Bezmialem tüp bebek

Raporlu 5300 küsür tam net hatırlamıyorum ama böyle bişey raporsuz da 8700 civarıydı.

Ben Vatan'daki Bezmialeme gidiyorum. Ama bağlı tabi Dragosla birbirine. Özel değil ama devlet de değil. Vakıf olduğu için kısmen ücretli oluyor.

Pınar hanım hakkında şikayet varda cok yaı var sert ve cok soguk bırı hastaları terslıyor vs dıye kararsız kalıyor ınsan

Pınar hanım hakkında şikayet varda cok yaı var sert ve cok soguk bırı hastaları terslıyor vs dıye kararsız kalıyor ınsan
Ben fazla sert olmasına falan takılmadım önemli olan işini nasıl yaptı ilk aşılamam Allah’a şükür 18 haftalık hamileyim bilgili bir doktor

Merhaba,
Bende Rabiye Hoca ya gidiyorum.Nasip olursa ağustos ayında aşılama olucam.Sizin süreciniz nasıl oldu acaba bilgi verebilir misiniz.
Benim ilk aşılamam da ilk ilaç iğne kullandım karnımdan çatlatma iğnesi sonra gün verdiler eşim sperm verdi bekledik en iyilerini seçtiler aşıladılar aşılmadan sonra hep yattım ilaçlarımı kullandım Allah’a şükür tuttu

Benim ilk aşılamam da ilk ilaç iğne kullandım karnımdan çatlatma iğnesi sonra gün verdiler eşim sperm verdi bekledik en iyilerini seçtiler aşıladılar aşılmadan sonra hep yattım ilaçlarımı kullandım Allah’a şükür tuttu
Çok sevindim adınıza 🌸 İnşaallah bizlere de vesile olur 🤲🏻

Back
X