Sağol canım güzel dileklerin için hayırlısı olsun da er yada geç farketmez. Evet hocasına devam edicem Aslında Banu hanımla da devam edebilirsin dedi yücel bey ama iş sadece Banu hanımda bitmiyor labarotuar da önemli Onun için ilk orda denemek istemiyorumbazen araya zaman girmesi iyi oluyor vücut dinleniyor banu hanımla devam mı edeceksin yoksa hocasına yönlendirmişti demiştin oraya mı gideceksin rabbim tedavinin çok güzel geçmesini nasip etsin ağrısız sancısız ve sonucu pozitif olan
sende haklısın ama hastanenin tüp bebek başarı oranı iyi haberin olsun ne zaman kontrole gitsem hemşirelerin telefon konuşmalarına şahit oluyorum ve soruyorum aşılamamı tüp mü diye aldığım cevap aynı tüp:)Sağol canım güzel dileklerin için hayırlısı olsun da er yada geç farketmez. Evet hocasına devam edicem Aslında Banu hanımla da devam edebilirsin dedi yücel bey ama iş sadece Banu hanımda bitmiyor labarotuar da önemli Onun için ilk orda denemek istemiyorum
Bende aksini düşünüyorum canım bizzat konuşup tanıştığım insanlar vardı orda ama sonuç alamamış tabiki herşey Allahtan ol derse olur ama bana negatifler denk geldi herhalde inşallah sen pozitif sonuç alırsın yazarsın bizleresende haklısın ama hastanenin tüp bebek başarı oranı iyi haberin olsun ne zaman kontrole gitsem hemşirelerin telefon konuşmalarına şahit oluyorum ve soruyorum aşılamamı tüp mü diye aldığım cevap aynı tüp:)
aşılama ile mi tüp bebekle mi sonuç alamamışlar merak ettim bu arada brükselden fiyat alırsan yazarmısın burdanBende aksini düşünüyorum canım bizzat konuşup tanıştığım insanlar vardı orda ama sonuç alamamış tabiki herşey Allahtan ol derse olur ama bana negatifler denk geldi herhalde inşallah sen pozitif sonuç alırsın yazarsın bizlere
aşılama ile mi tüp bebekle mi sonuç alamamışlar merak ettim bu arada brükselden fiyat alırsan yazarmısın burdan
bende aşılaması tutan bu siteden bir arkadaş dışında kimseyi duymadım dediğin gibi rapor çıkarmayacaksan aşılama ile vakit kaybetme ama gittiğin merkez direk tüp yapacakmı orasıda varTüp bebeği bilmiyorum ama maalesef bende git gel bir çok kişiyle tanıştım aşılamada tutan kimse yoktu hepsi devlet desteği ile tüp bebek için önden aşılama şartı nedeniyle zorunlu yapıyormuş ve banada eğer rapor için uğraşmıyorsan sakın aşılama deneme boşa vakit kaybı dedilerbizde şuan kararsızız rapor için aşılamaları mı yapsak yoksa gidip bahçeci de tüp bebek mi denesek sonuçta 3 aşılamanın maliyeti ilk tüp bebekteki indirimle aynı fakat ilkinde tutması düşük ihtimal
gerekli şartları sağlıyorsan onlar çıkarıyor bi kaç evrak istiyorlar gerisi onlardaKızlar bezmialemde rapor çıkarmak için ne yapmak gerekiyor aşılama içinde rapor çıkartılıyor mu?
şubatta amh 0,83 çıkmıştı acaba daha da düşmüş olabilir mi ?bende aşılaması tutan bu siteden bir arkadaş dışında kimseyi duymadım dediğin gibi rapor çıkarmayacaksan aşılama ile vakit kaybetme ama gittiğin merkez direk tüp yapacakmı orasıda var
sürekli yapılan bi test değil amh inşallah düşmemiştir. aralıkta yaptırmıştım 6.67 idişubatta amh 0,83 çıkmıştı acaba daha da düşmüş olabilir mi ?
sürekli yapılan bi test değil amh inşallah düşmemiştir. aralıkta yaptırmıştım 6.67 idi
yani normal değerlere bakıldığında fazla gözükmüyor senin tahlil kağıdında normal değerler yazıyormuMaşallah ama çok yüksek değil mi polikistik over falan olduğunda böyle yüksek olduğunu okumuştum.
Arkadaslar bana da 2 aydır aşılama nasip olmadı ilk ay yumurtalıkların fazla gelişmesi bu ay az gelişmesinde dolayı ilişki önerdi boşuna aşılama parası verme dedi banu hnm tüp bebeğe geçecek rapor çıkartılabilirmiş, aslında bende direk tüp bebek istiyordum ama devlet desteği için aşılamaya başladım, hayırlısı böyle demekki hiç aşılama parası vermeden tüp bebeğe geçicem
Canim test sonucunu yaz demistin bugun lan tahlili yaptirdim negatif hayirlisi dedik gectikSağol canım tüpten önce laparoskopi olucam sanırım yarın görüşücem Banu hanımla beni hocası olan Prof. Yücel Karamana yonlendirecekti kistimden dolayı fikir almak istiyor alınsın derse aldiricam artık ondan sonrası tüp mü olur bilmiyorum bi süre normal yolla deneyinde diyorlarmış operasyonda sonra hayırlısı artık
Kızlar bende gelecek ay asilama yapılacak esimde hiç sorunu var ve morfoloji 2 tutarım bilmiyorum ya asilama banu hanim da asla olupta tutan var mıdır acaba çok tedirginim lh ve fsh 8.50 civarında oyüzden direk asilama dedi bana bu ay dogun kontrrol hapi kullancam kist olnus o gitsin die dier adete baslancak tedaviye ya tutmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?