Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Hiç bişey yazmamaniz gereken adama bir de şiir yazıp pohpoh lamissiniz.sizi arayıp sormayana gel bizi al evimize götür mesajı göndermenin anlamı ne?

Fakir demedim ya Beşiktaşlı olduğu için yazdım ben bunu ama yoksa fakir falan değiliz şükür ki olsakta zaten birbirimizi bilerek evlendik
Şu sizin dilde ne demek "Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana"

Valla doğru söze ne denir cuk oturur yerine

Bence eşinizin hayatında başka
Hayatında başkası da olabilir bukadar saçma bi sebepten evlilik bitmez sanki fırsat kavluyomuş sizin evden gitmeniz için çocugun doğmasını bekliyo bence

Mesaj tarzınız yersiz olmuş bence. Ben olsam babalar gününü falan karıştırmaz 13 gündür konuşmadık , bu böyle devam etmez iletişime geçip ilerisiyle ilgili adım atmamız gerek tarzı bir mesaj yazardım. Duygulu bir mesaj mı yazdınız, adama laf mı soktunuz karman çorman. O da zaten bi acayip sizi hiç katmamış mesajına. Daha önceden birikmiş bişeyler var galiba. Böyle bir tavır normal değil.

Eski konunu da okudum. Oturmamis bir evlilik var ve de hamilesin. Bayramda ilk kime gidilir muhabbetiyle baslamis.... aslinda kime gidildiginin onemi de yok. Esin bu isi iktidar kavgasina cevirmis. Bayramdan beridir de gel dedigi yok. Ne diyecegimi bilemedim. Bu evlilik yurur mu dersen ben pek sanmiyorum. Cunku siz yok hukmundesiniz gibi. Pıstırılmış ve hep susup hizmet ederseniz amenna, yani onun istedigi o sanirim.
Karsi taraf yani ailesi de aramaz beklemeyin, bu tip durumlarda aramazlar. Gittigi gibi gelsin derler. Uzuldum.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Esinizden bu mesajin gelmesine üzüldüm. Belki de babasindan bir sey kalmadi vs bunlari daha once de dile getirdiyseniz ondan sadece kizinizi özlediği mesaj atmistir. Keske o villali mirasli bolumu yazmasaydınız. Aslinda hic mesaj atmamaliydiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…