Erken yumurtlamis olabilir sin hemen kötüye yorma. Benim bat günü 500 du 5 gün gece yapsam senin değerin yarısı olurdu canım nerdeyse korkma belki adetten hemen sonra hamile kaldın.Merhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Benim 48saat geçmemişti ikinci test için48 ila 72 saatte bir degerin ikiye katlanmasi gerekiyor. Artis az olmus gibi sanki.
Amin inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinErken yumurtlamis olabilir sin hemen kötüye yorma. Benim bat günü 500 du 5 gün gece yapsam senin değerin yarısı olurdu canım nerdeyse korkma belki adetten hemen sonra hamile kaldın.
Allah gönlüne göre versin
Biz 18+5teyiz canımÖle yapıyorum hayırlısı tabi siz ne kadarlıksınız
Benim 48saat geçmemişti ikinci test için
Dış gebelikte benim yaşadığım kadarıyla olanını söylüyorum sadece 10binli değerlere gelmeden ağrım ve kanamam başlamıştı.. tek taraflı ağrıdan kendini belli eğer 10bin gibi bi değerde diye düşünüyorum.. sizin muhtemelen ya ikiz yada adetiniz biter bitmez hamile kaldınızMerhaba adetimi 5 gün geçti ve değer 10000 neden böyle
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım ne kadarlık Ken gördün keseyiBiz 18+5teyiz canım
Evet bende yaşadık dış gebelik/ boş gebelik emin olamadılar. Ama değer hiç böyle yüksek değildi. Ve kanamam Ağrı'm oldu hemen kürtaj olmuştumDış gebelikte benim yaşadığım kadarıyla olanını söylüyorum sadece 10binli değerlere gelmeden ağrım ve kanamam başlamıştı.. tek taraflı ağrıdan kendini belli eğer 10bin gibi bi değerde diye düşünüyorum.. sizin muhtemelen ya ikiz yada adetiniz biter bitmez hamile kaldınız
Âmin canım cümlemizi inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.. ben 4 haftalık gittiğimde daha kese oluşuyor demişti doktor sonra 6ıncı haftada gittim hem oğlumu hem kalp atışını gördük canımAllahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Can'ım ne kadarlık Ken gördün keseyi
O yüzden bence dış gebelikten korkmayın.. sağlıklı bir gebelik olabileceğini düşünüyorum eğer çok muammada kalıyorsanız p.tesi günü kan testini tekrarlayın o zaman belli olur zatenEvet bende yaşadık dış gebelik/ boş gebelik emin olamadılar. Ama değer hiç böyle yüksek değildi. Ve kanamam Ağrı'm oldu hemen kürtaj olmuştum
Ay ne güzel maşallah ben daha Bilmşyorum bile ne kadarlık falanÂmin canım cümlemizi inşallah sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.. ben 4 haftalık gittiğimde daha kese oluşuyor demişti doktor sonra 6ıncı haftada gittim hem oğlumu hem kalp atışını gördük canım
Adetinden kaç gün geçti ?Ay ne güzel maşallah ben daha Bilmşyorum bile ne kadarlık falan
Bugün 12 gün Can'ımAdetinden kaç gün geçti ?
Geç döllenme olmuş olabilir öyleyse dediğim gibi p.tesi günü tekrarla Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinBugün 12 gün Can'ım
Amin Can'ım inşallahGeç döllenme olmuş olabilir öyleyse dediğim gibi p.tesi günü tekrarla Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
Kötuyu düsunme hemen ikiz gebeliktede böyle yuksek cikıyo dr a hit bakalim hayirlisi olsun uzme kendiniOndan endişeliyim ama kanama olmadı salı günü bakıcaz . Agrımda yok gögüslerim şiş çok endişeliyim
İnşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsinKötuyu düsunme hemen ikiz gebeliktede böyle yuksek cikıyo dr a hit bakalim hayirlisi olsun uzme kendini
Bunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor48 ila 72 saatte bir degerin ikiye katlanmasi gerekiyor. Artis az olmus gibi sanki.
Aynı durumdayımBunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor
Sagliksiz gebelik olabilir. Tabi en dogru yorumu doktor yapar. Insallah sagliklidir ve sizinle kalir bebeginiz.Bunun sebebi ne olabilir? Kafayı yiyeceğim gerçekten dün bulutların üzerindeydim. Bugün içim sıkışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?