--- bhk Betül'üne kavuştu ---

Allah analı babalı büyütsün canım fazla dert etme herşeyi kendine bebeğine odaklan düşünsene o tamamiyle sana muhtaç senden başka kimsesi yok sen onun için herşeysin şu anda asla kötü olamazsın böyle düşün..ona yardım et öp kokla sev öyle çok ihtiyacı varki buna..

canım sağlıkla betülüne kavuşmana çok çok sevindim darısı inş bekleyen diğer annelerin başına.
biliyorsunki ilk kez anne oluyoruz bu duygu karışıklığı hepimiz var allahın iznyle inş hepsi geçicek düzeleceğiz.meleklerimiz gülüceklerini eksik etmesinler yeterki.allah analı babalı büyütsün canım.eşini ve seni tebrik ederim.a.s.

Gözünüz aydın olsun canım Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah. Yaşadığın duygular bende de var "ya iyi bir anne olamazsam" diye düşünüyorum ara sıra... Ama eminim ki hepimiz iyi birer anne olacağız. Şimdi sen bunları düşünme meleğine kavuştun ona bakıp herşeye şükret...

betül bebek hoşgeldi....allah analı babalı büyütmek nasip etsin..darısı olmayanların başına...:Saruboceq:

canım geçmiş olsun..Rabim analı babalı sağlıcakla büyütsün bebişinii inş...:Saruboceq:

canım arkadaşım benim:asigim:
önceki başlık silinmiş asıl duygularım ordaydı :dilcikar:
ama özetle belirteyim
seni çok merak ettim gold arkadaşımız sağolsun haber verdi önce şaşırdım sezeryan :1shok:deyince sonra betül ve senin sağlığın için ohh be dedim:1rolleyes:
telefon numaranı almadığım içinse kızdım kendime:mymeka:
hastaneye gelicem dedim sonra kim bu demesinler saçma olacak gibi geldi vazgeçtim
sen çok tatlı bi anne olacaksın kendini üzme :1hug:
iyileş gel
çok öptüm canım arkadaşımsın benim:asigim:Şeniz
Allah bağışlasın Betülümüzü:Saruboceq:

canım bhk cım,
sen herseyi en iyi sekilde 4/4 luk becermeye öyle alışmışsın ki, ufacık ters giden birşey seni huzursuz edebilir.. Daha çok yeni annesin, canından bir parça olsa da, daha Betülle birbirinizi yeni tanıyorsunuz bu süreci birlikte aşacak, Betül kızımızın dilini zamanla öğreneceksin ve eminim çok kısa bir sure sonra başımız sıkıstıgında, yine sana koşup danışacağız...
Bütün bunların otesinde seni ve aileni çok tebrik ediyorum, 41 kere masallah ikinize de, adı gibi guzel kokulu Betul'u bol bol kokluyorum... Allah'a binlerce şükür ki sağ salim sırasıyla yavrularımıza kavuşuyoruz... Detaylı hikayeni de sabirsizlıkla bekliyorum...

lohusalık depresyonu başlamış ama bununla da baş etmeyi becereceksin, öyle inanıyorum.. senin kadar becerikli, yetenekli, bilgili bir kadından süper bir anne çıkacağına eminim. kendini hiç sıkma, yapman gerekenleri sırasıyla yapmaya çalış.. çevrendekilerin yardımını kabul et.. bebeğin uyurken sen de uyumaya çalış canım..

allah analı babalı büyütsün, betül kızımız senin gibi bir anneye sahip olduğu için çok şanslı bir bebek olarak dünyaya geldi zaten.

Allah anali babali büyütsün tebrikler....siz simdi daha cok yeni annesiniz duygularinizin karisik olmasi normal ama zamanla daha iyi olacak ve bebeginizi daha cok seviceksiniz...

bhkkkkkkkkkkkkkkmmmmmmmmmmmmm
gozun aydinn bideneemmmmmm
rabbim uzun omurler versinnn fotosunuda koyyne olurrrrr

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım hayırlı ugurlu olsun

allah analı babalı büyütsün canım
dogum yapmak bir bebek getirmek kolaymı dünyaya ne sekil dogum yaparsan yap insanı cok yıpratıyor helede ilk günler birazcık toporlan bak kimseleri begeniyormusun ben cok iyi bir anneyim diyeceksin baskalarını gördükce

sevgili bhk sana ve bebeğine sağlıklı ve uzun ömürler dilerim,Allah ailesine , vatanına milletine hayırlı evlatlardan eylesin.
mutlu ,sağlıklı ve huzur dolu günler sizinle olsun..
a.s.

Bhk cım,canım benim çok duygulandım.senağlama Maşallah yeğenimize ALLAH(CC)bağışlasın,analı babalı büyütsün inşallah(amin). :Saruboceq: Hayırlı bir evlat olmasını,ömrünün sevdikleriyle dopdulu hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum.Selametle.Sevgiler.
a.s.:1hug:

Tebrikler.Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı büyüsün inşallah.

Senin gibi benim de ağladığım,kendimi çaresiz hissettiğim zamanlar oluyor.Bebeğin sağlıklıysa,sütün de geliyorsa Benim gibi sık sık şükretmeli ve ailenin desteğini kabul edip herşeyin yakında düzeleceğini düşünmelisin.Bebeklerimiz için güçlü olmalıyız şimdi.

Öpüyorum yavrunla seni.

canım benim hayırlı uğurlu olsun bebeğin allah anneli babalı büyütsün inşallah sağlıkla sıhhatle hiç bişey için üzülme bebeğin ve sen sağlıklısın ya çok şükür ne mutlu bu senin ilk bebeğin ve ilk doğum herkesin tecrübesizlikleri ve sıkıntıları olabilir bizimde başımıza gelecek:)evet hernekadar kitaplardan ve internetten bilgi sahibi olsak araştırsakda yaşamadan bilemiyecez..süt olayıda emzirdikçe çoğalırmış bende öyle duydum çok.sen güzel güzel canını sıkmadan kendine ve bebeğine iyi bak tatlım bizlerede dua et olur mu senide bebeğinide kocaman öpüyorum

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün,sizlere bağışlasın inşallah....

ayy canım senin hissettiğin şeyleri bende hissettim ilk hafta ama gerçek öyle değilmiş benim gözüme çaresizliğini anlatır gibi bakınca ben onu mutlu edebiliyorsam ben iyi
bir anneyim die düşündüm hep sende öyle düşün canım benim
allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olur

gözün aydın bhkcim, maşallah betüle, kendini boş yere üzme, eminim ki çok iyi bir anne olacaksın.
ilk zamanların zor olduğunu herkes söylüyor, bir alışma devresi var, hepimiz allahın izniyle bu dönemi en iyi şekilde atlatacağız, moralini yüksek tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…