- Konu Sahibi sevimlilahana
-
iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun
iremcim zaten burdan paylaşmasam ne hale gelirdim Allah bilir. etrafımda kimse bilmiyor tüp bebek denediğimizi. ailem bile. dertleşememek içini dökememek daha çok yıpratıyor insanı. iyiki sizler varsınız. çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Allah razı olsun
isin enteresan kismi benim esimin ailesi biliyor esimden dolayi oldugunun hatta ameliyatida o yüzden oldugunu, ama nedense bütün tedavi adresleri kadina göre, mesela su doktora git bu doktora git felan,diye, yok su kadinin sunca sene cocugu olmamis su doktora gitmis olmus, sende git falan, yada buna benzer seyler,iste o yüzden sadece sonucu söylemek istiyorum onlara ama kendi anneminde hayir duasini almak icin galiba sonucu beklmeden söylüycem, cünkü bu son günlerde sende bisey var diyip duruyor,
evet iremcim malesef erkek ailesi kız ailesine göre daha anlayışsız oluyor. oğullarına konduramıyorlar sorun olduğunu. bir şekilde geline dokunduruyorlar. bence de sonucu söylemek en iyisi. ama anne duasına çok ihtiyaç duyuluyor.sanki o dua ederse kabul olacak gibi hissediyor insan
canım ben iki yıllık evliyim. evlilik teklifi etmeden önce söyledi eşim bana kendindeki durumu. önce bunu düşün sonra evliliği dedi. zaten çok önceden farketmiş tedaviye başlamış. evlendikten sonra zor bir süreç yaşayacağız dedi. ben bunları bilerek kabul ettim teklifini. ama bu kadar yıpratıcı olduğunu tahmin etmemiştim. tıp ilerledi mutlaka olur diye düşünüyordum. yalnız bu zamana kadar bir an bile pişman olmadım evlendiğime. çok anlayışlı ve üzerime titreyen bir eşim var. onu çok seviyorum. en çok onun baba olabilmesi için dua ediyorum. hakediyor çünkü. bir sene boyunca her gün iğne oldu yine devam edecek malesef. bir an bile of demedi. bırakalım çocuğumuz olmazsa olmaz demedi. sen dikkat etmediğin için bebekler düştü demedi. kendinden çok benim moralimi düzeltmek için uğraştı. öyle işte. belki bu kadar iyi bir insan olmasaydı bu süreç daha zor olurdu.
iremcim ben de senin gibi ikinci tedaviyi tamamen kendi içimde yaşamaya karar verdim. sanırım eğer nasip olur da hamile kalırsam doğurana kadar da ümitlenemeyeceğim. bu tedavi hep hevesimi kursağımda bıraktı. bir daha yaşamayız inşallah
merhaba arkadaşlar bende test günümü bekliyorum,bayramıon ikincii günü,sonuç ne olacak bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.sevimlilahana sizi de kutluyorum canım allah kucağınızda da göstersin inşallah....
merhaba arkadaşlar bende test günümü bekliyorum,bayramıon ikincii günü,sonuç ne olacak bakalım.hepimizin hakkında hayırlısı inşallah.sevimlilahana sizi de kutluyorum canım allah kucağınızda da göstersin inşallah....
evet hilal. eşim de beni teselli edececek ya şimdi olsaydı sevgimizi ona verecektik birbirimizi ihmal edecektik diyor. çocuk ilgisini birbirimize verdiğimiz çok doğru. ama olsun da hayırlısıyla daha kocaman sevgi bağı olur aramızdabende 3 yıllık evliyim.....eşlerimizin bize destek olması çok önemli dediğin gibi....bu dönemleri yanımızda oldukları için daha kolay atlattık.....bende 2.tedavimi millete sölemiycem ama aileme sölerim....kendi morallari kötü olsa bile bize moral verdiler....milletten duyuyorum eşin çok kötüdü diyenler var...negatif sonuca daha çok üzüldü benim eşim.....bide bişey daha farkettim çocuğu olmayanların birbirine olan ilgisi daha fazla....birbirlarine daha düşkün oluyolr.....çok şükrediyorum halime.....inş bu güzel yuvalarımızı evlatlarımızla süsleriz......
bende 3 yıllık evliyim.....eşlerimizin bize destek olması çok önemli dediğin gibi....bu dönemleri yanımızda oldukları için daha kolay atlattık.....bende 2.tedavimi millete sölemiycem ama aileme sölerim....kendi morallari kötü olsa bile bize moral verdiler....milletten duyuyorum eşin çok kötüdü diyenler var...negatif sonuca daha çok üzüldü benim eşim.....bide bişey daha farkettim çocuğu olmayanların birbirine olan ilgisi daha fazla....birbirlarine daha düşkün oluyolr.....çok şükrediyorum halime.....inş bu güzel yuvalarımızı evlatlarımızla süsleriz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?