- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Canım pıhtılaşma hangi faktör bilmiyorum ama bir daha olursa gebelik oncesi folik ve coraspin kullanmanın pıhtılaşmada faydası var..önemli olan kanın gün gün en az yüzde 70 gibi katlaması..inşallah sağlıklı katlar bebegin sana tutunur canım..Slm kizlar içim içimi yiyor en iyisi size anlatmak istedim iki düşügum var bu ay aşılama yaptirdik bhcg 12. Gun 10 cikti 14. Gun 25 cikti haftaya yapalim dedi doktor tam bir hafta sonra 98 çıktı sizce nasil kizlar bu bebegim de mi düşecek yoksa.
O kadar araştırma yapildi kan pıhtılaşmasi cikti igne vurulmaya başladım ama yine olmadi galiba
Folik asit kullandim canım. hamilelikten once. Coraspirini dedik gerek yok kullanmana dedi doktor. Hatta hamile kaldiktan sonra igneyi verdi sadece yine coraspirini sordum ona yine gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Kullansamiydim bilmiyorum ama kullan demedi doktorCanım pıhtılaşma hangi faktör bilmiyorum ama bir daha olursa gebelik oncesi folik ve coraspin kullanmanın pıhtılaşmada faydası var..önemli olan kanın gün gün en az yüzde 70 gibi katlaması..inşallah sağlıklı katlar bebegin sana tutunur canım..
Ben iki kez kaybettim ondan önce erken doğum olmuştum zaten..3.gebeligimde hamileligi öğrenince düşük pihtilasma olmasına rağmen doktorum coraspin ve kan sulandırıcı verdi..çok güzel katliyordu kanım aslında ama kalp atışlarını duyamadık 3.gebelikte de..ben de sinir oldum gittim tüp bebek yaptırdım..doktorum eskisi bırakma coraspin ve folik iç vücudu gebeliğe hazırlıyor dedi..3.kürtaj dan sonra ocak tan sonra hic bırakmadım...tüp bebek için istanbula gittik geldik..transferim oldu..düşük pıhtılaşma diyemi kan verceğim gün kanamam geldi..coraspini kesti tüp bebek doktorum...sonra 3.ayim dolacaktı baya kanamam geldi..iğne de kesildi bir daha baslanmadi..kan sulandırıcı normal zamanda sorun yaratmaz benim bildiğim..gene de sen bilirsin..kalbinden gönlünden ne geçiyorsa onu uygula derim canım ben...sonuçta yasli insanlara bile hergun bir aspirin iç diyorlar beyin veya kalp sağlığı için...rabbim gönlüne gore versin..allah yardımcın olsun çok zor biliyorum...Folik asit kullandim canım. hamilelikten once. Coraspirini dedik gerek yok kullanmana dedi doktor. Hatta hamile kaldiktan sonra igneyi verdi sadece yine coraspirini sordum ona yine gerek yok dedi. Bende kullanmadim. Kullansamiydim bilmiyorum ama kullan demedi doktor
Simdiki bebesine tüp bebekle mi kavuştun canım. Bundan önce benim de iki düşügum var. Ilki kendiliginden oldu digeri asilama ile olmustu. Kan pıhtılaşmasi var dedi doktorum iğne verdi. Benim merak ettigim canım simdi bebegim gelişmiyor ya bebiste mi sorun var yoksa benim bünyemden dolayi mi gelişmiyor. Hiç bebegim olmayacak diye çok korkuyorumBen iki kez kaybettim ondan önce erken doğum olmuştum zaten..3.gebeligimde hamileligi öğrenince düşük pihtilasma olmasına rağmen doktorum coraspin ve kan sulandırıcı verdi..çok güzel katliyordu kanım aslında ama kalp atışlarını duyamadık 3.gebelikte de..ben de sinir oldum gittim tüp bebek yaptırdım..doktorum eskisi bırakma coraspin ve folik iç vücudu gebeliğe hazırlıyor dedi..3.kürtaj dan sonra ocak tan sonra hic bırakmadım...tüp bebek için istanbula gittik geldik..transferim oldu..düşük pıhtılaşma diyemi kan verceğim gün kanamam geldi..coraspini kesti tüp bebek doktorum...sonra 3.ayim dolacaktı baya kanamam geldi..iğne de kesildi bir daha baslanmadi..kan sulandırıcı normal zamanda sorun yaratmaz benim bildiğim..gene de sen bilirsin..kalbinden gönlünden ne geçiyorsa onu uygula derim canım ben...sonuçta yasli insanlara bile hergun bir aspirin iç diyorlar beyin veya kalp sağlığı için...rabbim gönlüne gore versin..allah yardımcın olsun çok zor biliyorum...
Bazı doktorlar benimkileri kayıp bile görmüyor hic kalp atışı olmadığı için..biz bebeği genetik incelemeye gönderdik niye oldu diye..tahlil kontamine olmuş sonuç alamadık..3.de niye öyle oldu öğrenemedik..doktorlar genetik yanlış eşleşme olabilir diye düşündü..merak etme canım benim olur mutlaka..ilk hamileligim ikiz di hatta 6 izdi :)) onlarda hic haberim yoktu ..sadece bebe aspirini içiyordum o zaman..ama benim karaciğerim enzimlerim fırlamıştı 6 aylık erken doğum oldu..olmasa o zamanda olmazdı..benim yaşım da var doktorlar kendin hamile kalıyorsun bekle filan dediği halde ben istedim tüp bebek..menapoz riski esim de varikosel morfoloji ve hareketsizlik mevcut diye beklemek istemedim..Bazı doktorlar kalp atışlarını duymayınca onu kaybetmeyince kayıp diye bile düşünmüyor..bence sen mutlaka kendine ve eşine de kromozom analizi yaptır için tamamen rahat etsin..sen de hangi pıhtılaşma var..Simdiki bebesine tüp bebekle mi kavuştun canım. Bundan önce benim de iki düşügum var. Ilki kendiliginden oldu digeri asilama ile olmustu. Kan pıhtılaşmasi var dedi doktorum iğne verdi. Benim merak ettigim canım simdi bebegim gelişmiyor ya bebiste mi sorun var yoksa benim bünyemden dolayi mi gelişmiyor. Hiç bebegim olmayacak diye çok korkuyorum
Hangi pıhtılaşma oldugunu bilmiyorum canım esimde ve bende cikti pıhtılaşma. Biz kromozom testi de yaptirdik canım iki üç kromozom da bozukluk cikti ama o da hamile kalmaya engel degil dedi doktorum. Benim korkum hamile kaliyorum düşük oluyor ya acaba vücut mu atiyor bebeği. Bugün doktora gitcem yine kan vercem o kadar soracaj çok şeyim oluyor ki doktorun karşısında aklima gelmiyorBazı doktorlar benimkileri kayıp bile görmüyor hic kalp atışı olmadığı için..biz bebeği genetik incelemeye gönderdik niye oldu diye..tahlil kontamine olmuş sonuç alamadık..3.de niye öyle oldu öğrenemedik..doktorlar genetik yanlış eşleşme olabilir diye düşündü..merak etme canım benim olur mutlaka..ilk hamileligim ikiz di hatta 6 izdi :)) onlarda hic haberim yoktu ..sadece bebe aspirini içiyordum o zaman..ama benim karaciğerim enzimlerim fırlamıştı 6 aylık erken doğum oldu..olmasa o zamanda olmazdı..benim yaşım da var doktorlar kendin hamile kalıyorsun bekle filan dediği halde ben istedim tüp bebek..menapoz riski esim de varikosel morfoloji ve hareketsizlik mevcut diye beklemek istemedim..Bazı doktorlar kalp atışlarını duymayınca onu kaybetmeyince kayıp diye bile düşünmüyor..bence sen mutlaka kendine ve eşine de kromozom analizi yaptır için tamamen rahat etsin..sen de hangi pıhtılaşma var..
Canım senin adam akilli bir doktora gitmen lazim..benim nacizane fikrim ordan burdan okuduklarım doktorlardan öğrendiğim in sonucunda..bu kadar pıhtılaşma kromozom problemi var iken senin doktorunun aşılama yapması çok büyük bir yanlış..kromozom bozukluğu olan kişiler direk tüp bebek yaptırıyor..ama normal tüp bebek te değil embriyonun kromozom ları incelenerek anneye yerleştiriliyor..pgt sistemi genelde uygulanıyor..ama ben pgt istemedim onda bir kactane kromozom inceleniyordu..benim onerim sana cgh yaptirarak transferin gerceklesmesi..ben cgh için istanbula tüp bebek için gittim..bizde kromozom da sıkıntı yokmuş..genede istedim ilk denemem olduğu için doktorum gerek siz dedi..çünkü sorunlu olan bebek zaten anneye tutunmazmis..kadın öyle bir vücut muski doktorumun söylediği sagliksiz embriyo olunca onu durdurur veya atarmış..çok nadir durumda o embriyo tutunurmuş oda çevremizde gördüğümüz problemi olan hastalığı olan bireyler oluşur muş..kuzucum maddi durumun nasıl bilemiyorum..nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama..bence bu bebegin tutunmazsa direk tüp bebek için uğraş derim canım..zaten cgh filan çok pahalı bir işlem..inşallah bebegin sağlıklıdır annesine sımsıkı tutunur..hamile kalamam diye bir şey yok..bunu unutma..doktoruna sorsan da çözüm getirebilcegini sanmıyorum yanlış anlama sakın..kromozomda sıkıntı olduğu için aşılama yapmasından dolayı söylüyorum bunu...yoksa pıhtılaşma önemli değil..onun çaresi var iğnesi var hergun vuruluyorsun..önemli olan sağlıklı embriyonun orda tutunması..Hangi pıhtılaşma oldugunu bilmiyorum canım esimde ve bende cikti pıhtılaşma. Biz kromozom testi de yaptirdik canım iki üç kromozom da bozukluk cikti ama o da hamile kalmaya engel degil dedi doktorum. Benim korkum hamile kaliyorum düşük oluyor ya acaba vücut mu atiyor bebeği. Bugün doktora gitcem yine kan vercem o kadar soracaj çok şeyim oluyor ki doktorun karşısında aklima gelmiyor
Ben Antalya da yaşıyorum canım. Zaten bu da ikinci aşılamam. Parası hiç önemli değil canım eşimde bizde çalışıyoruz. Valla bebişimiz olması için herşeyi dökeriz. O kadar çok istiyoruz. Onun içinde Rabbim onunla sınıyor bizi.Canım senin adam akilli bir doktora gitmen lazim..benim nacizane fikrim ordan burdan okuduklarım doktorlardan öğrendiğim in sonucunda..bu kadar pıhtılaşma kromozom problemi var iken senin doktorunun aşılama yapması çok büyük bir yanlış..kromozom bozukluğu olan kişiler direk tüp bebek yaptırıyor..ama normal tüp bebek te değil embriyonun kromozom ları incelenerek anneye yerleştiriliyor..pgt sistemi genelde uygulanıyor..ama ben pgt istemedim onda bir kactane kromozom inceleniyordu..benim onerim sana cgh yaptirarak transferin gerceklesmesi..ben cgh için istanbula tüp bebek için gittim..bizde kromozom da sıkıntı yokmuş..genede istedim ilk denemem olduğu için doktorum gerek siz dedi..çünkü sorunlu olan bebek zaten anneye tutunmazmis..kadın öyle bir vücut muski doktorumun söylediği sagliksiz embriyo olunca onu durdurur veya atarmış..çok nadir durumda o embriyo tutunurmuş oda çevremizde gördüğümüz problemi olan hastalığı olan bireyler oluşur muş..kuzucum maddi durumun nasıl bilemiyorum..nerde yaşıyorsun bilemiyorum ama..bence bu bebegin tutunmazsa direk tüp bebek için uğraş derim canım..zaten cgh filan çok pahalı bir işlem..inşallah bebegin sağlıklıdır annesine sımsıkı tutunur..hamile kalamam diye bir şey yok..bunu unutma..doktoruna sorsan da çözüm getirebilcegini sanmıyorum yanlış anlama sakın..kromozomda sıkıntı olduğu için aşılama yapmasından dolayı söylüyorum bunu...yoksa pıhtılaşma önemli değil..onun çaresi var iğnesi var hergun vuruluyorsun..önemli olan sağlıklı embriyonun orda tutunması..
Benim tüp bebek doktorum transferle bir iğne ye başladı..tüp bebek ten önceki kendiliğin den oluşan gebeligim de bende iğne olmuştum ama 7.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım..ocak ayında oldu o gebeligim ondan sonra nisan ayında transferim vardı coraspin de folik asit te kullandım..bu sefer hic bırakmadım..butun herkes kullanıyormuş..benim eski doktorum kanada ya yerlesecekti..mesela ben tüp bebek yaptıracam deyince..buz izmirde yaşıyoruz..izmiri kesinlikle önermedi ya ankara ya istanbul dedi..bende istanbula gittim 3 ay..bir kez doktorla tanıştık eksikler vardı onları istedi tahlil için..2.de adetim bitince hsg ve histereskopi istedi..hsg yi izmirde olur ama histereskopi kesinlikle kendim çekeceğim bizzat dedi..2.ye histereskopi için gittik..3.de transfere gittim..yumurta talibim izmirde oldu ama..burdan bilgiler gönderildi ordan doktor iğne ilaç dozajı ayarladı...iyiki o doktora gitmişim..herseyi en bastan yapıp ona gore davrandık..histereskopi sonucuna gore kesinlikle serklaj yapilacak dedi..ben ilk gebeliğin ikizlerde çok pişmanım tek doktora gittiğim için..6 aylık erken doğum oldu..anlayamadı bebeklere bakmaktan bendeki problemleri kaçırdı..sakin üzülme vardır bir hayri..sonucu bana mutlaka bildir canım..Ben Antalya da yaşıyorum canım. Zaten bu da ikinci aşılamam. Parası hiç önemli değil canım eşimde bizde çalışıyoruz. Valla bebişimiz olması için herşeyi dökeriz. O kadar çok istiyoruz. Onun içinde Rabbim onunla sınıyor bizi.
Benim doktor kromozom testine baktı bişey demedi kan pıhtılaşması varmış onunda caresi iğne dedi. Hamile kalınca başlıycaz dedi. Hamile kaldım başladık hatta bayramdan önce git gez dolaş bebeğine bişey olmayacak onun iğnesini de kullanıyoruz kafana bişey takma dedi. Ama dün kü 98 sonucuyla yıkıldık biz en azından 150-200 beklerken doğru düzgün gelişmemiş bile, benim vücudumda var bişey bebek gelişmiyor. Bugün üç buçuk gibi yine kan verip sonuçla bir doktora gitcem. Dün zaten eşim dedi ki tüp bebek yaptıralım dedi. Ya benim bebeğim oluyor ama dedim. Kafam o kadar karışık ki canım, olmazsa dediğin gibi bi tüp bebek merkezine gidip güzelcene konuşmak. Bizi yönlendiren kimse yok ki canım başımızda bi bilenimiz yok bu doktoru da tüp bebek araştırması yapıyorduk orada denk geldi. Biliyor gibi geldi ama tam da bilmiyormuş demek ki
Evet canım vardir bir hayir diyoruz. Doktorum doguma giriyormus ayak Üstü konuştuk bi kan verde bakalim dedi şimdi kan verdim hem sonucunu hem de doktoru bekliyorum. Ayni zamanda belki bir mucize olur diye de dua ediyorum. Hakkimda hayirlisi yazarim canım sonucu doktorun ne dedigini inşallah bir mucize olurBenim tüp bebek doktorum transferle bir iğne ye başladı..tüp bebek ten önceki kendiliğin den oluşan gebeligim de bende iğne olmuştum ama 7.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım..ocak ayında oldu o gebeligim ondan sonra nisan ayında transferim vardı coraspin de folik asit te kullandım..bu sefer hic bırakmadım..butun herkes kullanıyormuş..benim eski doktorum kanada ya yerlesecekti..mesela ben tüp bebek yaptıracam deyince..buz izmirde yaşıyoruz..izmiri kesinlikle önermedi ya ankara ya istanbul dedi..bende istanbula gittim 3 ay..bir kez doktorla tanıştık eksikler vardı onları istedi tahlil için..2.de adetim bitince hsg ve histereskopi istedi..hsg yi izmirde olur ama histereskopi kesinlikle kendim çekeceğim bizzat dedi..2.ye histereskopi için gittik..3.de transfere gittim..yumurta talibim izmirde oldu ama..burdan bilgiler gönderildi ordan doktor iğne ilaç dozajı ayarladı...iyiki o doktora gitmişim..herseyi en bastan yapıp ona gore davrandık..histereskopi sonucuna gore kesinlikle serklaj yapilacak dedi..ben ilk gebeliğin ikizlerde çok pişmanım tek doktora gittiğim için..6 aylık erken doğum oldu..anlayamadı bebeklere bakmaktan bendeki problemleri kaçırdı..sakin üzülme vardır bir hayri..sonucu bana mutlaka bildir canım..
Şuan benim için hayat durdu sanki canım düşüyor degerim. Degerin düşmesini gectim doktorun sizin iş Allah a kaldi dedi tüp bebek bile care degil size dedi. Hayatim karardi bu nasil bir gün böyleBenim tüp bebek doktorum transferle bir iğne ye başladı..tüp bebek ten önceki kendiliğin den oluşan gebeligim de bende iğne olmuştum ama 7.haftada kürtaj olmak zorunda kaldım..ocak ayında oldu o gebeligim ondan sonra nisan ayında transferim vardı coraspin de folik asit te kullandım..bu sefer hic bırakmadım..butun herkes kullanıyormuş..benim eski doktorum kanada ya yerlesecekti..mesela ben tüp bebek yaptıracam deyince..buz izmirde yaşıyoruz..izmiri kesinlikle önermedi ya ankara ya istanbul dedi..bende istanbula gittim 3 ay..bir kez doktorla tanıştık eksikler vardı onları istedi tahlil için..2.de adetim bitince hsg ve histereskopi istedi..hsg yi izmirde olur ama histereskopi kesinlikle kendim çekeceğim bizzat dedi..2.ye histereskopi için gittik..3.de transfere gittim..yumurta talibim izmirde oldu ama..burdan bilgiler gönderildi ordan doktor iğne ilaç dozajı ayarladı...iyiki o doktora gitmişim..herseyi en bastan yapıp ona gore davrandık..histereskopi sonucuna gore kesinlikle serklaj yapilacak dedi..ben ilk gebeliğin ikizlerde çok pişmanım tek doktora gittiğim için..6 aylık erken doğum oldu..anlayamadı bebeklere bakmaktan bendeki problemleri kaçırdı..sakin üzülme vardır bir hayri..sonucu bana mutlaka bildir canım..
Saçmalama kuzum yaa..ne biçim iç karartıcı psikopat bir doktor bu..kusura bakma da ben kaç doktora gittim hic böyle birşey duymadım...benim sana nacizane fikrim sen direk benim doktora git kuzum fikir al..sen hic histereskopi cekildinmi rahim içine bakıldimi bir problem var mi diye...Şuan benim için hayat durdu sanki canım düşüyor degerim. Degerin düşmesini gectim doktorun sizin iş Allah a kaldi dedi tüp bebek bile care degil size dedi. Hayatim karardi bu nasil bir gün böyle
Rahime bakildi hersey normal canım resmen ben aglamaya baslayinca haklisin tabi dışarıda herkes ikinci üçüncüyu doguruyor üzülme sen şimdi at igneyi haplari bir yere artik dedi. Kromozomunuz da temiz eğer onda bir problem olsaydi tüp bebek yaptırın derdim ama onda da yok problem sizin iş Allaha kaldi dedi. Iki ay sonra bir iki test daha istiycem ama onlar da çözüm degil dedi. Yikildim canım oldugum yerde kaldim esimde ayni ki o cocuk diye ölüyor. Suan bosluktayim eskiden bir amacim vardi şimdi ne yapsam olmayacakmis gibi geliyor. Senin doktorun kimdi canımSaçmalama kuzum yaa..ne biçim iç karartıcı psikopat bir doktor bu..kusura bakma da ben kaç doktora gittim hic böyle birşey duymadım...benim sana nacizane fikrim sen direk benim doktora git kuzum fikir al..sen hic histereskopi cekildinmi rahim içine bakıldimi bir problem var mi diye...
Sizde kromozom da sorun yokmu yani..o zaman coraspin iç folik iç hic bırakma canım..bebeğin beslenmesi için vücudun hep hazır olsun..Saçmalama benim de 4.gebeligim bu..ilk gebeliğin ikiz di 6 aylık erken doğum çatır çatır hastanede doğurdum..iki tane mezarım var küçücük..öyle olsa daha mi iyi hep animsiyorum.hastanede yattığım günleremi günlerce çektiğim doğum sancisina mi kuvez de bebegimin dayanamadigina mi yanayım..su anda doğum yapmaya bile korkuyorum..anlatsam uzun uzun neler cekmisin dersin..boyle hafif değildi orda yaşadıklarım hic..sonuç elimde koca bir sıfır...iki küçük mezar..adini bile koymak istemedigim bir kızım bir oğlum var yüzünü görmediğim kokusunu duymadigim..genede o doğum masasında oğlum kuveze koyulurken allahım sen benim için hayırlı olanii biliyorsun dedim..bakmaya çalıştım göremedim yüzünü..perde indi resmen gözümün önüne..ben istanbula brüksel tüp bebek merkezine gittim doktorum prof yücel karaman...bir kez de olsa git ona mutlaka derim..çok bilgili bir adam..bunda dikiş atılacak dedi mesela..14.haftada dikiş attirdik..başka doktorun histereskopisine gore karar vermiyor bizzat kendisi görmek istiyor rahimi..o kadar çok işlem yaptığını zanneden doktor varmış ki..yücel hocanın tekrar müdahale ettiği işlemler oluyormuş..rahim de bir numara ...kaç doktor ile tanistiysam izmirde ki doktorlar tanıyor onu..1.seferde tek embriyo ile tuttu benim çok şükür..ama izmirde çok arkadasim var 2.yi 3.yu deneyen..sen bilirsin arkadaşım..ama bence kendini salma..hayırlısı ni düşün tevekkül et derim ben sana..yoksa isin içinden çıkamazsın..yaşasaydı 4 yaşında olcakti kuzularim düşün yani onun üzerine de 2 tane gelişmeyen katlamayan embriyo oldu kürtaj oldum..babada bir doktor dene dedi mutlaka olucak belki 13.de dedi...ama ben o kadar beklemek istemedim..her seferinde o masaya yatıp rahimi zedelemek istemedim..Rahime bakildi hersey normal canım resmen ben aglamaya baslayinca haklisin tabi dışarıda herkes ikinci üçüncüyu doguruyor üzülme sen şimdi at igneyi haplari bir yere artik dedi. Kromozomunuz da temiz eğer onda bir problem olsaydi tüp bebek yaptırın derdim ama onda da yok problem sizin iş Allaha kaldi dedi. Iki ay sonra bir iki test daha istiycem ama onlar da çözüm degil dedi. Yikildim canım oldugum yerde kaldim esimde ayni ki o cocuk diye ölüyor. Suan bosluktayim eskiden bir amacim vardi şimdi ne yapsam olmayacakmis gibi geliyor. Senin doktorun kimdi canım
Haklisim canım senin yasadiklarin daha zormuş Rabbim ama ne güzel bebisini vermis. benim bu amaçsızligima üzülüyorum bi sebebim yok artık kan pıhtılaşmasi denildi o da değilmiş. Hakkimda hayırlısı olsun inşallah bugunler de geçecek bende bebisimi kucagima alacam inşallah . Ama hamile kalirsam bebeğim tutulursa ilk isim o doktora gidip kendimi göstermek olacakSizde kromozom da sorun yokmu yani..o zaman coraspin iç folik iç hic bırakma canım..bebeğin beslenmesi için vücudun hep hazır olsun..Saçmalama benim de 4.gebeligim bu..ilk gebeliğin ikiz di 6 aylık erken doğum çatır çatır hastanede doğurdum..iki tane mezarım var küçücük..öyle olsa daha mi iyi hep animsiyorum.hastanede yattığım günleremi günlerce çektiğim doğum sancisina mi kuvez de bebegimin dayanamadigina mi yanayım..su anda doğum yapmaya bile korkuyorum..anlatsam uzun uzun neler cekmisin dersin..boyle hafif değildi orda yaşadıklarım hic..sonuç elimde koca bir sıfır...iki küçük mezar..adini bile koymak istemedigim bir kızım bir oğlum var yüzünü görmediğim kokusunu duymadigim..genede o doğum masasında oğlum kuveze koyulurken allahım sen benim için hayırlı olanii biliyorsun dedim..bakmaya çalıştım göremedim yüzünü..perde indi resmen gözümün önüne..ben istanbula brüksel tüp bebek merkezine gittim doktorum prof yücel karaman...bir kez de olsa git ona mutlaka derim..çok bilgili bir adam..bunda dikiş atılacak dedi mesela..14.haftada dikiş attirdik..başka doktorun histereskopisine gore karar vermiyor bizzat kendisi görmek istiyor rahimi..o kadar çok işlem yaptığını zanneden doktor varmış ki..yücel hocanın tekrar müdahale ettiği işlemler oluyormuş..rahim de bir numara ...kaç doktor ile tanistiysam izmirde ki doktorlar tanıyor onu..1.seferde tek embriyo ile tuttu benim çok şükür..ama izmirde çok arkadasim var 2.yi 3.yu deneyen..sen bilirsin arkadaşım..ama bence kendini salma..hayırlısı ni düşün tevekkül et derim ben sana..yoksa isin içinden çıkamazsın..yaşasaydı 4 yaşında olcakti kuzularim düşün yani onun üzerine de 2 tane gelişmeyen katlamayan embriyo oldu kürtaj oldum..babada bir doktor dene dedi mutlaka olucak belki 13.de dedi...ama ben o kadar beklemek istemedim..her seferinde o masaya yatıp rahimi zedelemek istemedim..
Bence canım isini ayarlayabilirsen benim yücel hocaya git mutlaka fikir al ondan derim bir hafta sonu..biraz kendini iyi hissedince hem hava almış olursun istanbul da..hemde fikrin olur...Haklisim canım senin yasadiklarin daha zormuş Rabbim ama ne güzel bebisini vermis. benim bu amaçsızligima üzülüyorum bi sebebim yok artık kan pıhtılaşmasi denildi o da değilmiş. Hakkimda hayırlısı olsun inşallah bugunler de geçecek bende bebisimi kucagima alacam inşallah . Ama hamile kalirsam bebeğim tutulursa ilk isim o doktora gidip kendimi göstermek olacak
Izinlerimde bitti canım ama burda bi doktor var ona gidin diyorlar haftaya pazartesi ondan gün aldik ona gidelim dedik bi de. Ne biliyim bu doktoruma da guveniyordum böyle söyleyince çok kötü olduk . Ya canım sence bebegi gelistirmeyen ne olabilir deger 100 e kadar çıkıyo sonra düşüyor aklim almıyor wallaBence canım isini ayarlayabilirsen benim yücel hocaya git mutlaka fikir al ondan derim bir hafta sonu..biraz kendini iyi hissedince hem hava almış olursun istanbul da..hemde fikrin olur...
Benim eski doktorum sağlıklı anne babadan bazen sağlıksız embriyo oluşuyor demisti..kromozomlar ayrılırken yanlış eslesiyor veya yanlış kopabiliyormus..bu da sağlıksız embriyo demekmiş..anne vücudu da bunu otomatik hastalıklı diye durdururmus..muhtemelen öyledir..bende 2 kez kendim hamile kaldığımda öyle oldu..2 kez yükseldi yavaş yavaş 7.haftalarda kalp atışını duyarız derken vücut embriyo yu otomatik kesenin içinde dağıttı..valla dediğim gibi canım bende sen gibi olmayacak diye başladım söylenmeye..burdan araştırdım cgh ile pgt yi öğrendim bir kaç doktora da sordum..yaşım gereği eşime tüp bebek olsun artik dayananiycam dedim..yoksa banada aşılama olur nasılsa hamile kalıyorsun dediler..git bakalım canım o doktor da ne diyecek bana da mutlaka haber ver canım..üzme kendini özürlü olsa birde öyle düşün allah herkese çekebileceği kadar dert versin canım..Izinlerimde bitti canım ama burda bi doktor var ona gidin diyorlar haftaya pazartesi ondan gün aldik ona gidelim dedik bi de. Ne biliyim bu doktoruma da guveniyordum böyle söyleyince çok kötü olduk . Ya canım sence bebegi gelistirmeyen ne olabilir deger 100 e kadar çıkıyo sonra düşüyor aklim almıyor walla
Amin canım Allahim cekemeyeceginiz dert vermesin inşallah. Acaba tüp bebekle saglikli bebegimiz olur mu ki bi bu doktora gidelim olmazsa bi de tüp bebek merkezine gidelim inan ki fizanda sizin tedaviniz deseler oraya bile giderim canımBenim eski doktorum sağlıklı anne babadan bazen sağlıksız embriyo oluşuyor demisti..kromozomlar ayrılırken yanlış eslesiyor veya yanlış kopabiliyormus..bu da sağlıksız embriyo demekmiş..anne vücudu da bunu otomatik hastalıklı diye durdururmus..muhtemelen öyledir..bende 2 kez kendim hamile kaldığımda öyle oldu..2 kez yükseldi yavaş yavaş 7.haftalarda kalp atışını duyarız derken vücut embriyo yu otomatik kesenin içinde dağıttı..valla dediğim gibi canım bende sen gibi olmayacak diye başladım söylenmeye..burdan araştırdım cgh ile pgt yi öğrendim bir kaç doktora da sordum..yaşım gereği eşime tüp bebek olsun artik dayananiycam dedim..yoksa banada aşılama olur nasılsa hamile kalıyorsun dediler..git bakalım canım o doktor da ne diyecek bana da mutlaka haber ver canım..üzme kendini özürlü olsa birde öyle düşün allah herkese çekebileceği kadar dert versin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?