B
beryu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sevimlilahana
-
kızlar ümitsizlik yok bızlerın sevgılerı o kadar buyuk kı eslerımızede yeter cocuklarımızada oncelıkle oyle sanslıyız kı boyle temız kalplı eslere sahıp oldugumuz için allahım onlarında bızımde en yakın zamanda yuzumuzu guldursun inşallah amin
aminnnnnnnnnnnnnnnnn..inşşşş canım......iyi erken başlıycan dondurulmuşlarla yola..benim daha ne zaman yapacağım kesin belli değil..daha karar vermedik.....inş ilk senden pozitif sonucu alırız....gerçi sevimli lahana ne zaman tekrar tedaviye başlıycak bilmiyorum......
iremcim sen ne zaman başlayacaksın tedavine??
inş pozitif sonuç alıp tamamına erip hayırlısıyla evlatlarını kucağına alırsın canım.....
çok teşekkürler arkadaşlar dualarınız için heyecanla bayramın ikinci gününü bekliyorum.sevimlilahana herhangi bir belirti olmuşmuydu sende bende adet olacakmışım gibi sancı var ve göğüslerimde gerginlik ve uçları acıyor.sende olmuşmuydu bu dediklerim canım?
dr.mu demiş bu sonucu beklemiyodum diye?ama sonucunda garanti diye bişey yok....tutmayabilir.......zaten %100 diye bi şans da yok.....
:uhm:arkadaşlar merhaba ben bugün üye oldum. tüp bebek yaptırdık,ilk deneme bugün 10. günüm ve test yaptırdım. sonuç 1.5 ama dokturum 12. günün önemli olduğunu söyledi ve ctesi bir daha test yaptırcam aynı durum ya da benzer durumda olan var mı?
evet tatlım yuzde yuz dıye bırsey yok ama yınede pozıtıf sonuc beklıyormus buyuk bır sorun olmadıgını ılk denemede tutabılecegını soylemıstı hayırlısı buymus demekten baska bırsey gelmıor elımızden ama tek ıstegım benı bu konuda atdınlata bılmesı
beryu benim de öyleydi canım. iki doktorum var ikisi de çok umutluydu. kanamam olduğu halde olabilir endişelenme dediler. onların pozitifliği beni de inandırmıştı olacak diye. ama kısmet değilmiş demekki. neden düştü diye sorduğumda hamileliklerin yüzde 50si düşükle sonuçlanır tüpbebek, normal farketmez dedi. olağan bir durum dedi dr. başka da bir açıklama yapmadı. bakalım sana ne diyecek doktor. bana tetkik yapalım falan da demedi. bir adet dönemi geçsin öyle gel dedi. sonradan araştırır mı bilmiyorum. sen ne zaman başlamayı düşünüyorsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?