bhcg değerlerime bakar mısınız

hala kanaman devammı ediyor canım bende aynı durum olmuştu ama iyi bir doktora görün derim.

evet canım benimde tüp bbebek ti 2 ay sürdü bu kanama doktor ne dedi sana şimdi

sevimlilahana canım bence hamilesin sen yoksa değerin yükselmezdi...bugün yaptırcaksın galiba kan tahlilini bizede haber ver merakta bırakma emi?:CüvCüv:haydi hayırlı haber inşallahhhhhhhhhhhhhh o minicik kalp atışlarınıda duycaksın....ayyyyy ne heycan vericidelikafadulden

bebek yerine yerleşecegi zaman bazılarında kanama olur bazılarında olmaz. bende de kasık agrısı oldu regly olucam sandım ama olmadım. bende kanama olmadı .ama normal hamilelikte bile adet olan var üstünede hamile oldugunu ögrenen çok kişi tanıyorum .bence rahat ol .tebrikler

galyacım çok teşekkür ederim. inşallah benimki de yerleşme kanamasııdır. önceki gün kahverengi lekeler geldi. endişeleniyorum elimde olmadan. inşallah daha büyük sorunlarımız olmaz

canım benimde eşimde azo spermi vardı...bizede aşılama felan denilmedi.direk tüp bebeğe yollandık.....ve ilk tüp bebek denememi yeni yaptırdım.....

ve bende 3 yıllık evliyim...benimde eşime varikosel var sende denildi fakat ameliyat olsanda .ocuğun olmaz deyip tüp bebeğe yollandık.....bide sevimli lahana tebrik erderim seni... dr kahverengi akıntı gelmesinin normal olduğunu sölemişti....

hilal hayırlı olsun canım. inşallah ilk ve son denemen olur senin de. bana doktorum erkek nedenli tedavilerde olumlu sonuç alma oranının daha yüksek olduğunu o yüzden moralimi yüksek tutmam gerektiğini söylemişti. bence sen de moralini yüksek tut dualarını eksik etme canım. inşallah anne olmayı Allah hepimize nasip eder.

canım benimki olmadı...bebeğim tuttu fakat rahimde tutunamadı...değerim çok az yükselmişti ve o ara bendende kahverengi gelmişti.dr bana önemsiz olduğunu sölemişti....fakat benim değerim daha sonra indi ve bebeğim düştü....inş seninki hayırlısıyla devam eeder canım......

hilalcim üzüldüm canım ya hayırlısı böyleymiş demekki. ben de şimdi bile herşeye hazırlıklıyım. inşallah bir dahaki denemede yavrularını kucağına alırsın canım

sevimli lahana sizde tam olarak sorun neydi canım biraz anlatırmısın bide tekrar doktora gittinmi

hilalcim üzüldüm canım ya hayırlısı böyleymiş demekki. ben de şimdi bile herşeye hazırlıklıyım. inşallah bir dahaki denemede yavrularını kucağına alırsın canım

sağol canımmmm.evet hayırlısı bölemiş....inşşş dediğin gibi diğer denememde herşey çok güzel olur.....

iyi geceler kızlar 13 önce tarnsferim gerçeklerşti fakat 12. gün kanda gebelik arandı sonuç pozitifti fakat kan değerim çok düşük çıktı. kanderim:12.79 şimdi eğer yükselirse 4 gün sonra gene aknıma bakılacak yada yükselmezse benim gbi bu durumu yaşayan arkadaşlar ne olur bana moral verin ilk denemem ya kimysal yada dış gebelik mi oluyor deliricem olduna sevineyim olamayıp düşeceginemi aklı verin yal:Saruboceq:varıyorum

canım değerin yüksek değil fakat 5 in üstünde sonucunda...moralini bozma kan gününü bekle....inş her şey gönlünce olur....değerinnin katlanması lazım inş katlanır....bebeğin geç tutunmuş olabilir sana önemli olan değerinin katlanması canım....moralini yüksek tutman lazım.......

cennetim merak etme benimde 8 cıkmıştı sonra 80.000 e kadar yükseldi inşallah seninkide yükselir.

bende aynı seyi yasadım kahverengi akıntım oldu ve o gün deger düşmeye basladı ,düşük yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…