Bezmialem vakıf gurebada aşılama yaptıranlar bi bakar mısınız

kızlar normalde 4 seviyesinde çıkması gerekiyorken anti müllerian hormon benim değerim 12.6 çıktı.bende iki kere aşılama yaptırdım.amh değeri gebeliği doğrudan etkilemez.bahçecide görüştüğüm hocalarda bu şekilde yorumladı..ve ben bu değerle kendi kendime hamile kaldım.şuan 9 haftalık..psikoloji çok önemli çünkü biz kafamızdan attık tüp bebeğe başlayacakken hamile kaldım ..

Merhaba arkadaşlar, buralar pek boş kalmış, dün yumurtalar toplandı, pazar yada salı transfer olacak İnşaallah, tüp bebek yaptıranlar sonuç aldı mı acaba

Merhaba arkadaşlar, buralar pek boş kalmış, dün yumurtalar toplandı, pazar yada salı transfer olacak İnşaallah, tüp bebek yaptıranlar sonuç aldı mı acaba
Hayırlı olur inş arkadaşım. Benim de bugün toplandı. Geçen ay olumsuz bir denemem var benim. Yine bezmi alemde.
Umarım bu ay sonuç alırız. Benim de pazartesi olacak transfer. 3. Günü.

Hayırlı olur inş arkadaşım. Benim de bugün toplandı. Geçen ay olumsuz bir denemem var benim. Yine bezmi alemde.
Umarım bu ay sonuç alırız. Benim de pazartesi olacak transfer. 3. Günü.
İnşaallah, embiriyolarımız bol bol bölünerek rahim yatağında güzelce büyürler, mucizeye şahit oluyoruz elhamdülillah

Arkadaşlar bezmialemde aşılamayla hamile kalan biri olarak orada yaşanılan psikolojiyi unutmak mümkün değil. Her zaman 2 günde bir her sabah kapıda bekleyişlerim ve hala da orada bekleyenlerin olduğu gelir aklıma. Hamile kaldık diye sizleri unuttuk sanmayın her zaman dualarımda tüm o kapıda bekleyen arkadaşlarım. Allah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik ve evlat nasip etsin emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah

Teşekkürler Allah razı olsun, Rabbim sağılık afiyetle bebeğini kucağına almayı nasip eder İnşallah..

Hayırlı bayramlar arkadaşlar, tüp bebek sorası pozitifi gördüm elhamdülillah, Rabbim tüm isteyip bu yolda emek harcayanlara da nasip etsin, devamını görmek de nasip olur İnşaallah.. Ben 20 Ağustos da transfer olmuştum, aynı gün bir arkadaş da vardı, acaba kendisi de bu portal da mıdır, merak ettim

Benim de 21 ağustosta oldu. Benim de pozitif şimdilik. Test günümü 5 Eylül'e verdiler. İnş devam eder.
Senin de hayırlı olsun Can'ım.

Benim test günümü 31 Ağustos a vermişlerdi, İnş daim olur canım
Can'ım senin 5. Gün embriyosu olmalı. Geçen ay bana da 11. Gün test günü olarak vermişlerdi. Bu ay 3. Gün embriyosu konuldu. Kan değerlerin nasıl Can'ım? İrtibat kurabildin mi merkezle? Pek mümkün değil o ama

Benim de 3. Gün embriyosu 2 embriyo transfer edildi, ilk değer 415 ikinci değer 1065 çıktı,, ilkinde hemşire acilde olduğunu söylemişti aradım söyledim çok güzel dedi ilaçlara devam et dedi, salı tekrar arıcam inş

Ya benim 21 Ağustos'ta oldu transfer. Niye 5 Eylül'e verdiler anlamadım şimdi. Dalga geçer gibi resmen. Sana 11 güne verilmiş.
Yalnız değerin çok çok iyi. İkiz mi acaba :))

Ya benim 21 Ağustos'ta oldu transfer. Niye 5 Eylül'e verdiler anlamadım şimdi. Dalga geçer gibi resmen. Sana 11 güne verilmiş.
Yalnız değerin çok çok iyi. İkiz mi acaba :))
Bence tatilden dolayı demiş olabilir, sen yarın özelde yaptır testini canım istersen,devlet acilleri yapmıyor beta yı

Bence tatilden dolayı demiş olabilir, sen yarın özelde yaptır testini canım istersen,devlet acilleri yapmıyor beta yı
Yani ben de 5. Gün embriyosu olmadığı için bu kadar geç verdiğini düşündüm açıkçası. 15. Güne vermesine çok şaşırdım. Bu konularda ne kadar sabırsız olduğumuzu biliyorlar. Söyleyebilirdi tatil diye böyle verdik diye. Özelde yaptırırım zaten gününde de. Bu halden anlamaz halleri beni delirtiyor valla. Umarım bir daha gerek kalmaz bunlarla uğraşmama. Yarın 14. Gün olacak. Yaptırayım bari ben de.

Bazı eksiklikler var maalesef yani bu işleri araştırmayan sadece hemşire dr un dediğiyle anlamaya çalışan bi insan kesinlikle birçok şeyi yanlış yapar

Bazı eksiklikler var maalesef yani bu işleri araştırmayan sadece hemşire dr un dediğiyle anlamaya çalışan bi insan kesinlikle birçok şeyi yanlış yapar
Doktorda sıkıntı Yok zaten Can'ım. Banu hanımı çok seviyorum. Ekip sorunlu. Böyle giderse de çok hasta kaybederler Zaten.

Canım hayırlı olsun birsey soracaktım bildiğim kadarı ile 2 embriyo belirli kişilere konuluyor sana nasıl koydular sorabilir mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…