Bhcg değeri :(

Bunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor
Bu deger düzelebilirde o yuzden takip ettirin gun aşırı test yaptirin diyorz canim biz olabilecek ihtimalleri söyluyorz ama en dogru karari dr verir bu yüzden umutsuzluğa kapilmayin hayırlisini isteyin dua edin

Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle

canım erken yumurtlama olmuş olabilir büyük ihtimal benimde 6 7 gün geçmişti 18bin küsürlü bişeydi. adetten önce hamile kalmışım üzerine görmüşüm yani o yüzdn yüksek çıktı. bi doktora görün hemen kötüye yorumlayıp canını sıkma.

Kızlar siz şimdi b hcg den bahsediyorsunuz bende de şüphe oluştu ben bir kere baktırdım değerim 477 çıktı bu hafta perşembe gel bakalım kese görünür dedi gittim dedim ki bir daha kan vermeme gerek var mı yok dedi bi sıkıntı olmazsa zaten kese görünür dedi kesem göründü ama şimdi sizin beta hcg ile kese değerleri örtüşmediğini okuyunca korktum acaba bir daha kan versem mi ki

Canım merhaba üstğne gördüm demişsinde ultrasona gittiğinde bebeğin gelişiminden anladılarmı hemen üstüne gördüğünü? Birde nırmal adet şeklindeni oldu kanaman?

Canım merhaba üstğne gördüm demişsinde ultrasona gittiğinde bebeğin gelişiminden anladılarmı hemen üstüne gördüğünü? Birde nırmal adet şeklindeni oldu kanaman?
benim kan testi yaptıktan sonra anlaşıldı zaten 6 haftalıktı hesaplamada üzerine gördüğüm belli oldu ultrasyonda da aynı şekilde belli oldu. evet canım normal bi şekilde oldu hiç bi değişiklik olmadı kanamada.

Kızlar merhaba beta Hcg cuma günü 10000 di bugun yine yaptırdım yine 10000 makinamı bozuk anlamadım . İnternetten bakıyorum sonuçlara

Selam kızlar yarın doktora gıdecegım. Ikı defa beta baktırdım. Ilk gıttıgımde adetım bır gun gecikmişti.350cıktı. Doktor ogun keseyi alttan muaneye ıle gördu cok sukur. Aradan 7gun gecti 1003cıktı. Uc katı hemen hemen.aynı gun aksam içime sınmedı devlet hastanesi acıle gıttım beta hcg m 1073tü. Gelişim normal gıbı geldı bana sız ne dersınız? Keseyı de gördu sonuçta dımı.korkuorumm

Merheba ben şimdi doktordan geldim 1 hafta önce 500 olan hcg değerim bu hafta 1000 çıktı ve bu duruma normal dedi. Kendinizi sıkıntıya sokmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…