- 5 Mayıs 2013
- 33.897
- 41.523
- 798
Bunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor
Umarım bebişlerimiz iyidirAynı durumdayım
Evet aynı yerde yaptırdıkIkinci testi ilkiyle ayni yerde mi yaptirdiniz?
İnşallahSagliksiz gebelik olabilir. Tabi en dogru yorumu doktor yapar. Insallah sagliklidir ve sizinle kalir bebeginiz.
Bu deger düzelebilirde o yuzden takip ettirin gun aşırı test yaptirin diyorz canim biz olabilecek ihtimalleri söyluyorz ama en dogru karari dr verir bu yüzden umutsuzluğa kapilmayin hayırlisini isteyin dua edinBunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor
Sonuçlarda hata yapma olasılığı olabilir mi? Çünkü kendimde anormal bi durum hissetmiyorum son adet tarihim 22 ağustosIkinci testi ilkiyle ayni yerde mi yaptirdiniz?
Sonuçlarda hata yapma olasılığı olabilir mi? Çünkü kendimde anormal bi durum hissetmiyorum son adet tarihim 22 ağustos
Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Hayır görmedi pazartesi günü göstereceğizAyni laboratuvar oldugu icin hata oldugunu sanmiyorum. Dr gormedi degil mi sonucu?
Hayır görmedi pazartesi günü göstereceğiz
Bu arada aramızda bir gün varmış. Sağlıkla doğsun minik fasulye :)Hatta pazartesi testi de tekrarlasaniz daha iyi olur.
Bu arada aramızda bir gün varmış. Sağlıkla doğsun minik fasulye :)
Canım merhaba üstğne gördüm demişsinde ultrasona gittiğinde bebeğin gelişiminden anladılarmı hemen üstüne gördüğünü? Birde nırmal adet şeklindeni oldu kanaman?canım erken yumurtlama olmuş olabilir büyük ihtimal benimde 6 7 gün geçmişti 18bin küsürlü bişeydi. adetten önce hamile kalmışım üzerine görmüşüm yani o yüzdn yüksek çıktı. bi doktora görün hemen kötüye yorumlayıp canını sıkma.
benim kan testi yaptıktan sonra anlaşıldı zaten 6 haftalıktı hesaplamada üzerine gördüğüm belli oldu ultrasyonda da aynı şekilde belli oldu. evet canım normal bi şekilde oldu hiç bi değişiklik olmadı kanamada.Canım merhaba üstğne gördüm demişsinde ultrasona gittiğinde bebeğin gelişiminden anladılarmı hemen üstüne gördüğünü? Birde nırmal adet şeklindeni oldu kanaman?
Merheba ben şimdi doktordan geldim 1 hafta önce 500 olan hcg değerim bu hafta 1000 çıktı ve bu duruma normal dedi. Kendinizi sıkıntıya sokmayınSelam kızlar yarın doktora gıdecegım. Ikı defa beta baktırdım. Ilk gıttıgımde adetım bır gun gecikmişti.350cıktı. Doktor ogun keseyi alttan muaneye ıle gördu cok sukur. Aradan 7gun gecti 1003cıktı. Uc katı hemen hemen.aynı gun aksam içime sınmedı devlet hastanesi acıle gıttım beta hcg m 1073tü. Gelişim normal gıbı geldı bana sız ne dersınız? Keseyı de gördu sonuçta dımı.korkuorumm
sonuç nedir ?Cok tsk ederım suan hastanedeyım kan verdım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?