- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi askimunteha
-
Adamı dövmekten beter etmek bence şu mesaj belki bi araba dayak yese daha az etkilenir insanAnacim sende mesaja laf sokarak baslamissin ne bekliyodun
Aynen ben de eşini haklı görüyorum bide adama senin baban hayatta değil benimki hayatta falan denmesi hiç hoş değil.Ben ilk konudan beri eşini haklı gördüm , tabiki hamilesin yanında olsun bilmem ne ama , blöf yaptın tutmadı yani baştan beri tarzın yanlıştı bana göre .
Bizimkiler yoklardı evde. Ve eve gelmelerine daha vardı. Aradım dedim ne kadar var gelmenize onlarda anlattılar işte henüz şuradayız şu kadar daha sürer işimiz vs gibi yemekler var siz oturun karnınızı doyurun falan diyor annem. Beklemedi gitti bi şey konuşulmadı yaniEşin ailene bayramlaşmaya geldiğinde ne oldu,ne konuştunuz da gitti adam.
Sizi aramayan sormayan hic bir sekilde adim atmayan adama sizin yazdiginiz cok bile konu sahibesi onun attigi cevaba siz de aynen bu mesaji yazin ki akli başına gelsin yok öyle hamile karisini arayp sormayacaksin en guzel anlarini aglatarak gecireceksin sonra vay kizim canim kizim oldu canim baska haketmiyorsun tabi babaligi yazin bu cevabi ipler koparsa kopsun zira adamin da istedigi bu baksana insan bi tesekkur eder annesine iki cift guzrl bir laf eder ne yani yalan mi soyledin iftira mi attin alt tatafi gelmeyecegim dedinDaha çok şunu yazmalıydın.
"Bugün babalar günü
Ama senin günün değil
13 gündür kızını ve onu taşıyanı, ömürlük söz verdiğin kişiyi merak edip sormadın ya
Bugün senin günün değil
Kendini iyi bir baba sanma."
O bu mesajı hakediyor
Aman ne bileyim ben olsam acik acik sorardim ne olcak boyle diye. Laf sokusturmalara ne gerek varAdamı dövmekten beter etmek bence şu mesaj belki bi araba dayak yese daha az etkilenir insan
Blöf değildi. Ne diye blöf olsun. Gittim bak gidiyorum giderim ha gibi çocukça bir durum yaşatmadım onaBen ilk konudan beri eşini haklı gördüm , tabiki hamilesin yanında olsun bilmem ne ama , blöf yaptın tutmadı yani baştan beri tarzın yanlıştı bana göre .
O zaman boşanıyorsunuz? Eşinizle anlaşmalı boşanma ile ilgili konuşmanız lazım bu durumda. Blöf yapmadıysanız onun aramasını beklememelisiniz zaten.Blöf değildi. Ne diye blöf olsun. Gittim bak gidiyorum giderim ha gibi çocukça bir durum yaşatmadım ona
Aynen öyle , konu sahibinin kendini biraz değiştirmesi , olgunlaşması biraz törpülemesi gerekiyor bence . Adamda inadım inat kıçım iki kanat tavrı var gerçi ama Yok konu sahibi yanlış atak yaptı .Aynen ben de eşini haklı görüyorum bide adama senin baban hayatta değil benimki hayatta falan denmesi hiç hoş değil.
Eften püften sebeplerle evi terkediyosunuz sonra pişman oluyosunuz
Katılıyorum evlilikte hatalar karşıya yüklenip ama benim niyetim böyle söyle deyince sanki karşı haksız gibi anlaşılıyor ama bu konuda adam haklı ve sürekli adama öyle yaptiysa bıkmış olabilir adam artikAynen öyle , konu sahibinin kendini biraz değiştirmesi , olgunlaşması biraz törpülemesi gerekiyor bence . Adamda inadım inat kıçım iki kanat tavrı var gerçi ama Yok konu sahibi yanlış atak yaptı .
Adam size gelmiş, anlaşılan suçlama falan da yapmamış neden birlikte gitmedinizde uzattınız ki.Bizimkiler yoklardı evde. Ve eve gelmelerine daha vardı. Aradım dedim ne kadar var gelmenize onlarda anlattılar işte henüz şuradayız şu kadar daha sürer işimiz vs gibi yemekler var siz oturun karnınızı doyurun falan diyor annem. Beklemedi gitti bi şey konuşulmadı yani
Gittin , gelir alır sandın ama almadı adam günlerce alsın diye bekledin . Aynen blöf bu . Ayrılmak için gitmedin .Blöf değildi. Ne diye blöf olsun. Gittim bak gidiyorum giderim ha gibi çocukça bir durum yaşatmadım ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?