beyninden yarali...

Nfrtettti

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2013
5.494
7.470
398
Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....

ben sadece böyle birşey yaşayan var mı dedim yorumlar gerçekten çok ilginç...yoksa neden cevap vermez zahmetinde bulunuyorsun..bak geç

Merhaba arkadaslarim...basindan yaralanip iyilesmis yakinlariniz var mi? Cok zor gunler geciriyorum tükendim....

öncelikle çok geçmiş olsun, başından yaralanıp iyileşmiş olan tanıdığım yok ama öyle haberler çok gördük başından yaralanan belirli süre yoğun bakımda yatıp, beyninde hasar bırakıp ama iyileşen çok kişi var. Allah'tan umut asla kesilmez....konuyu biraz daha acarsanız seviniriz bu arada.

çok teşekkür ederim...çok fazla anlatmak istemiyorum açıkçası çünkü tekrar yaşamak istemiyorum...umarım inşallah dediğiniz gibi olur..sadece bir insanın yaşayacağı en zor acıları yaşıyorum Allah insana çekemeyeceği yük vermezmiş buda geçecek...

siz mi yaralandınız bir yakınınız mı açıkca anlatsanız size daha iyi yardımcı olunabilir

bir yakınım...detaya girmek istemiyorum o çok önemli değil yani önemli olan özellikle hastanelerde çalışan kişiler böyle birşey gördümü merak ediyorum

ibrahim tatlıses geldi aklıma :) adamı keleşle vurdular benden daha sağlıklı para yeri geldiğinde insana can bile oluyor.Böyle bi yaralanma devlet hastanesine gitse kapısında sıra beklerken ölür ama özel hastane adama can verdi resmen

Yani keşke bir yardımımız dokunabilseydi. Rabbim şifa versin tez zamanda inşallah...

Allah acil şifalar versin benim de hiç olmadı öyle bir tanıdığım ama neler neler okuyoruz duyuyoruz yakınınız genç ise hücre yenilenmesi daha kolay olacağı için şansı daha yüksek inşallah hiçbir hasar bırakmadan iyileşir çok geçmiş olsun kendinizi çok üzmeyin Allah tan ümit kesilmez

benim bir tanıdığımda başından vuruldu baya bir süre hastanede yattı daha sonrası iyileşti ve turp gibi oldu yaşıda 55 falandı sanırım 20 sene yaşadı daha sonra eceliyle vefat etti allah sabır ve şifa versin inşallah

Ben bu konuda dalge geçilecek bir şey görmedim , gayet ciddi bir konu ve biraz da hassasiyet lütfen

Benim böyle bir tanıdığım yok ama yukarıda yazılmış zaten aklıma ibrahim tatlıses geldi benim de.. İyi bir tedaviyle ve yaranın hasar ama oranı göz önüne alınarak iyileşebilme ihtimali olabilir bence.. Tabi ki kurşun çok hayati bölgelere zarar vermediyse..

bir yakınım...detaya girmek istemiyorum o çok önemli değil yani önemli olan özellikle hastanelerde çalışan kişiler böyle birşey gördümü merak ediyorum

Canim kusura bakma ben dalga gecildigini sandim actiginiz konuda.ciddI oldugunu bilemedim ..cok gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…