Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

askimunteha

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
92
120
8
Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda

Her ne kadar

Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada

Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla

Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana

Babalar günün kutlu olsun

Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi

Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki

Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.

Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.

Cevap olarak şunu yazdı kendisi de

Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.

Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse.. ' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.

Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?

Adam daha ne yapsın

Daha çok şunu yazmalıydın.
"Bugün babalar günü
Ama senin günün değil
13 gündür kızını ve onu taşıyanı, ömürlük söz verdiğin kişiyi merak edip sormadın ya
Bugün senin günün değil
Kendini iyi bir baba sanma."
O bu mesajı hakediyor

İşte bu yüzden fevri davranilmamasi gerekiyor
Taa en basindan sozumu dinleteyim diye cektiginiz rest sonrasinda daha daha cok yoksayilmaniza sebep oldu. Keske mesaj atmasaydiniz,neden attiniz?
Sonuca gelecek olursak evet size dair bisey yok,allahin ayısı,en azindan sizi cok seviyorum özledim vs yazabilirdi hödük.

Adami önce iyicene yer, ondan sonra "beni önemsemiyor uhuhuhu". Adama kizi icin heycan mutluluk duymadigini sucluyorsun, üstüne, babasinin vefat etmis adama!! Olsun vilalalirin, lirasini olmasin gibi. Sanki cok büyük bir eksik.

Bence bu adama cidden deger vermiyorsun ve adam bikmis ki o mesaji yaziyor.

Aynısını yazdım
Hayır madem adım attın güzel şeyler yaz bunlar nedir yani
Fakir demiş, kizin umrunda değil demiş .
Daha ne kalmis bilmiyorum .
Edit: ay cidden adamın bir de babası vefat etmiş yani o kismida ben unutmuştum .

BEndde öyle düşündüm ama bebeğin doğumunu neden bekliyor ki ne olacak yani?
Kendi üstüne alıp boşanma davası açabilir
Yani onun için önemli olan onun doğması
Sana karşı çok umursamaz
Bir nasılsın diye bile sormamış

Aynısını yazdım
Hayır madem adım attın güzel şeyler yaz bunlar nedir yani
Fakir demiş, kizin umrunda değil demiş .
Daha ne kalmis bilmiyorum .

Fakir demedim ya Beşiktaşlı olduğu için yazdım ben bunu ama yoksa fakir falan değiliz şükür ki olsakta zaten birbirimizi bilerek evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…