Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

Kızlar bezmialemde rapor çıkarmak için ne yapmak gerekiyor aşılama içinde rapor çıkartılıyor mu?

Sağol canım güzel dileklerin için hayırlısı olsun da er yada geç farketmez. Evet hocasına devam edicem Aslında Banu hanımla da devam edebilirsin dedi yücel bey ama iş sadece Banu hanımda bitmiyor labarotuar da önemli Onun için ilk orda denemek istemiyorum

sende haklısın ama hastanenin tüp bebek başarı oranı iyi haberin olsun ne zaman kontrole gitsem hemşirelerin telefon konuşmalarına şahit oluyorum ve soruyorum aşılamamı tüp mü diye aldığım cevap aynı tüp:)

Bende aksini düşünüyorum canım bizzat konuşup tanıştığım insanlar vardı orda ama sonuç alamamış tabiki herşey Allahtan ol derse olur ama bana negatifler denk geldi herhalde inşallah sen pozitif sonuç alırsın yazarsın bizlere

aşılama ile mi tüp bebekle mi sonuç alamamışlar merak ettim bu arada brükselden fiyat alırsan yazarmısın burdan

aşılama ile mi tüp bebekle mi sonuç alamamışlar merak ettim bu arada brükselden fiyat alırsan yazarmısın burdan

Tüp bebeği bilmiyorum ama maalesef bende git gel bir çok kişiyle tanıştım aşılamada tutan kimse yoktu hepsi devlet desteği ile tüp bebek için önden aşılama şartı nedeniyle zorunlu yapıyormuş ve banada eğer rapor için uğraşmıyorsan sakın aşılama deneme boşa vakit kaybı dediler bizde şuan kararsızız rapor için aşılamaları mı yapsak yoksa gidip bahçeci de tüp bebek mi denesek sonuçta 3 aşılamanın maliyeti ilk tüp bebekteki indirimle aynı fakat ilkinde tutması düşük ihtimal

bende aşılaması tutan bu siteden bir arkadaş dışında kimseyi duymadım dediğin gibi rapor çıkarmayacaksan aşılama ile vakit kaybetme ama gittiğin merkez direk tüp yapacakmı orasıda var

bende aşılaması tutan bu siteden bir arkadaş dışında kimseyi duymadım dediğin gibi rapor çıkarmayacaksan aşılama ile vakit kaybetme ama gittiğin merkez direk tüp yapacakmı orasıda var
şubatta amh 0,83 çıkmıştı acaba daha da düşmüş olabilir mi ?

Maşallah ama çok yüksek değil mi polikistik over falan olduğunda böyle yüksek olduğunu okumuştum.
yani normal değerlere bakıldığında fazla gözükmüyor senin tahlil kağıdında normal değerler yazıyormu
benim sonuç kağıdım aşağıdaki şekilde

hastanede 2 kez aşılama deneyen normal yollardan hamile kalıp 14 haftada bebeğini kaybeden biriyle tanışmıştım. 3 aşılama için gelmişti, onunda amh 6,9 çıkmıştı ama onda polikistik over sendromu vardı insülin direnci için ilaç vermişti doktor hatta doktoru çok şaşkındı çünkü polikistik over olanlar genelde kilolu ve tüylenme sorunu olan kişilermiş kilo verdiklerinde insülin direnci de normale dönermiş. Normalin 2-3 katı çıkan amh de değişirmiş ama bu kızda ne tüy ne kilo vardı benim amh değerim polikistikten yüksek ama ilaçla tedavisi olurmuş normal yoldan dr hamile kalabilirsin dedi kaldım ama bebeği kaybettim beklemek istemediğim için aşılama deniyoruz demişti.
Bunların hepsi boş laf aslında rabbim nasip ederse oluyor etmezse hiç sebep bulunmadığı halde yine olmuyor

Arkadaslar bana da 2 aydır aşılama nasip olmadı ilk ay yumurtalıkların fazla gelişmesi bu ay az gelişmesinde dolayı ilişki önerdi boşuna aşılama parası verme dedi banu hnm tüp bebeğe geçecek rapor çıkartılabilirmiş, aslında bende direk tüp bebek istiyordum ama devlet desteği için aşılamaya başladım, hayırlısı böyle demekki hiç aşılama parası vermeden tüp bebeğe geçicem

Aslında ilk seferde tutsa 3 aşılamaya verilen para zaten tüp bebekteki indirim kadar ama oda şansa tutup tutmayacağı belli değil 3-5 kez deneyenleri duyunca insanın umudu gidiyor. Senin diğer değerlerin nasıl peki neden tüp bebek önerdi Banu hanım?

Değerlerimin hepsinin normal olduğunu söyledi, yani sebepsiz interfilite, öncesinde 2 kere klomen geçmişim olduğu için bir de yaşdan dolayı tüp bebek dedi. Ben tüp bebeğin tutma oranı yüksek olduğundan ismine verdiği değerden dolayı herkese önerdiğini de düşünüyorum açıkçası. Söylediğin gibi tüp bebeğin de tutma garantisi olmadığından en azından devlet desteği olsun diye düşündüm. Hakkımızda hayırlı sebepler halk etsin Rabbim..

Canim test sonucunu yaz demistin bugun lan tahlili yaptirdim negatif hayirlisi dedik gectik

Kızlar bende gelecek ay asilama yapılacak esimde hiç sorunu var ve morfoloji 2 tutarım bilmiyorum ya asilama banu hanim da asla olupta tutan var mıdır acaba çok tedirginim lh ve fsh 8.50 civarında oyüzden direk asilama dedi bana bu ay dogun kontrrol hapi kullancam kist olnus o gitsin die dier adete baslancak tedaviye ya tutmazsa

Canım proxeed plus diye bir ilaç var araştır benim eşiminde morfolojisi 4 tü ayrıntılı bilmediğimiz için %96 anormal sperm deyip yıkılmıştım internette okudum doktora danıştım olur kullanabilir ama 4 sınır değerdir o kadar korkmayın dedi morfoloji 4 ten 6 ya çıktı 2 ayda 1 haftada sayı arttı ileri hızlı arttı ceviz badem keçi boynuzu pekmezi arı sütü bal polen propolis karışımı günde 1 tanede proxeed plus içti eşim bir sonraki kontrolde doktor bile şaşırdı ne yapıyorsan devam deyip gülmüştü kendimde bitkisel şeyler kullandım 2 ay sonra tüp bebek dedikleri halde ilk aşılama deneyelim derken gittiğimde hamile olduğumu gördük :) maalesef bebeğimin kalbi 9. haftasında durdu kan pıhtılaşmasından olduğunu düşünüyor doktor her neyse lafı çok uzattım erkekte sperm kalitesini beslenme içki sigara çok etkiliyor eşim içki kullanmaz ama günde 1 paketten fazla sigara içerdi onu da bıraktı sizde deneyin belki 2 ay sonra sende müjdeli haber verirsin bizlere :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…