elifim kimse olmayıca bende artık herkes yazmaktan vazgeçti zannettim dün gece ögrendim bende hamileyimmmmmmmmmmm canım kan testine gerek kalmadan idrarda çıktı evde inanamadım hastanede yapıldı testim pozitif canım
canim senin olmuyorduda kendiligindenmi oldu sonra???
canım benim kızım evlendikten 1,5 yıl sonra oldu ilk bebegimi kaybettim 2 senedirde 2 bebegimi istiyorum olmadı sebepsiz infertilite tanısı kondu ekimde aşılama oldum tutmadı kasımın 7 adet oldum ve 5 .ci günü klomen içtim ama 2 doz ignem kalmıştı onlarıda yaptım ve buay hamile oldugumu ögrendim adet sancısı çekiyordum olmadı zannettim meger gebelik belirtisiymiş canım arifeden birgün önce gece ögrendik :dance:
canım stres yapma herkeste hamilelik belirtisi olacak diye bir şey yok ayrıca olması güzel bir şey diye de bir şey yok...içini ferah tut benim doktorum üstüne basa basa keç defa söyledi hiçbir belirti bile hissetmeyebilirsin korkma dedi benim daha 4 hafta 4 günlük ve baya bi mide bulantılarım başladı bazen kasıklarımda öyle sancılar oluyor ki diyorum düşürecek miyim neyim Allah korusun...bak 25-30 haftalık olup da hala hiçbir belirti yaşamayan arkadaşlar var kafanı yorma ve şanslı olduğunu düşün sürekli miden bulansa oran buran sancılansa onu da istemezsin canım bebişlerin sağlıklı olsun yeter bende her türlü belirti var ama düşük tehlikem varmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?