Bhcg

Valla benimki de nazlı olduğu için normalde aşılama ile tedavi ile olduğum için bu sefer de mucize olduğu için aynı şeyler benim içinde geçerli hatta ben işi bırakıyorum bugün.çünkü belim çok ağrıyor buda düşük belirtisi olabilir diye yatarak büyütcez göbişleri:)

Selam kızlar,
Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Biz 5+4 de keseyi gördük...6+5 de kalp atışlarımızı...Çok güzel bir duygu :)

Merhaba arkadaşlar;

Bu ayın 6 sında regl olmam gerekiyordu. Regl olacağım günden bir gün önce kahverengi lekeler geldi,tüm belirtileri gösterdim regl oluyorum sandım ama değilmişReglim gecikince 2. gün ve 9. gün idrar testi yaptım negatif çıktı. Sonrasında hala bir gelişme olmayınca kan verdim. Beta Hcg değerim 0,23 çıktı. Şuan yaklaşık 2 hafta gecikti. Göğüslerim hassaslaşti ve ara ara kahverengi lekeler geliyor. İlk kez başıma böyle bişey geliyor. Eşimle korunmayı bırakmıştık artık istiyorduk ama üç testte de negatifle karşılaşınca değilim herhalde diyorum. Hamile kalan, benzer belirtileri gösteren arkadaşlar lütfen yorumlayınmiyim?

ben de salı günü yaptırdım.bhcg 767 çıktı.sat 30 kasım.ben de yarın gidicem doktora.inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza.ilk bebeğim çok meraklı ve heyecanlıyım.
merhaba aranıza yeni katıldım adetim cekileli bugun 3, gunum bhcg 903 cıktı doktor gebelık yk dedi anlamadm valla

ayaküstü sordum eşimin işi dolayısyla 5,000 nufusluk ilçedeyiz özel yok devlette de sıra cok 0,1 yazıyo altında da 903 bu ne anlamadm
Dr değilim o yüzden bildiğim kadarıyla söyleyeyim, beta hcg karşısında 0,1 yazıyor ise gebelik yoktur. Çünkü 0-5 arası çıkıyor imiş gebe olmayan kadınlarda. Ben ctesi kan verdim 464 çıktı beta hcg ve 4 haftalık gebesin dedi doktor. 903 olan kısma yanlış bakıyor olabilir misin acaba cnm? Ya da istersen başka bir doktora da göster.

cevabın için çok tesekkur ederim canm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ... ben de napayım bekliycem baska carem yok

cevabın için çok tesekkur ederim canm allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin ... ben de napayım bekliycem baska carem yok
Rica ederim, böyle zamanlarda insan birilerine danışmak istiyor. Tabi en iyisini dr lar bilir de yanlış yönlendirmemeye çalışarak bildiğim kadarıyla cvp vermeye çalıştım. Amiin cnm Allah isteyen herkese nasip etsin. Senin de bekleyişinin sonucu olumlu olur inşallah.

Kizlar bugun adet gunum.
Dun beta hcg 54,o7 cikti. Hamilesin dediler ama degerim nasil. SonradN duser mi?

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar .Nolur bana yardım edin.hcg 16,73çıktı.Doktor hamilesşn dedi ama herkes 1000lerden bahsediyor.Kimseyede bişey söylemedim bana biri açıklayabilir mi

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar .Nolur bana yardım edin.hcg 16,73çıktı.Doktor hamilesşn dedi ama herkes 1000lerden bahsediyor.Kimseyede bişey söylemedim bana biri açıklayabilir mi
Geç tutunma olmuş olabilir..önemli olan değerinin gün aşırı 2 katı olması..hayırlısı olsun canım

Çok teşekkür ederim canım cevabın için acaba gebelik yok mu diye düşünmeye bile başladım
Gebesin canım içini ferah tut..önemli olan katlaması sağlıklı gebelik mi diye doktorlar gün aşırı tahlil ister..katlama nasıl gidiyor diye..düzgün gidiyorsa ultrason için çağırır katlamaya göre ultrasonda gözükme tarihini hesaplayacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…