Bhcg değeri :(

1177cıktı. Karından kontrol bile keseyı gene gördu.ama dıoki 1500un ustunde ancak kese görulur.senın 1177de kese göruluosa. Bu beta hcg bana dıo ki saglıksız gebelık olabılır mi dedı. Kafamı cok karıstırdı. Ama rahımde kese varsa dıs gebelık de degıldır dedı. Ikı gunde 1072den 1177de yukselmiş.ama zamana bıraktı bekleyecegız dedi

Doktor sacmalamista sacmalamiss yanii. 1500 alti kese gorulurse olagandisi birsey mi oluyormus. Ben acildeyken bi kiz kasiklarini tuta tuta geldi. Doktor adetin kac gun geti dedi adet gunum adet olucam galiba bana igne vurun bu agri beni bezdirdi dedi. Doktor ultrasonda bakalim dedi bi bakti 4 haftalik kese. Ona bakilirsa 4 haftalik kese gozukmez hemde adet gunu. Ama doktor ona hic olumsuz birsey soylemedii.

.sımdi öyle bı psıkolıjıdeyım ki kaybedecegım sanıyorum.buna kendımı bıle hazırladım. Carsamba gel tekrar beta ya bakalım az yukselmişse napcak bilmyorum. Bence hu saglıksız gebelık dedı. Degerle kese uyumsuz dıye. Cok moralım bozuk. Uzulmeyım dıorum ama elımde degıl

O dedi demezmi ne iyi diyebilirim ne kötü ilaca devam et dinlen o kadar
Benim ilk gebeliğin de 207 iki gün sonra 334oldu ikigun sonra 612 i di doktor dış gebelik dedi iç kanaması olur sağlıklı bi gebelik kesinlikle değil dedi bebeğimi aldı kürtaj yaparken içimde parça bıraktı yeterli bi artis normal olabilirdi dedi o kadar yipramdim ki bebeğimi göz göre göre mi kaybettim diye doktor ne derse doğru değil maalesef başka başka doktora gidin araştırın yüzde 60 artis yeterli bi artis benim canım çok yandı lütfen dikkat et bebeğine dokundurma kalbini bekle atmasını bekle

Yani iki katı artması gerekiyor evet ama yüzde atmış da yeterli bi artis mis lütfen baska başka doktora gidin arastirin

Yüzde 60 artis normal olabilir dua edin bol bol illa tam iki katı na gerek olmayabiliyormus

İki günlük canim
Gün aşırı aynı saatte ver hatta bu konuyla ilgili çok makale okudum İngilizce makaleler özellikle çünkü benim bebeğimi iki katı olmadı diye aldı doktor meğerse yuzde atmış yeterliis tek bi doktora bakmayın lütfen başkasına da gidin bana sağlıklı bi gebe değilsin dedi ama meğerse normalmis eminim hatta çok araştırdım çok okudum gün aşırı ölçümde yüzde altmış yeterli canim

Başka doktorlar da gittim o doktor deye dilim varmıyor onun dışında hepsi aynı şey dedi o ise tam tam iki katı dedi

Başka doktorlar da gittim o doktor deye dilim varmıyor onun dışında hepsi aynı şey dedi o ise tam tam iki katı dedi
canım benim artık çok rahatladım değerim normal demekki Allah razı olsun senden. peki belirtilerin nasıl sanki göğüs ağrısı dışında diğerleri yok denecek kadar azaldı benim sen ne düşünüyorsun bu konuda?

Belli olmuyor o canım benimde biara çok artıyor özellikle o ilk 4 hafta coktu sonra azaldı bazıları hamile kalıp anlamıyor bile canım takılma bol bol dua et rabbim hayirlisini versin kanama sıkıntı canım kanamaya pıhtı olmasi sıkıntı daha 5 haftaliksin sanırım o yüzden betan da başta olduğu için öyle olabiliyor muş

6. Haftada hafif mide bulantısı oluyor kalp atımı oluşmaya başlarken yani sonra benim bu gebeliğin de lekelenmem ve kanamam oldu ama çok sukur canım riskliydi ve çalışıyorum ayaktayim hep dua et bol bol uyu dinlen o hafta en belirgin belirti halsizlik sersemlik

Ha bu arada tek o bile yeterli zaten güzel dusun canim iyi dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…