Hayır yokArtış daha fazla olmalıydı canım kanaman vs var mı?
O zaman sıkı takip ettirmekte fayda var canım.. 2 günde bir bence takibini yaptır ve lütfen endişe etme herşeyin hayırlısını versin AllahHayır yok
Gün asiri tahlili yaptirin yükseliße göre belli olur normalmi degilmiMerhabalar,
Geçen hafta cuma günü bhcg değerim 500 küsür çıkmıştı. Doktor yoktu oradaki pratisyen hekim bir hafta sonra tekrar baktırın dedi. Dün tekrar yaptırdık bhcg 1000 çıktı. Bu normal mi? Daha fazla yükselmesi gerekmez miydi? Lütfen bilgisi olanlar yazsın çok korkuyorum
Degeriniz biraz düşk gibi geldi..iki kati artmasi lazim 2 gun sonra tekrarlayınMerhaba benim Çarşamba 428cuma günü 675 di bu durum normalmi yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba benim Çarşamba 428cuma günü 675 di bu durum normalmi yardımcı olursanız çok sevinirim
1gün arayla yaptıgım içinmi böle çıktı bu kötü Bi durummu yaCanım hemen hemen %60 artmış gibi geldi bana Sen yinede 2 günde bir kontrol ettir
Pazartesi günü doktor kontrolüne gideceğiz. Umarım herşey yolundadırO zaman sıkı takip ettirmekte fayda var canım.. 2 günde bir bence takibini yaptır ve lütfen endişe etme herşeyin hayırlısını versin Allah
Normal olan zaten yaptırdığınız sıklıkta yaptırmak takibi.. yani mesela p.tesi yaptırırsanız Çarşamba yaptırmanız uygun olan zamandır.. çarşambaysa cuma uygundur bu şekilde gidiyor1gün arayla yaptıgım içinmi böle çıktı bu kötü Bi durummu ya
O zaman doktorunuzu değiştirin ama şuan çok küçük olduğu için artan rakama doktorun bişey dememesi bence güzel bi durum sonuçta kötü bişey olsaydı Emin'im doktor söylerdiBenim Can'ım çok sıkıldı kötümü sonuçta artan Bi durum var ama dr yanada şansım iyi degil yorum bile yapmıyor bu değere göre ne kadarlık bişey demiyor
O dedi demezmi ne iyi diyebilirim ne kötü ilaca devam et dinlen o kadarO zaman doktorunuzu değiştirin ama şuan çok küçük olduğu için artan rakama doktorun bişey dememesi bence güzel bi durum sonuçta kötü bişey olsaydı Emin'im doktor söylerdi
%60 artış olduğu için öyle demiştir sen bol bol dinlen ve pazartesi günü testi tekrarla umudunu asla kaybetme bol bol ayetel kürsi oku karnına üfleO dedi demezmi ne iyi diyebilirim ne kötü ilaca devam et dinlen o kadar
Öle yapıyorum hayırlısı tabi siz ne kadarlıksınız%60 artış olduğu için öyle demiştir sen bol bol dinlen ve pazartesi günü testi tekrarla umudunu asla kaybetme bol bol ayetel kürsi oku karnına üfle
Degeriniz biraz düşk gibi geldi..iki kati artmasi lazim 2 gun sonra tekrarlayın
Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyleCanım hemen hemen %60 artmış gibi geldi bana Sen yinede 2 günde bir kontrol ettir
Dr a gittinmi canim ikiz olabilir belki ondan yüksektir yada dış gebelikte sanirim bu kadar yuksek çıkiyo degerMerhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Ondan endişeliyim ama kanama olmadı salı günü bakıcaz . Agrımda yok gögüslerim şiş çok endişeliyimDr a gittinmi canim ikiz olabilir belki ondan yüksektir yada dış gebelikte sanirim bu kadar yuksek çıkiyo deger