Bezmiş gibiyim

1ogretmen

Queen
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2.613
5.592
158
Kızlar daha hayatımın baharındayım(22) ama kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki.. lisede yurtta kaldım evden erken ayrıldığım için bir çok sorun sıkıntı zor zamanlar yaşadım. Üniversiteyi başka şehirde okudum biraz tecrübeli İdim yine de insanları çok takan bir yapım vardır. Okuduğum bölüm zordu. İyi kötü bitirdim .asıl okumak istediğim bölüm farklıydı ama bir yıl daha hazırlanamadım ailemin imkanı yoktu mezun oldum iş güç sıkıntısına girdim çevredeki insanların ağır lafları okudun da ne oldu ne zaman atanacaksın vs ve ailemle bir çok sorun yaşadım. Onun dışında sevgili desen beni yıllarca yıprattı ağlattı. Defalarca spora gittim polislik için defalarca elendim. Şimdi de spora gidiyorum ama üstümde bir isteksizlik bıkmışlık usanmışlık hissiyatı var. Bunu nasıl aşacağım .

Ah kelin merhemi olsa başına sürse. Sabah kalk camı aç ve düşün. Her sabah sıfırlanmis bir enerjiyle uyaniyorsun. Belki uzun vadede gücün yok ama 1 günlük gücün var. Her gün o 1 günü kullan. Haya 70 yıl değil 70×365 gün. Her gün yeni bir güç böyle düşün

Çünkü yaşadığin hayatı beğenmiyorsun. Eğer spora gitmek senin için bir tutku olsa dikenli yolda bile koşarak giderdin. Sabah mutsuz kalkmanın tek nedeni istediğin hayatı yaşayamamak bence. Ne istediğini neyi beğenmediğini cesurca kendine itiraf et ve risk alacak değişiklikler yap bence. Yoksa yıllarca yıpranır ve çıkmaza girersin. Bir sabah kalktığında herşey düzelmiş olacak...

Çünkü yaşadığin hayatı beğenmiyorsun. Eğer spora gitmek senin için bir tutku olsa dikenli yolda bile koşarak giderdin. Sabah mutsuz kalkmanın tek nedeni istediğin hayatı yaşayamamak bence. Ne istediğini neyi beğenmediğini cesurca kendine itiraf et ve risk alacak değişiklikler yap bence. Yoksa yıllarca yıpranır ve çıkmaza girersin. Bir sabah kalktığında herşey düzelmiş olacak...
Çok haklısınız

Back
X