegimi kaybettikten sonra oldu...ben çok eğlenceli güleryüzlü bir insandim...psikoloğa gittim geçen gün önüme iki test koydu ki ben onları netten de çözmüştüm zaten. Ne bileyim uğraş falan bul dedi ama bunlari ona söylemedim soyleyemedim bile...bence bi psikolog hastasını iyice dinlemeli...şimdi sizden Allah rizasi icin benim durumumda olupta iyileşen ya da yardım etmek etmek isteyenlerden yardim istiyorum. .((
Evdeyim mutluluki...işSeni çok ama çok iyi anlıyorum.
Bu bir sınav unutma. bu kötü düşünceler vesvese sana ait değil. Bu düşünceler yüzünden kendini ruhsal olarak kötü hissediyorsun. Duyguların negatifleşir düşünceyi takip ettiği için. çalışıyor musun evde misin?
Evdeyim mutluluki. iktisat mezunuyum ve atanamadim...iş baktım ama Adiyaman gibi bi yerde ne kadar bulabilirsin ki...hem başlasam bile beynimi de kendimle götürücem.birakamiyorsun kiSeni çok ama çok iyi anlıyorum.
Bu bir sınav unutma. bu kötü düşünceler vesvese sana ait değil. Bu düşünceler yüzünden kendini ruhsal olarak kötü hissediyorsun. Duyguların negatifleşir düşünceyi takip ettiği için. çalışıyor musun evde misin?
Evdeyim mutluluki...iş
Evdeyim mutluluki. iktisat mezunuyum ve atanamadim...iş baktım ama Adiyaman gibi bi yerde ne kadar bulabilirsin ki...hem başlasam bile beynimi de kendimle götürücem.birakamiyorsun ki
Peki tşk ederim...bu arada mutluluki icimdeki his sana Allah razi olsun demek isteyipte diyemedigim için iyice inancını kaybettin diyo...b a
Bende çalıştığım halde kafasını dağıtamayanlardanım. Ama başarabilen insanlar var gerçekte.
Kitap oku önce anlamazsın kafandaki düşüncelerden zamanla okuduğunu anlarsın. Dr dan yardım al acil rahatlamak için ilaç şart. Ama en önemlisi senin iyileşeceğine inanman ve iyi bir psikolog bulman.
Peki tşk ederim...bu arada mutluluki icimdeki his sana Allah razi olsun demek isteyipte diyemedigim için iyice inancını kaybettin diyo...
Yaa Suna bi şey dicem..mesela şu anda Ankarada'ki patlamayla da fazla ilgilenmiyorum..diyorum ki işte bak vicdanimi kaybetmişimÖyle diyorum canım doktora git ilaca mutlaka başla sonra bize dua edeceksin inş.
hayır vicdanını kaybetmemişssin. canının çok yanmış. senin gibi hissizim. bu saatte sonra dünya yıkılsa umrumda olmazmış gibi geiyor. kıyamet benim için kopmuş gibi çünkü. bende eşimi kaybettim 3 ay önce ve hep kızımı da kaybedecekmişim gibi geliyor. bende psikolojik yardım almayı reddediyorum. her gün dua ediyorum gideceksek kızımla beraber gidelim die babamızın yanına.Yaa Suna bi şey dicem..mesela şu anda Ankarada'ki patlamayla da fazla ilgilenmiyorum..diyorum ki işte bak vicdanimi kaybetmişimbu normal mi?
Eger yardım almazssaniz daha kötüye gidersiniz ben intiharın eşiğinden döndüm acilen gidin lutfenhayır vicdanını kaybetmemişssin. canının çok yanmış. senin gibi hissizim. bu saatte sonra dünya yıkılsa umrumda olmazmış gibi geiyor. kıyamet benim için kopmuş gibi çünkü. bende eşimi kaybettim 3 ay önce ve hep kızımı da kaybedecekmişim gibi geliyor. bende psikolojik yardım almayı reddediyorum. her gün dua ediyorum gideceksek kızımla beraber gidelim die babamızın yanına.
Bu kanıya nerden vardın bu belirtiler OKB belirtisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?