- 6 Temmuz 2015
- 43
- 15
- 18
- 38
Aslında resmi olarak bana konulmayacaktı, son dk embriyolog geldi 2 embriyo da döllendi dedi bende ikisinin konulmasını istediğimi söyledim eğer istersen ikisini de koyabilirim dedi, bence böyle daha iyi olur dedi, sonra 2 ıvf denemem başarısız olmuştur diye dilekçe yazdım, böylelikle yaptılarCanım hayırlı olsun birsey soracaktım bildiğim kadarı ile 2 embriyo belirli kişilere konuluyor sana nasıl koydular sorabilir mıyım
Biraz işi kılıfına uydurmaya başlamışlar yani anladım canım hayırlı olsun bende istedim iki tane konulmasını ben ilk tüp bebek yapanlardanim o zaman yapamayacaklarını 35 yaş altı ve 3 tüp bebek başarısız olanlara yapılıyor dediler .Aslında resmi olarak bana konulmayacaktı, son dk embriyolog geldi 2 embriyo da döllendi dedi bende ikisinin konulmasını istediğimi söyledim eğer istersen ikisini de koyabilirim dedi, bence böyle daha iyi olur dedi, sonra 2 ıvf denemem başarısız olmuştur diye dilekçe yazdım, böylelikle yaptılar
Haklısın nasip, benim de umudum yoktu ama bir anda nasip oldu, insan tutsada tam sevinemiyor bütün aşamalar bir karın ağrısı, İnşaallah vazgeçme ara verince soğuyor insanBiraz işi kılıfına uydurmaya başlamışlar yani anladım canım hayırlı olsun bende istedim iki tane konulmasını ben ilk tüp bebek yapanlardanim o zaman yapamayacaklarını 35 yaş altı ve 3 tüp bebek başarısız olanlara yapılıyor dediler .öyle tek konuldu tuttu ama 10 haftalık iken kalbi durdu nasip işte
Canım inşaallah pozitif sonucu almışsındırYani ben de 5. Gün embriyosu olmadığı için bu kadar geç verdiğini düşündüm açıkçası. 15. Güne vermesine çok şaşırdım. Bu konularda ne kadar sabırsız olduğumuzu biliyorlar. Söyleyebilirdi tatil diye böyle verdik diye. Özelde yaptırırım zaten gününde de. Bu halden anlamaz halleri beni delirtiyor valla. Umarım bir daha gerek kalmaz bunlarla uğraşmama. Yarın 14. Gün olacak. Yaptırayım bari ben de.
Evet canım çok şükür 395 çıktı sonucum. 2 gün sonra yenilicem testi. Bezmi aleme gideyim hem biten ilaçlarımı yazdırırım dedim ama bayağı dolu. Randevuda boşluk bulamadım. Sen ne durumdasın?Canım inşaallah pozitif sonucu almışsındır
Çok sevindim gerçekten, ben bugün hemşireyi aradım sonuçları söyledim, yarın gel dedi, ben önceden almıştım randevu perşembeye, sende bir görüş istersen hemşireyleEvet canım çok şükür 395 çıktı sonucum. 2 gün sonra yenilicem testi. Bezmi aleme gideyim hem biten ilaçlarımı yazdırırım dedim ama bayağı dolu. Randevuda boşluk bulamadım. Sen ne durumdasın?
Nasıl çıktı en son sonuçların? Can'ım ben ilk yaptığım testi söylemedim. Zaten hemşire ile de görüşmedim. Bankodaki kıza söyledim. İki gün sonra tekrarlayın dedi. Yarın tekrarlıcam testi. Erken çağırmışlar. Kese de görünmez ki şimdi. Niye çağırıyorlar acaba?Çok sevindim gerçekten, ben bugün hemşireyi aradım sonuçları söyledim, yarın gel dedi, ben önceden almıştım randevu perşembeye, sende bir görüş istersen hemşireyle
İkinci testi nr zaman yaptın dedi 2 Eylül dedim o zaman yarın gel keseye bakarız dediNasıl çıktı en son sonuçların? Can'ım ben ilk yaptığım testi söylemedim. Zaten hemşire ile de görüşmedim. Bankodaki kıza söyledim. İki gün sonra tekrarlayın dedi. Yarın tekrarlıcam testi. Erken çağırmışlar. Kese de görünmez ki şimdi. Niye çağırıyorlar acaba?
Senin değerlerin yüksekti sanki öyle hatırlıyorum. O yüzden öyle demiş olabilirler. 1000 1500 gibi bi değer olması gerekiyor testin. Belki giderim yarın. Jelim falan da bitti. Onları yazdırıp kan testi yaptırabilirim.İkinci testi nr zaman yaptın dedi 2 Eylül dedim o zaman yarın gel keseye bakarız dedi
Hımm evet 1036 çıktı testim ondan demekkiSenin değerlerin yüksekti sanki öyle hatırlıyorum. O yüzden öyle demiş olabilirler. 1000 1500 gibi bi değer olması gerekiyor testin. Belki giderim yarın. Jelim falan da bitti. Onları yazdırıp kan testi yaptırabilirim.
Can'ım senin ikiz bence :) öyle geldi bana. Değer çok iyi çünkü.Hımm evet 1036 çıktı testim ondan demekki
Tek kese çıktı canım, değerlerin ikiz gibi değil dedi dr ama belli olmaz sonradan da oluşabiliyo diğeri dediCan'ım senin ikiz bence :) öyle geldi bana. Değer çok iyi çünkü.
Hadi yaa... senin bayağı katlanmıştı ikiz diye düşünmüştüm. Vajinal mı baktı keseye?Tek kese çıktı canım, değerlerin ikiz gibi değil dedi dr ama belli olmaz sonradan da oluşabiliyo diğeri dedi
Mecbur vajinal yapıyorum dedi, karından görünmezmiş, birkaç kere daha vajinal yapılıyormuşHadi yaa... senin bayağı katlanmıştı ikiz diye düşünmüştüm. Vajinal mı baktı keseye?
Benim de 842 çıktı bugün değerim. İki üç gün sonrada beni çağırırlar sanırım ama vajinal ultrason istemiyorum ben.
Mecbur vajinal yapıyorum dedi, karından görünmezmiş, birkaç kere daha vajinal yapılıyormuş
Benim anlamadığım tüp bebek gebeliği dr normal gebelik gibi mi hesaplanıyor, yoksa döllenme tarihinden mi, rahime konulduğu tarihten mi? Son adet tarihine göre 33 günlük ama transfere göre 18 günlük döllenme ye göre 21,, hangisi doğru acababeni de pazartesi ya da salı çağırdılar.
Can'ım adet tarihine göre hesaplıyorlardır. Sonuçta yumurta oluşmaya başlıyor. Döllenme tarihinde sarkma falan olursa ona göre değişiklik gösterir.Benim anlamadığım tüp bebek gebeliği dr normal gebelik gibi mi hesaplanıyor, yoksa döllenme tarihinden mi, rahime konulduğu tarihten mi? Son adet tarihine göre 33 günlük ama transfere göre 18 günlük döllenme ye göre 21,, hangisi doğru acaba
Can'ım ben doktordan memnundum. Çok seviyorum. Hastanede fena değil ama çalışanlar biraz ilgisiz sinir bozucu olabiliyor zamanla. Ağızlarından cımbızla laf alıyorsun.Arkadaslar, hastaneden memnun musunuz? Ve hamile kalan arkadaslarim asilama ile mi yoksa tup bebek ile mi hamile kalabildiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?