- 28 Aralık 2017
- 72
- 37
- 18
- Konu Sahibi Moonlightsky
-
Naptın canım yaptırdın mi tahlil?Tesekkurler kizlar iyiki varsiniz❤❤❤ Yarinki kan sonucumu alir almaz yazicam
Evet kan verdim ama aricaz bugun dediler aramadilarNaptın canım yaptırdın mi tahlil?
demek ki herşey yolunda aramadiklarina göreEvet kan verdim ama aricaz bugun dediler aramadilarYarin gunduz aramazlarsa ogleye dogru kendim bi arayip sorcam. Merakta biraktilar valla
Canım nasıl çıktı sonucunBende oyle dusunmustm dun aksambugun oglene kadar aramazlarsa ben aricam bakalim. Insallah hersey yolundadir❤
Canimm bugunkuyle birlikte belli oldu hepsi 317-580-960 yarin ultrasonla gormeye caliscaklar insallah yerli yerindedir tam iki kati degil amaCanım nasıl çıktı sonucun
Canım %60 dan fazla artmış bence gayet iyi görünüyor. Zaten %60 ve üzeri normal kabul ediliyor bildiğim kadarıylaKizlar sonuclari yeni alabildim.bugunde kan verdim. Suan son durum p.tes 317
Carsamba 580
Cuma 960
Nasil sizce
Maşallah gayet güzel canım sonuçların iki katı olması şart değil % 60 yeterli sağlıklı olması için sağlıkla al kucağına inşallahCanimm bugunkuyle birlikte belli oldu hepsi 317-580-960 yarin ultrasonla gormeye caliscaklar insallah yerli yerindedir tam iki kati degil ama
Hemsire iyi gorunuyo artisi dedi
İnşallah canımInsallah gorunur yarin ultrasondaVe guzel saglikli olmasi gereken yerindedir Allahim yuzumuze baksin
Canım benım degerım 3500 lerdeyken göründü yanı en az bir 3 4 gunun var canım inşallah görünür şu an erken daha canım bu degerle pek görünmez dahaKizlar bugunde goremedik keseyi. Kucuk bi siyah bosluk vardi ekranda gosterdi dedi belki burdadir kucuk diye gorunmuyodur dedi. Saliya tekrar ultrason verdi. Bhcgm dun 960ti bugun artik gorunur diye umut etmistim. Boyle gec gorunenler varmi aranizda acaba
Yok canım benım ilk gebelıkte degerım 3330 dü gözükmemişti doktor 2 gun sonra gel demişti yanı deger 6600 olunca ancak gözüktü bunda degerım 3500 lerdeyken gözüktü yanı bır 2 3 gune bellı olur canım sakın sıkma kendini Allahın üzerine bırak o herseyın hayırlısını versinVallahi biraz rahat rahatladim sen oyle diyince. Ben kesin gormesi mi gerekiyodu acaba diye kendimi sikmaya baslamistim
İnşâllah canım hatta ben adete göre 5+1 sim kese gözükmez dıye gıttım kücücük dedı doktor ultrasonda da 4+4 cıktı her seyın hayırlısı olsun cnm bol bol dua et Allah hepimizin yardımcısı olsun benım maalesef ilki düşük olmuştu bu nolır bilmiyorum hayırlsı olsunSaol canim tesekkur ederimInsallah goruruz bizde sali gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?