Bhcg si dusuk olanlar

Canimm bugunkuyle birlikte belli oldu hepsi 317-580-960 yarin ultrasonla gormeye caliscaklar insallah yerli yerindedir tam iki kati degil ama
Hemsire iyi gorunuyo artisi dedi
Maşallah gayet güzel canım sonuçların iki katı olması şart değil % 60 yeterli sağlıklı olması için sağlıkla al kucağına inşallah

Kizlar bugunde goremedik keseyi. Kucuk bi siyah bosluk vardi ekranda gosterdi dedi belki burdadir kucuk diye gorunmuyodur dedi. Saliya tekrar ultrason verdi. Bhcgm dun 960ti bugun artik gorunur diye umut etmistim. Boyle gec gorunenler varmi aranizda acaba

Canım benım degerım 3500 lerdeyken göründü yanı en az bir 3 4 gunun var canım inşallah görünür şu an erken daha canım bu degerle pek görünmez daha

Vallahi biraz rahat rahatladim sen oyle diyince. Ben kesin gormesi mi gerekiyodu acaba diye kendimi sikmaya baslamistim
Yok canım benım ilk gebelıkte degerım 3330 dü gözükmemişti doktor 2 gun sonra gel demişti yanı deger 6600 olunca ancak gözüktü bunda degerım 3500 lerdeyken gözüktü yanı bır 2 3 gune bellı olur canım sakın sıkma kendini Allahın üzerine bırak o herseyın hayırlısını versin

Saol canim tesekkur ederim Insallah goruruz bizde sali gunu
İnşâllah canım hatta ben adete göre 5+1 sim kese gözükmez dıye gıttım kücücük dedı doktor ultrasonda da 4+4 cıktı her seyın hayırlısı olsun cnm bol bol dua et Allah hepimizin yardımcısı olsun benım maalesef ilki düşük olmuştu bu nolır bilmiyorum hayırlsı olsun

Kizlar cuma 960tan sonra sali gunu 1900 civari olmus aradi hemsire. 4 gunde iki kati olms anca. Cok az geldi bana. 1200den sonra yavas mi ilerliyo acaba ondan olmus olabilirmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…