Bhcg değerim haftama göre düşük mü ?

Newesta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2014
295
179
63
36
Merhaba kızlar, benim sat: 29 ağustos adetimin üzerinden 9 gün geçti ve ben kan testi yaptırdım ve bugün 10. gün sonuç 286 6. haftanın içindeyim hesaplamalara göre peki bu değer düşük değil mi çok tedirginim lüten yardımcı olunn

[TE="Newesta, post: 372428member: 630198"]Merhaba kızlar, benim sat: 29 ağustos adetimin üzerinden 9 gün geçti ve ben kan testi yaptırdım ve bugün 10. gün sonuç 286 6. haftanın içindeyim hesaplamalara göre peki bu değer düşük değil mi çok tedirginim lüten yardımcı olunn[/QUOTE]

Mrb canim. Geç yumurtlama/döllenme olmuş olabilir. Moralini bozma. Benim 12. Günümde 1500 ustuydu. Dr a gittin mi

Mrb canim. Geç yumurtlama/döllenme olmuş olabilir. Moralini bozma. Benim 12. Günümde 1500 ustuydu. Dr a gittin mi[/QUOTE]

adetinin üzerinden 12 gün geçince mi 1500 üzeydi canım ? Salı gününe randevu aldım ben bakalım çok meraklıyım :/

Mrb canim. Geç yumurtlama/döllenme olmuş olabilir. Moralini bozma. Benim 12. Günümde 1500 ustuydu. Dr a gittin mi

adetinin üzerinden 12 gün geçince mi 1500 üzeydi canım ? Salı gününe randevu aldım ben bakalım çok meraklıyım :/[/QUOTE]

Şöyle açiklayayim canim. SAT 25 ağustos. 23 eylülde adet olmam lazimdi. 26 eeylülde beta hcg baktirdim. 626 cikmisti. Dr 1 hafta sonra cagirdi. Ekim 3 te, arefe günü gittim. Küçücük kesemizi gördük. Bayramda grip oldum. 5 ekimde evimizin yakinlarinda kucuk bi tip merkezi vardi. Serum taklidi. Esim beta isteyelim kaça yükselmiş bakalim dedi. Dr, gerek yok ama siz bilirsiniz dedi. Değer sonucu 1500 den büyük yazıyordu. Tam bi değer yazmiyordu

adetinin üzerinden 12 gün geçince mi 1500 üzeydi canım ? Salı gününe randevu aldım ben bakalım çok meraklıyım :/

Şöyle açiklayayim canim. SAT 25 ağustos. 23 eylülde adet olmam lazimdi. 26 eeylülde beta hcg baktirdim. 626 cikmisti. Dr 1 hafta sonra cagirdi. Ekim 3 te, arefe günü gittim. Küçücük kesemizi gördük. Bayramda grip oldum. 5 ekimde evimizin yakinlarinda kucuk bi tip merkezi vardi. Serum taklidi. Esim beta isteyelim kaça yükselmiş bakalim dedi. Dr, gerek yok ama siz bilirsiniz dedi. Değer sonucu 1500 den büyük yazıyordu. Tam bi değer yazmiyordu[/QUOTE]

Maşallah canım ne güzel kalp atışları için ne zaman gidiceksiniz ?

Ya kızlar bana da akıl verin, adetim geçeli 2 gün oldu beya testim 78 çıktı çok mu düşük? Rokyor bi haftalık dedi ama acaba ne demek istediki? Pazartesi bi daha gidicem bende

[QUOTE="Newesta, post: 37247862, member: 630görev
öyle açiklayayim canim. SAT 25 ağustos. 23 eylülde adet olmam lazimdi. 26 eeylülde beta hcg baktirdim. 626 cikmisti. Dr 1 hafta sonra cagirdi. Ekim 3 te, arefe günü gittim. Küçücük kesemizi gördük. Bayramda grip oldum. 5 ekimde evimizin yakinlarinda kucuk bi tip merkezi vardi. Serum taklidi. Esim beta isteyelim kaça yükselmiş bakalim dedi. Dr, gerek yok ama siz bilirsiniz dedi. Değer sonucu 1500 den büyük yazıyordu. Tam bi değer yazmiyordu[/QUOTE]

Maşallah canım ne güzel kalp atışları için ne zaman gidiceksiniz ?[/QUOTE]

Simdilik bi sikintim yok canim. Hem doğuda görev
yapiyoruz. Mardinin ilcesindeyiz, dogrudurust hastane
yok burada. Merkeze veya kiziltepeye gidecektik ama
buralar çok karisik, sokağa cikilmiyo ins duzelir ama 1 haftaya duzelmezse bburadaki devlete veya tip merkezine gideriz.

Canım test bugün mü yapıldı? Son adetinin ilk gününü söyler misin?

Canım test bugün mü yapıldı? Son adetinin ilk gününü söyler misin?

son adet tarihimin ilk günü 29 ağustos canım adetimden 9 gün geçtiğinde sonuç 286 dı. bugün 11 gün geçmiş oluyor 2 gün önce değer buydu

son adet tarihimin ilk günü 29 ağustos canım adetimden 9 gün geçtiğinde sonuç 286 dı. bugün 11 gün geçmiş oluyor 2 gün önce değer buydu

Tamam canım eğer şansın varsa bugün de yaptır eğer değerin 500 ün üstünde çıkarsa sıkıntı yok. 286 değerlendirilebilir bi ölçü değil. Geç döllenme olmuş olabilir

Tamam canım eğer şansın varsa bugün de yaptır eğer değerin 500 ün üstünde çıkarsa sıkıntı yok. 286 değerlendirilebilir bi ölçü değil. Geç döllenme olmuş olabilir

değerlendirilebilir bi ölçü değil derken ? anlayamadım ne demek istediğini

değerlendirilebilir bi ölçü değil derken ? anlayamadım ne demek istediğini

Canım 1000 in altını hamile olarak değerlendirmezler çünkü kese 1000 ve üstünde görülür bu da yaklaşık 6. Haftaya tekabül ediyor. Sağlıklı gebelikte de ( eğer çoğul gebelik yoksa) bhcg değeri 2 günde bir 2 katına çıkar. Yoksa başka problemler vardır. Örneğin değerin düşerse düşük yapıyor olabilirsin yada boş gebelik olabilir. Yani 1000 in altındaki sonuçlar tek başına değerlendirilmez

kese görünmeden ve kalp atışı duyulmadan doktorlar kesin bişey söylemiyorlar zaten biliyorum bakalım son durum ne geç döllenme olaağından bahsetti doktor heyecanlıyım

Canm benım aekız gun gectıgınde test yaptırsım yanı kkı gun once 134.5 cıktı benım daha dusuk o zaman.doktora gıtmedım henız aıle hekımıme sordum normal dedı ama benım de kafam karıstı sımdı

canım yok kafanı karıştırmak istemezdimm sen böle diyince güçlendim şimdi bende demekki geç döllenmeden dolayı oluyor son adet tarihin ne peki

canım yok kafanı karıştırmak istemezdimm sen böle diyince güçlendim şimdi bende demekki geç döllenmeden dolayı oluyor son adet tarihin ne peki
3 eylül canm bat 1 ekımdi bugunle bırlıkte on gun gecıkmıs oluyo. Sat gore gebelık haftası sayıldıgından bes hafftam bıtmıs oluyı suan deger dusuk gec dollenme olabılcegını dusundugumden kese gorunmez dedım doktora ggııtmedım onumuzdekı hafta gıdıcem ınsallah

meraba canım büyük bi ihtimal geç döllenme olmuştur.benim adetim 1 gün geçmişti ben kan testi yaptığımda 289 çıkmıştı değerim doktorum 3 gün sonra bi daha tekrarlamamı söyledi 3 gün sonra yaptırdığımdada 4000 lerdeydi yani seninde tekrarlaman gerekiyo eğer katlanarak bi artış varsa problem yok demektir zaten 7. haftamda kalp atışlarınıda görmüştük kan testini tekrar yaptır için daha rahat olur o zman

evet canım bende önümüzdeki hafta salı gidicem bakalım heyecanlıyım :) bu arada eylül-ekim ayında hamile kalanlar topiğimize bekleriz canım detaylı konuşuruz

çok saol canım bugün tekrarlamak istedim ama yaptırmadılar sağlık ocağında anlayamadım ilk defa böle bişeyle karşılaşıyorum normalde doktor ister bunu ama ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…