BHCG Gebelik Testi Tarihiniz

canım yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu gerçekten .çok teşekkür ederim.senin adına sevindim.inan ki ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.biraz zaman belkide.yazdıkların anlattıkların bana biraz daha moral verdi.dünden beri kendimde değilim.kafamı toparlamaya çalışıyorum .umarım bebeklerini sağsalim kucağına alırsın.bu arada son denemen nerde oldu .yazarsan çok sevinirim.

selam kızlar neden sayfamız gerilemiş zor buldum valla bakayım yeni hamişimiz varmı diye ama kimseden haber gelmemiş

selam kızlar neden sayfamız gerilemiş zor buldum valla bakayım yeni hamişimiz varmı diye ama kimseden haber gelmemiş

:CüvCüv:
Benim sabırsızlar beni dün telaşlandırdılar , aslında test günüm bugündü . Paldır küldür hastaneye gittik , test yaptırduk : 207,5 :hihoyyyt

maşallah kızlar değerleriniz çok güzel bence ikiz hehe sizinkiler hehe biraz yüksek çıkmış çünkü

dualarım ve iyi dileklerim seninle.Dış gebelik olsa dahi(bunu en iyi dr.un bilir ve yönlendirir, tahminlerle çok yorma kendini lütfn.) yumurtalıklar zarar görmüyor diye biliyorum. Allah hayırlısını versin hepimize, ben her şeyde bir hayır olduğuna inanıyorum.
benim transferimin 9.günü tahlil tarihim 28 kasım. listeye eklerseniz sevinirim. gerçi idrarda baktım negatif ama yinede umudumu yitirmemeye çalışıyorum neticede biyolojik bi olay ve kader...

kızlar bende 6 gün var adetime ama dayanamadım yaptım test evde ve malesef negatif buayda olmadı ama adet olana kadar umut var içimde kendime itiraf edemesemde acaba sorusu aklımdan çıkmıyor

bende aynı şeyi yaptım cnm erken test yaptım büyük bir hayal kırıklığıydı bir süre sonra sonra regl oldum umarım her şey istediğin gibi olur.....

elif canım sen dr a gittin mi? seni merak ettim ::: umarım herşey yolundadır. yeni hamişler sizlere de allah sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

SONUCUN POZİTİF OLMASINI BEKLEYEN HAMİŞ ADAYLARI

eyetkiner..................7 Kasım (6 kasımda yaptırdı ve listenin 3.mucizesi gerceklesti hepimize umut oldun.testini tekrarladı ve hersey yolunda) hihoyyyt
silam.......................10 kasım(tatlı bir mucize yolda)
yarenay8481............10 Kasım (192.5 ve oda hamile mucizelerin en guzeli.insallah ikiye katlıyacak 2 gun sonra) hihoyyyt
ANASTASYA...........14 Kasım (12.gün test yaptırdı değeri 2098,o mucizesini gerceklestirdi ve sanırım cogul gebelik olacak,3.tüp bebek denemesi) hihoyyyt
adenzar...................11 Kasım (guzel haber sonunda geldi bir mucize daha gerceklesti)
badem.....................14 Kasım (iste sonunda burda mucizelerin en mukemmelli ile)
yagmursel................15 Kasim(iste haftasonu mucizesi insallah ikiye katlayacak)
lotus79....................14 Kasım(mucize oluvermis degeri 107 insallah ikiye katlayacak)
_ASLI_.....................18 Kasım(iste beklenen mucize haberi geldi ikiye katlayacak insallah)
sevim li.....................20 Kasım(iste bir mucize daha allah tamamına erdırsın)
star dust...................24 kasım(mucize mucize mucize)
hihoyyyt

negu 16....................17 Kasım
ISIL..........................19 Kasım
svlkbl........................20 kasım

senağlama Allah hepimize sabır versin
sinem8484................
ruyamelegim.............
kaymaklim................
dorukk.....................
selected 79..............
arzum86...................
margaritha................
elifimm83.................tekar test yapacak 3 gun sonra
ESİNGUL.................
basak 35.................. (insallah en yakın zamanda tekrar)
ajuu.........................
elsinore....................

Dualarımızı bekleyenlerden eksik etmeyelim...

merhaba arkadaslar ben uzun zamandır ilgilenemiyorum topicle
degerim bazen iyi bazen kotu yukseliyordu biliyosunuz doktora gittim nerde gebelik var goremedi 2 gune bir mutlaka beni gorecek yerini bulmaya calısıcak sonrakı islemleri bilmiyorum sanırım laporoskopi veya kurtaj
allah sonucu olumsuz olan tum arkadaslarıma sabır versin
olumlu olan arkadaslarımın tamamına erdırsın

kızlar sonunda minik meleğimi gördüm daha çok küçük teyzeleri nohut kadar önümüzdeki hafta sonuda kalp atışı için gideceğiz hastaneye inş. kalbinide duyarım

hadi aslıcım gözün aydın canım inşallah o minicik kalbin sesinide duyarsın allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin bak o nohut kadar bebiş nasılda büyüyecek kocaman bir bebiş olacak annesi karnına sıgmayacak bol bol tekmeler atacak sana söyleyeyim

ay canım benim inş. o günlerde gelir en kısa zamanda :)

ne güzel senin adına sevindim.bize de nasip olacak mı böyle bir sevinç acaba.allah tamamına erdirsin canım

kızlar sonunda minik meleğimi gördüm daha çok küçük teyzeleri nohut kadar önümüzdeki hafta sonuda kalp atışı için gideceğiz hastaneye inş. kalbinide duyarım

arkadaşım gözün aydın hayırlısıyla allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza inşallah:Saruboceq:

canım yaa senin için üzüldüm bu nasıl iş ne kadar karmaşık şeyler yaşıyorsun kaç haftalık şuanda nasıl göremiyorlar anlamadım allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah en iyi sonuçla bu işden kurtulursun.canım benimde 19. gün sonucum 1744 yarın keseyi görmeye gidicem aslında bugün gittim ama doktorum seminere gitmiş yarın tekrar gidicem benimde 5 hafta 5 günlük allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin

elifim ne diyeceğimi bilemiyorum canım allahtan hayırlısı arkadaşım allah sabır versin :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…