- 21 Haziran 2019
- 199
- 41
- 18
- 35
- Konu Sahibi Moonlightsky
-
Canım acaba kımyasal ya da dış gebelik mı benım adetten 3 gun once degerım 80 cıktı daha sonra adetten 1 gun önce 201 cıktı adetın 3. Gunu 1242 cıktı su an 4+6 yım inşallah bır sorun olmaz cnmKizlar dun 5+2ydim. Yumurtlama gunumude biliyodum ovulasyon testi yapmistim o da 24 gun onceydi. Ama dunku alinan kanda 317 cikti bhcg. Cok dusuk geldi bana gunune gore. Gectigimiz iki gun boyunca lekelenme ve sag tarafimda sanci oldu ama gecti suan iyiyim. Dun doktor keseyide goremedi. Neler oluyor anlamiyorum
Yanı sen benden 3 4 gun ılerısın ama kan degerın düşük inşallah olumlu bir sonuc alırsın cnm ama ihmal etme mutlaka doktora gitBende onlardan en cokda dis gebelikten korkuyorum
Maşallah kendinize gelince her konuda bilinçsizsiniz attığınız her adımı sürekli günde 30 tane konu açarak herkese soruyorsunuz ama başkalarına gelince sizin değerleriniz normal oluyor doktor kesilip insanların gözlerini korkutuyorsunuz bence yapmayınYanı sen benden 3 4 gun ılerısın ama kan degerın düşük inşallah olumlu bir sonuc alırsın cnm ama ihmal etme mutlaka doktora git
Canım neden böyle bır sey dedın hakikaten anlamadım ben gayet bılınclıyım sadece daha fazla bılınclı olmak istiyorum ama sadece arkadasa doktor kontrolunu ihmal etme risk durumundasınız dedım bunun neresi kötü 3 ay önce bir düşüğüm oldu maalesef insanlara bır sekilde öneri de bulunuyoruz bu suc mu ben arkadasa düşük mü yapıyorsun dedım sadece doktor kontrolunu ihmal etme gunune gore kan degerin düşük dedım neden boyle bır yargıya vardınız anlamadımMaşallah kendinize gelince her konuda bilinçsizsiniz attığınız her adımı sürekli günde 30 tane konu açarak herkese soruyorsunuz ama başkalarına gelince sizin değerleriniz normal oluyor doktor kesilip insanların gözlerini korkutuyorsunuz bence yapmayın
Ayrıca canım söylesidıgımle senı üzdüysem kırdıysam şüpheye düsürdüysem kusura bakma ben sadece ihmal etme degerın bıraz dusuk dedım tekrardan özür dilerim senden canım seni üzdüysem bir arkadaş sizi söyledıgımle üzdüğümü söylemişteKizlar dun 5+2ydim. Yumurtlama gunumude biliyodum ovulasyon testi yapmistim o da 24 gun onceydi. Ama dunku alinan kanda 317 cikti bhcg. Cok dusuk geldi bana gunune gore. Gectigimiz iki gun boyunca lekelenme ve sag tarafimda sanci oldu ama gecti suan iyiyim. Dun doktor keseyide goremedi. Neler oluyor anlamiyorum
Şahsen benim bana yazdığınız bir yorum yüzünden gece 4te eşimi apar topar uyandırıp acile gidip 300 tlde muayene ücreti ödeyerek hiç bir sorun olmadığını öğrenip eve dönmüşlüğüm var. Nerdeyse herkesin konusuna bir yorum yapıyorsunuz ama bu yorumlarda hep insanların daha fazla içini karartacak şeyler yazıyor gebelerin bebeklerini kaybetmelerindeki en büyük sebep stres oluyor bence yapmayın bu arkadaşımızı uyarmak isterseniz dersinizki 2 gün sonra tekrar kan verin dış gebelik kimyasal gebelik deyip içini karartmanız yanlışCanım neden böyle bır sey dedın hakikaten anlamadım ben gayet bılınclıyım sadece daha fazla bılınclı olmak istiyorum ama sadece arkadasa doktor kontrolunu ihmal etme risk durumundasınız dedım bunun neresi kötü 3 ay önce bir düşüğüm oldu maalesef insanlara bır sekilde öneri de bulunuyoruz bu suc mu ben arkadasa düşük mü yapıyorsun dedım sadece doktor kontrolunu ihmal etme gunune gore kan degerin düşük dedım neden boyle bır yargıya vardınız anlamadım
Geç dollenmedir canım. Daha önce kanaman olmadıysa o gelen leke yerleşme kanaması olabilir. HCG yerleşmeden itibaren artmaya başlıyor. İki gün sonra tekrar baktır ikiye katladiysa sıkıntı yokturKizlar dun 5+2ydim. Yumurtlama gunumude biliyodum ovulasyon testi yapmistim o da 24 gun onceydi. Ama dunku alinan kanda 317 cikti bhcg. Cok dusuk geldi bana gunune gore. Gectigimiz iki gun boyunca lekelenme ve sag tarafimda sanci oldu ama gecti suan iyiyim. Dun doktor keseyide goremedi. Neler oluyor anlamiyorum
İnşallah canım sen içini ferah tutBakalim yarin tekrar kan vericem. Yrin aksama yada persembe sabahina ogrenirim. Paylasicam sizlerle de. Dua edin bana guzel kalplerinizle insallah hersey yolundadir
Aslinda ovulasyon testi yaptigim gune gore dusununce uymuyo kafama ama bazen yumurta gec catlyabiliyomus. Bi ihtimal o olabilir diyorumGeç dollenmedir canım. Daha önce kanaman olmadıysa o gelen leke yerleşme kanaması olabilir. HCG yerleşmeden itibaren artmaya başlıyor. İki gün sonra tekrar baktır ikiye katladiysa sıkıntı yoktur
Aynen düşündüğünüz gibi ovulasyon testinin pik yaptığı gün hamile kalmış olmayabiliyorsunuz yumurta geç çatlayabiliyor kan verin ve güzel bir sonuç alınAslinda ovulasyon testi yaptigim gune gore dusununce uymuyo kafama ama bazen yumurta gec catlyabiliyomus. Bi ihtimal o olabilir diyorum
Sen çok fazla şey okuyup canını sıkma yarın tahlilini yaptır bize de güzel haberlerini yazAslinda ovulasyon testi yaptigim gune gore dusununce uymuyo kafama ama bazen yumurta gec catlyabiliyomus. Bi ihtimal o olabilir diyorum
Bıraz önce hesabımdan yanlışlıkla cıktım ve Sıfre hatırlayamadığım için yenı hesap actım sizde kusura bakmayın ama ben sadece siz kanama alanıyla ilgili bir soru sormustunuz bende basıma gelen bir olayı anlattım bende de kanama alanı var dedım ama benımkı keseden büyüktü o yuzden düşük yaptım dedım sizde düşük yapacaksınız demedim neyse bu konu böyle uzar her ıkınızden de özür dilerim kırdıysam üzdüysem rabbım bebeklerımız size bağışlasın dualarımdasınız belkı bu sekilde gönlünüzü alırımŞahsen benim bana yazdığınız bir yorum yüzünden gece 4te eşimi apar topar uyandırıp acile gidip 300 tlde muayene ücreti ödeyerek hiç bir sorun olmadığını öğrenip eve dönmüşlüğüm var. Nerdeyse herkesin konusuna bir yorum yapıyorsunuz ama bu yorumlarda hep insanların daha fazla içini karartacak şeyler yazıyor gebelerin bebeklerini kaybetmelerindeki en büyük sebep stres oluyor bence yapmayın bu arkadaşımızı uyarmak isterseniz dersinizki 2 gün sonra tekrar kan verin dış gebelik kimyasal gebelik deyip içini karartmanız yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?