Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın pınar hoca mı yapmıştı aşılamanızı?Peki teşekkürler :) ilk aşılamam oldu adet oldum zannettim sma meğersem hamileymişim :)
Raporlu 5300 küsür tam net hatırlamıyorum ama böyle bişey raporsuz da 8700 civarıydı.
İlaçlar hariç sadece hastaneye ödenen bu. Evet özeller baya pahalı malesefTüm ilaç vs dahil mi ? Dışarıya göre uygun geldi bana . Özel hastanelerde 20binden bahsediliyor totalde
İlaçlar hariç sadece hastaneye ödenen bu. Evet özeller baya pahalı malesef
Merhaba,Evet Pınar hanım
Merhaba aşılama fiyatı ne kadar bezmialem de?Merhaba,
Bende Rabiye Hoca ya gidiyorum.Nasip olursa ağustos ayında aşılama olucam.Sizin süreciniz nasıl oldu acaba bilgi verebilir misiniz.
Merhaba Canım,Merhaba aşılama fiyatı ne kadar bezmialem de?
Teşekkür ederim canımMerhaba Canım,
1600 + ilaç masrafı ( doktor muayenesi + tahlil ücretleri de ayrı )
Ben fazla sert olmasına falan takılmadım önemli olan işini nasıl yaptı ilk aşılamam Allah’a şükür 18 haftalık hamileyim bilgili bir doktorPınar hanım hakkında şikayet varda cok yaı var sert ve cok soguk bırı hastaları terslıyor vs dıye kararsız kalıyor ınsan
Benim ilk aşılamam da ilk ilaç iğne kullandım karnımdan çatlatma iğnesi sonra gün verdiler eşim sperm verdi bekledik en iyilerini seçtiler aşıladılar aşılmadan sonra hep yattım ilaçlarımı kullandım Allah’a şükür tuttuMerhaba,
Bende Rabiye Hoca ya gidiyorum.Nasip olursa ağustos ayında aşılama olucam.Sizin süreciniz nasıl oldu acaba bilgi verebilir misiniz.
Çok sevindim adınızaBenim ilk aşılamam da ilk ilaç iğne kullandım karnımdan çatlatma iğnesi sonra gün verdiler eşim sperm verdi bekledik en iyilerini seçtiler aşıladılar aşılmadan sonra hep yattım ilaçlarımı kullandım Allah’a şükür tuttu
Canım yine benRaporlu 5300 küsür tam net hatırlamıyorum ama böyle bişey raporsuz da 8700 civarıydı.