Bhcg normalden az artış sağlayıp hamileliği devam edenler.....

Emineyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
56
23
88
Merhaba olması gereken adetim 24 Ağustos 35 günde bi adet oluyorum 24 Ağustos’ta üstüne görme yaşadım 3 gün sonra bitti + 2 gün sonra Cuma gün test yaptım pozitif çıktı Pazartesi Dr arayışına girdim fakat kahverengi akıntım geldi Salı günü devam edince acile gittim baktılar kese göründü bhcg 972 hamileyim yani Dr buldum ve gittim fakat Dr ultrason bakmadı bile tekrar bhcg istedi verdim Salı günü bhcg 972 Cuma günü bhcg 1100 çıktı 2 katı deil yani bu şekilde olup hamileliği devam eden yada riskli olan varmı Dr Pazartesi gidicem ne ilaç ne ultrason hiçbişi bakmadı başka Dr gidicem o yüzden Buraya yazmak istedim

Salidan cumaya artış az olmuş evet ..972 değerdeykenmi gördüler keseyi

Ya aslında keseyi görünce bir daha neden beta istedi ki?
Keseyi görmek için vajinalde 1000 civarı karindan 3500 civarı olması lazım.

Keseyi gördüğünde tekrar test istediklerini ilk kez gördüm duydum kese olmuş artık betaya takılmayın

Doktor değiştirin bence

Ya aslında keseyi görünce bir daha neden beta istedi ki?
Keseyi görmek için vajinalde 1000 civarı karindan 3500 civarı olması lazım.

Keseyi gördüğünde tekrar test istediklerini ilk kez gördüm duydum kese olmuş artık betaya takılmayın

Doktor değiştirin bence
Kesinlikle dr değiştiricem çok kaba bi Dr du şikayet nedir dedi hamileyim dedim bundan babana dedi sanki hastanenin çaycısına söyledim snra bthcg çok düşük tekrar yap gel dedi yaptım ama gitmedim Pazartesi daha iyi araştırıp öyle gidicem

Merhaba olması gereken adetim 24 Ağustos 35 günde bi adet oluyorum 24 Ağustos’ta üstüne görme yaşadım 3 gün sonra bitti + 2 gün sonra Cuma gün test yaptım pozitif çıktı Pazartesi Dr arayışına girdim fakat kahverengi akıntım geldi Salı günü devam edince acile gittim baktılar kese göründü bhcg 972 hamileyim yani Dr buldum ve gittim fakat Dr ultrason bakmadı bile tekrar bhcg istedi verdim Salı günü bhcg 972 Cuma günü bhcg 1100 çıktı 2 katı deil yani bu şekilde olup hamileliği devam eden yada riskli olan varmı Dr Pazartesi gidicem ne ilaç ne ultrason hiçbişi bakmadı başka Dr gidicem o yüzden Buraya yazmak istedim
Durum güncellemesi yapmak istedim Pazartesi yeni dr gittim bhcg 1872 yine normal artış sağlamadı Dr tekrar muayane istedi 2 gün snra tes tekrarlayalım dedi bugün yani Salı günü akşam kanamam geldi Dr gittik ve düşük yapıyorsun dedi bhcg 1700 oldu umarım kimse yaşamaz hayırlısı olsun 😪

Durum güncellemesi yapmak istedim Pazartesi yeni dr gittim bhcg 1872 yine normal artış sağlamadı Dr tekrar muayane istedi 2 gün snra tes tekrarlayalım dedi bugün yani Salı günü akşam kanamam geldi Dr gittik ve düşük yapıyorsun dedi bhcg 1700 oldu umarım kimse yaşamaz hayırlısı olsun 😪
Cok gecmis olsun 😒

Kızlar merhaba yeni üye oldum bende son adet tarihim 28 Ağustos idi Eylülun 28 adet olmadm 28 de kan verdim verdim nekatif dün yani 12 Ekim'de tekrar verdim pozitif ama sdegerim düşükmü sizce hesaplamalarıma göre 6+ 3 şuan

Eklentiler

• Screenshot_2023-10-12-12-45-53-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    Screenshot_2023-10-12-12-45-53-63_cee269abbfc445f364526a3e93e23047.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 38
Back
X