selam kızlar neden sayfamız gerilemiş zor buldum valla bakayım yeni hamişimiz varmı diye ama kimseden haber gelmemiş
insallah yukselır cnm
arkadaslar benden kotu haber 185 den ıkı gun sonra 239 oldu.dıs gebelık suphesi daha da arttı.allahım dua edyorum insallah tuplerde degıldır tuplerime veya yumurtalıklarıma zarar gelmez bir bebek sahıbı olamadan
aglıyorum cok dayanamıyorum kac gundur aklımı kaybedicektim beklemekten
nasıl ıyı olunur bu durumdayken bilemiyorum
doktorum pazartesi gel dedi ultrasonla bakalım noolucak dedi
allahım hep dıyorum kımsenın basına vermesın allah bu konudan acı cekenlere sabır versin
hadi aslıcım gözün aydın canım inşallah o minicik kalbin sesinide duyarsın allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bak o nohut kadar bebiş nasılda büyüyecek kocaman bir bebiş olacak annesi karnına sıgmayacak bol bol tekmeler atacak sana söyleyeyim
kızlar sonunda minik meleğimi gördüm daha çok küçük teyzeleri nohut kadar önümüzdeki hafta sonuda kalp atışı için gideceğiz hastaneye inş. kalbinide duyarım
merhaba arkadaslar ben uzun zamandır ilgilenemiyorum topicle
degerim bazen iyi bazen kotu yukseliyordu biliyosunuz doktora gittim nerde gebelik var goremedi 2 gune bir mutlaka beni gorecek yerini bulmaya calısıcak sonrakı islemleri bilmiyorum sanırım laporoskopi veya kurtaj
allah sonucu olumsuz olan tum arkadaslarıma sabır versin
olumlu olan arkadaslarımın tamamına erdırsın
merhaba arkadaslar ben uzun zamandır ilgilenemiyorum topicle
degerim bazen iyi bazen kotu yukseliyordu biliyosunuz doktora gittim nerde gebelik var goremedi 2 gune bir mutlaka beni gorecek yerini bulmaya calısıcak sonrakı islemleri bilmiyorum sanırım laporoskopi veya kurtaj
allah sonucu olumsuz olan tum arkadaslarıma sabır versin
olumlu olan arkadaslarımın tamamına erdırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?