Bak ben sana anlattım iste..geçmişimi beni örnek al..bu kadar negatif olma..ben izmirden istanbula gittimAmin canım Allahim cekemeyeceginiz dert vermesin inşallah. Acaba tüp bebekle saglikli bebegimiz olur mu ki bi bu doktora gidelim olmazsa bi de tüp bebek merkezine gidelim inan ki fizanda sizin tedaviniz deseler oraya bile giderim canım
Tamam canım. Artık negatif olmak yok herşey Rabbimin elinde ben elimden geleni yapıyım de Rabbim verir elbet :)Bak ben sana anlattım iste..geçmişimi beni örnek al..bu kadar negatif olma..ben izmirden istanbula gittim
Ctesi calisiyormusun bilmiyorum ama ctesi istanbula bizim hocaya gidip fikir alabilirsin..histereskopi ni kim çekti senin..Tamam canım. Artık negatif olmak yok herşey Rabbimin elinde ben elimden geleni yapıyım de Rabbim verir elbet :)
Onu çektirmedim canım rahim filmini çektirdimCtesi calisiyormusun bilmiyorum ama ctesi istanbula bizim hocaya gidip fikir alabilirsin..histereskopi ni kim çekti senin..
Histereskopi çekmeden benim hoca işlem yapmıyor zaten..rahimin içini görmeden hic bir işlem yapmıyor zaten..tutunamamasinin nedenlerinden biride o olabilir..Onu çektirmedim canım rahim filmini çektirdim
En iyisi üniversiteye gidiyim diyorum canım. Arastirilsin. Rahim filminde hersey normal denildi ama tabi olmazda histereskopi de yaptiralimHistereskopi çekmeden benim hoca işlem yapmıyor zaten..rahimin içini görmeden hic bir işlem yapmıyor zaten..tutunamamasinin nedenlerinden biride o olabilir..
Benim tüp bebek doktorum histereskopi yapmadan sana tüp bebek yapmam dedi..iyikide yapmış çökme varmış rahimde ona müdahale etmiş..ve illede dikiş atılacak dedi rahim ağzına.esinle konuş yücel hocaya bir görün derim..adam yapmak için yapmıyor islemleri..paran varsa universitede filan telef olma derim ben..En iyisi üniversiteye gidiyim diyorum canım. Arastirilsin. Rahim filminde hersey normal denildi ama tabi olmazda histereskopi de yaptiralim
Doğru orasi da öyle canım . Az yakin olsa istanbula gider gelirdik canım bi de gitsek kalacak yer yok doktor takip etmek isterse maddi yönden de zorluk çekeriz diye düşünüyorum ama bi buradaki doktora gidelim olmazsa gideriz inşallahBenim tüp bebek doktorum histereskopi yapmadan sana tüp bebek yapmam dedi..iyikide yapmış çökme varmış rahimde ona müdahale etmiş..ve illede dikiş atılacak dedi rahim ağzına.esinle konuş yücel hocaya bir görün derim..adam yapmak için yapmıyor islemleri..paran varsa universitede filan telef olma derim ben..
Antalya da bilmiyorum da tüp bebek istiyorsan yücel hoca derim..mikroenjeksiyon yapıyor..bazı yerler yumurta ile spermi labaratuvarda bırakıp kendi kendine döllenmesini bekliyor..oda embriyo kalitesini düşürüyor bence..hic akraba ünv den arkadaş filan yokmuDoğru orasi da öyle canım . Az yakin olsa istanbula gider gelirdik canım bi de gitsek kalacak yer yok doktor takip etmek isterse maddi yönden de zorluk çekeriz diye düşünüyorum ama bi buradaki doktora gidelim olmazsa gideriz inşallah
Eşimin uzaktan arabasi var aslinda kaç kere gittiniz canım istanbula pekiAntalya da bilmiyorum da tüp bebek istiyorsan yücel hoca derim..mikroenjeksiyon yapıyor..bazı yerler yumurta ile spermi labaratuvarda bırakıp kendi kendine döllenmesini bekliyor..oda embriyo kalitesini düşürüyor bence..hic akraba ünv den arkadaş filan yokmuyumurta takibim izmirde oldu benimde..sadece transfer için gittim..uçakla kolay olur..ama biz uygun uçak bileti hic bulamadık hep arabayla gidip geldik bizim araba az yakıyor diye uygun oldu..orda ünv den arkadasta kaldık..
1.de tanışmaya gittik elimizdeki tahlilleri filan gösterdik..eksikleri belirleyip yeni tahlil filan istedi..Eşimin uzaktan arabasi var aslinda kaç kere gittiniz canım istanbula peki
Git gel iste orda da gidince kaldık gezdik biraz :) 15 bin tuttu canım..histrreskopi ve ilaç lar dahil buna..Ve ücret olarak ne kadar tuttu canım
Anladım canım bi burdaki doktor gidelim de ondan sonra canım . biraz pahaliymis bi de işten izin almak gerek zorGit gel iste orda da gidince kaldık gezdik biraz :) 15 bin tuttu canım..histrreskopi ve ilaç lar dahil buna..
Tüp düşünürsen aklinda olsun canım ben memnun kaldım hocadan çok..histereskopi 3500 du tüp bebek 5500 tutttu..embriyo dondurduk hsg çekildim..arabanın benzini..iğneler zaten tanesi 400 500 tl 15 bin u buldu yani..Anladım canım bi burdaki doktor gidelim de ondan sonra canım . biraz pahaliymis bi de işten izin almak gerek zorbiraz ama yine de sagol canım aklimda kalsin
Anladim canım . Benim o doktor tüp bebek bile yapsaniz düşer dediTüp düşünürsen aklinda olsun canım ben memnun kaldım hocadan çok..histereskopi 3500 du tüp bebek 5500 tutttu..embriyo dondurduk hsg çekildim..arabanın benzini..iğneler zaten tanesi 400 500 tl 15 bin u buldu yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?