beyninden yarali...

Sorduğuna göre hayati tehlikesi devam ediyor, tam olarak neresine geldiğine bağlı canım belki çok zarar vermemiştir çıkarılabilecek bir yerdedir kurşun hale içerideyse çok iyileşen duydum böyle öncelikle önemli olan hayati tehlikeyi atlatması... Çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

öncelikle herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim...sizin yakınınız nekadatrsüre hastanede kaldı ve nasıl bir süreçten geçti Allahım çok büyük inşallah iyileşecek...

Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....

Ortaokulda sınıf arkadaşım babasının silahıyla intihar etmişti.
Kurşun kulağın üst kısmından girip,diğer taraftan çıkmış.Beyne bir hasar vermemişti ve 3 ay sonra okula dönmüştü.
Allah büyük,inşallah sizin yakınınızda iyileşir..

aynısı oldu biliyormusun...inşallah Allahım çok büyük arkadaşınız ameliyat oldu mu?

öncelikle herkesin iyi dilekleri için çok teşekkür ederim...sizin yakınınız nekadatrsüre hastanede kaldı ve nasıl bir süreçten geçti Allahım çok büyük inşallah iyileşecek...

4 5 ay kadar kaldı daha sonra fizik tedavi gördü konuşmasında çok hafif kekelemesi oluyodu ilk zamanlar daha sonra onlarda düzeldi

Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....

Vurulma şekline,nerden vurulduğuna,hastanın bünyesine,başka bir hastalığı olup olmamasına göre değişir.Bir de kader meselesi.Ömrü varsa yaşar.Yani kimse net cevap veremez.İbrahim Ttalıses te kafasından vuruldu ama yaşıyor.
Geçmiş olsun

Kafasindan vurulmak var, kafasindan vurulmak var.
Ibrahim Tatlises yasadi, bazilari yasamadi.
Sorunuz cok ilginc.
Allah sifa versin.

Kafasindan vurulmak var, kafasindan vurulmak var.
Ibrahim Tatlises yasadi, bazilari yasamadi.
Sorunuz cok ilginc.
Allah sifa versin.

herkese ilgisinden teşekkürler sorum şu başına böyle birşey gelen birisi var mı? varsa neoldu...insanız ve herşey insan için açık ve nbet ben ölür mü diye sormadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…