Bhcg

Betsr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
332
140
103
Arkadaslar 2 kez kımyasal gecırdim sonra nedenını arastırdım pıhtılasma sorunm varmıs ilaç kullandm ve az once tekrar bhcg baktrdım 11.7 cıktı daha gunume 4-5gun var ama cok korkuyorm tekrar kimyasal olacak diye . Ne olur dua dedın bebegım benmle kalsın.. Boyle bısey yasayanınız oldumu. Destek arıyorm nolur :dua:

Çok haklısın korkmakta ama bu kadar stres yapman da iyi değil biliyorsun bebişin seninleyse eğer onun için en son isteyeceğimiz şey vücudumuzun stres içerisinde olması :) kendini rahatlat bol bol dua et ve herşeyin yolunda olduğunu tekrarla kendi kendine

Can'ım benim her gebelik bir değil . Olmazda inşlh . Her kadının hcg artışı bile farklı. Üzme kendini sağlıkla gelir inşlh bebiş

Çok haklısın korkmakta ama bu kadar stres yapman da iyi değil biliyorsun bebişin seninleyse eğer onun için en son isteyeceğimiz şey vücudumuzun stres içerisinde olması :) kendini rahatlat bol bol dua et ve herşeyin yolunda olduğunu tekrarla kendi kendine
cok tesekkr ederm destegin için cok haklısın elimden geldigince denicem. :110:

Bende de kan pıhtılaşması var bende 2 düşük yaptım coraspin kullanıyorum çok şükür şimdi 11+3 günlük hamileyim canım korkma dua et sadece

Arkdaşlar bende pazartesi beta 3856 çıkdı ve yarn muaneye gitmeyi düşünüyorm sizce 6 haftalıkmı ebe öyle dedi çünkü ama benm hesabıma göre 4+5 bilenler cevplasn nolur keseyi görürmüyüm anlamıyorm bu değerlerden Nonipo Nonipo

Bende de kan pıhtılaşması var bende 2 düşük yaptım coraspin kullanıyorum çok şükür şimdi 11+3 günlük hamileyim canım korkma dua et sadece
allahm yardimcimz olsun. Sende hayrlisiyla kucagina alirsin bebisini insallah canm benmm :dua:

Arkdaşlar bende pazartesi beta 3856 çıkdı ve yarn muaneye gitmeyi düşünüyorm sizce 6 haftalıkmı ebe öyle dedi çünkü ama benm hesabıma göre 4+5 bilenler cevplasn nolur keseyi görürmüyüm anlamıyorm bu değerlerden Nonipo Nonipo
Tabiki görürsün canım değerin gayet güzei yükselmiş

öncelikle gününe kadar hesaplamak için ultrason ölçümü veya sat lazım. ama 2000leri geçtiyse keseyi görme şansın yüksek göremezsen de korkma daha vakti var

Back
X