- 1 Haziran 2019
- 2.148
- 7.468
- 73
- 33
- Konu Sahibi askimunteha
-
Hanımefendi siz olurlariniz eşinize iğne gibi batıyor bence .Olanı yazdım ama doğru olmayan bi şey demedim ki
Hiç bişey yazmamaniz gereken adama bir de şiir yazıp pohpoh lamissiniz.sizi arayıp sormayana gel bizi al evimize götür mesajı göndermenin anlamı ne?Bu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Babalar gününü bahane ederek.
Zira bugün 13. Günümüz birbirimizden bi haber yaşadığımız.
Kimse bize ön ayak olmuyor.
Bizde yanaşmıyoruz orta noktaya.
Ne durumda olduğunu merak ettim ve
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Yinede biz senin babalar gününü kutluyoruz kızımla
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babalar günün kutlu olsun
Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi
Ve sonuna da ekledim sanki kızımızın dilindeymiş gibi dedim ki
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Eşim fanatik Beşiktaşlıdır. Hoşuna gider diye düşündüm.
Cevap olarak şunu yazdı kendisi de
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Tamamen bitmiş gibi değil mi sizce de? Artık beklemeyi de bırakmam gerekmez mi?
Şu sizin dilde ne demek "Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana"Fakir demedim yaBeşiktaşlı olduğu için yazdım ben bunu ama yoksa fakir falan değiliz şükür ki olsakta zaten birbirimizi bilerek evlendik
Valla doğru söze ne denir cuk oturur yerineDaha çok şunu yazmalıydın.
"Bugün babalar günü
Ama senin günün değil
13 gündür kızını ve onu taşıyanı, ömürlük söz verdiğin kişiyi merak edip sormadın ya
Bugün senin günün değil
Kendini iyi bir baba sanma."
O bu mesajı hakediyor
Daha kıymetli şeyler var demekŞu sizin dilde ne demek "Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana"
HiçbişeyPeki ben ne yapayım bu saatten sonra öyleyse?
Bence eşinizin hayatında başkaBu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Zeynep Sıla için hiçbir heyecanın mutluluğun beklentin isteğin hayalin merakın endişen olmasada
Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Varsın babadan kalmasın villa olmasın para ya da araba.üzülme baba, sakın takma kafana, Beşiktaşlı yaptın ya o yeter bana. Babalar günün kutlu olsun. Minik kartaliçe'n Zeynep Sıla.
Benim tek heyecanım, tek isteğim, tek sabrım, tek duam, tek sevincim, tek mutluluğum, tek umudum, tek yaşama amacım, tek arzum Zeynep Sıla'm.
Ben bu mesajdan şunu anladım sen dış kapının mandalısın. İnceden bu mesaj yok mu sizce de? Bozuldum haliyle ama hiç uzatmadım. Sadece 'daim olsun öyleyse..' dedim o kadar ve konuşma burda bitti.
Hayatında başkası da olabilir bukadar saçma bi sebepten evlilik bitmez sanki fırsat kavluyomuş sizin evden gitmeniz için çocugun doğmasını bekliyo benceBu sabah içim çıkana kadar ağlaya ağlaya eşime mesaj attım artık.
Dedim ki mesajımda
Her ne kadar
Babasının Kıymetlisi
bilmeni istedi
Ben bu mesajı okuyup gıcık kapmayacak insan tanımıyorum .Daha kıymetli şeyler var demek
Tamam olanı yazdınız ama her dogru her yerde söylenmiyo işteOlanı yazdım ama doğru olmayan bi şey demedim ki
Normal zamanda evet o anlama gelebilirdi ama siz ayrısınız. Güzel kelimelerin bile battığı bir dönemde böyle mesaj olmamış.Daha kıymetli şeyler var demek
İyi de önemsemiyorsun yazmamışsınız ki.13 günüdür ne sebeple olursa olsun
Ne çocuğunu ne karısını merak etmiyor
Ben önemsemiyorsun deyince mi laf sokmuş oldum anlamadım ki
Eşin ailene bayramlaşmaya geldiğinde ne oldu,ne konuştunuz da gitti adam.13 günüdür ne sebeple olursa olsun
Ne çocuğunu ne karısını merak etmiyor
Ben önemsemiyorsun deyince mi laf sokmuş oldum anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?