Bhcg değeri :(

Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Erken yumurtlamis olabilir sin hemen kötüye yorma. Benim bat günü 500 du 5 gün gece yapsam senin değerin yarısı olurdu canım nerdeyse korkma belki adetten hemen sonra hamile kaldın.
Allah gönlüne göre versin

Erken yumurtlamis olabilir sin hemen kötüye yorma. Benim bat günü 500 du 5 gün gece yapsam senin değerin yarısı olurdu canım nerdeyse korkma belki adetten hemen sonra hamile kaldın.
Allah gönlüne göre versin
Amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin

Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Dış gebelikte benim yaşadığım kadarıyla olanını söylüyorum sadece 10binli değerlere gelmeden ağrım ve kanamam başlamıştı.. tek taraflı ağrıdan kendini belli eğer 10bin gibi bi değerde diye düşünüyorum.. sizin muhtemelen ya ikiz yada adetiniz biter bitmez hamile kaldınız

Evet bende yaşadık dış gebelik/ boş gebelik emin olamadılar. Ama değer hiç böyle yüksek değildi. Ve kanamam Ağrı'm oldu hemen kürtaj olmuştum

Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım ne kadarlık Ken gördün keseyi
Âmin canım cümlemizi inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.. ben 4 haftalık gittiğimde daha kese oluşuyor demişti doktor sonra 6ıncı haftada gittim hem oğlumu hem kalp atışını gördük canım

Evet bende yaşadık dış gebelik/ boş gebelik emin olamadılar. Ama değer hiç böyle yüksek değildi. Ve kanamam Ağrı'm oldu hemen kürtaj olmuştum
O yüzden bence dış gebelikten korkmayın.. sağlıklı bir gebelik olabileceğini düşünüyorum eğer çok muammada kalıyorsanız p.tesi günü kan testini tekrarlayın o zaman belli olur zaten

Ay ne güzel maşallah ben daha Bilmşyorum bile ne kadarlık falan

Ondan endişeliyim ama kanama olmadı salı günü bakıcaz . Agrımda yok gögüslerim şiş çok endişeliyim
Kötuyu düsunme hemen ikiz gebeliktede böyle yuksek cikıyo dr a hit bakalim hayirlisi olsun uzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…