Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Canım hayırlı olsun birsey soracaktım bildiğim kadarı ile 2 embriyo belirli kişilere konuluyor sana nasıl koydular sorabilir mıyım
Aslında resmi olarak bana konulmayacaktı, son dk embriyolog geldi 2 embriyo da döllendi dedi bende ikisinin konulmasını istediğimi söyledim eğer istersen ikisini de koyabilirim dedi, bence böyle daha iyi olur dedi, sonra 2 ıvf denemem başarısız olmuştur diye dilekçe yazdım, böylelikle yaptılar

Biraz işi kılıfına uydurmaya başlamışlar yani anladım canım hayırlı olsun bende istedim iki tane konulmasını ben ilk tüp bebek yapanlardanim o zaman yapamayacaklarını 35 yaş altı ve 3 tüp bebek başarısız olanlara yapılıyor dediler .öyle tek konuldu tuttu ama 10 haftalık iken kalbi durdu nasip işte

Haklısın nasip, benim de umudum yoktu ama bir anda nasip oldu, insan tutsada tam sevinemiyor bütün aşamalar bir karın ağrısı, İnşaallah vazgeçme ara verince soğuyor insan

Canım inşaallah pozitif sonucu almışsındır

Evet canım çok şükür 395 çıktı sonucum. 2 gün sonra yenilicem testi. Bezmi aleme gideyim hem biten ilaçlarımı yazdırırım dedim ama bayağı dolu. Randevuda boşluk bulamadım. Sen ne durumdasın?
Çok sevindim gerçekten, ben bugün hemşireyi aradım sonuçları söyledim, yarın gel dedi, ben önceden almıştım randevu perşembeye, sende bir görüş istersen hemşireyle

Çok sevindim gerçekten, ben bugün hemşireyi aradım sonuçları söyledim, yarın gel dedi, ben önceden almıştım randevu perşembeye, sende bir görüş istersen hemşireyle
Nasıl çıktı en son sonuçların? Can'ım ben ilk yaptığım testi söylemedim. Zaten hemşire ile de görüşmedim. Bankodaki kıza söyledim. İki gün sonra tekrarlayın dedi. Yarın tekrarlıcam testi. Erken çağırmışlar. Kese de görünmez ki şimdi. Niye çağırıyorlar acaba?

İkinci testi nr zaman yaptın dedi 2 Eylül dedim o zaman yarın gel keseye bakarız dedi

İkinci testi nr zaman yaptın dedi 2 Eylül dedim o zaman yarın gel keseye bakarız dedi
Senin değerlerin yüksekti sanki öyle hatırlıyorum. O yüzden öyle demiş olabilirler. 1000 1500 gibi bi değer olması gerekiyor testin. Belki giderim yarın. Jelim falan da bitti. Onları yazdırıp kan testi yaptırabilirim.

Hımm evet 1036 çıktı testim ondan demekki

Tek kese çıktı canım, değerlerin ikiz gibi değil dedi dr ama belli olmaz sonradan da oluşabiliyo diğeri dedi
Hadi yaa... senin bayağı katlanmıştı ikiz diye düşünmüştüm. Vajinal mı baktı keseye?
Benim de 842 çıktı bugün değerim. İki üç gün sonrada beni çağırırlar sanırım ama vajinal ultrason istemiyorum ben.

Mecbur vajinal yapıyorum dedi, karından görünmezmiş, birkaç kere daha vajinal yapılıyormuş

beni de pazartesi ya da salı çağırdılar.
Benim anlamadığım tüp bebek gebeliği dr normal gebelik gibi mi hesaplanıyor, yoksa döllenme tarihinden mi, rahime konulduğu tarihten mi? Son adet tarihine göre 33 günlük ama transfere göre 18 günlük döllenme ye göre 21,, hangisi doğru acaba

Can'ım adet tarihine göre hesaplıyorlardır. Sonuçta yumurta oluşmaya başlıyor. Döllenme tarihinde sarkma falan olursa ona göre değişiklik gösterir.

Arkadaslar, hastaneden memnun musunuz? Ve hamile kalan arkadaslarim asilama ile mi yoksa tup bebek ile mi hamile kalabildiler?

Arkadaslar, hastaneden memnun musunuz? Ve hamile kalan arkadaslarim asilama ile mi yoksa tup bebek ile mi hamile kalabildiler?
Can'ım ben doktordan memnundum. Çok seviyorum. Hastanede fena değil ama çalışanlar biraz ilgisiz sinir bozucu olabiliyor zamanla. Ağızlarından cımbızla laf alıyorsun.
2. Tüp bebek denemem de pozitif sonuç aldım.

Mrb arkadaşlar bizim morfoloji sorunumuz var 10 aydır korunmuyoruz ama gebelik oluşmadi.. Asılama için nereye gitsem diye düşünürken tesadüfen gördüm.. Bezmialemde 2 aşılama tutmazsa rapor çıkarabiliyor muyuz? Pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.. Ücret vs hakkında..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…