• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bi adım attım ve eşime mesaj yazdım. Fakat pek oluru yok gibi..

Allah'ın izni ve hidayetiyle bu güzel meyvenin tohumu olduğun için ve önce toprağıma sonrada ömrüme ektiğin için minnettarım sana
Mesajin bu kismi hem inanilmaz itici hemde sacma. Adam hamile karisini aramiyor sormuyor sen beni hamile biraktigin icin minnettarim sana minvalinde biseyler yaziyosun.
Babasının Kıymetlisi
babasının yokluğuna rağmen elbette çok seviyor babasını
bilmeni istedi
Hem basta her ne kadar kızını umursamasanda filan diyip , burda babasinin kiymetlisi diyosun. Mesaji zaten toptan neresinden tutsan sacmalik. Gel beni al dayanamıyorum yazsan bile bundan iyiydi. Blof yapmak icin cekip giden sonrada kivranan bir anne , arayip sormayan bir baba. Cocugun hislerini onun adina seslendireceksen bu olanlara ne hissediyor olabilir onu düşün.

Bunu annen olarak deneyimlemek inanın çok zor , eskiden çok üzülüyordum işte herkes anne duygusunun ne kadar muhteşem olduğundan bahsederken .
Benim annemle hic öyle bir ilişkim olmadi .
3 4 yaşında bile birlikte vakit geçirmek istemezmişim o anlatır .
Şimdi artik üzülmüyorum ama bu geçen yıllarda o kadar çok negatif şey yaşadım ki sağlık problemleri okul vs ama o hic bir an benim tarafimda olmadi. Hep toplumun tarafında oldu .
Maalesef bunları kalbimden atamıyorum. Iliskimizden artık hic bi beklentim yok lakin hala akrep gibi sokunca canım yanıyor. Bunu da halletsem sorun kalmayacak :)
Sizden tek ricam dışarıya her nasıl oluyorsanız olun ama çocuğunuza hep sevgiden sefkatten yaklasin . Bir kaç konunuzu okudum bunu yaptığınızı biliyorum , ama ne kadar değerli olduğunu bir kere daha vurgulamak istedim .
Sevgiler 🌟

Neyse ki benim bu haline maruz kalan tek canlı eşim :) evladım, ailem, arkadaş çevrem değil. Günah keçisi olarak onu seçmiş ve ona yüklenmişim. Geç fark ettim ben de.

Evladım şanslı bu yüzden. Ona, hiçbir canlıya göstermediğim sabrı ve merhameti gösteriyorum. Eşim arada kaynadı, yazık oldu :))

Annenizi yok sayın, canınızın yanmamasının tek yolu bu. Kolaylıklar dilerim :)

sizin mesajınızı iyi veya kötü olarak değerlendirmekten öte gidip farkli bir yerde bakmaya davet edeceğim arkadaşları... sevgili kk hatunları: konuşma anlaşma niyeti olan adam "tamam" cevabına bile bir yol açıp yürümez mi? Burda mesajın içeriğinden çok atılmış olması önem arz ediyordu bence. Başka hatali her kim olursa olsun.. işin nihayetinde karnı burnunda bir kadıni ve bebeği akli başında her insan merak eder.

ben bile merak ettim bu kizcağızı.

adam gamsız tek kelime ile.

Yazdigi mesajda siz yok gibisiniz. Sanki çocuğun annesi başka biri de siz taşıyıcı gibi olmuş.

açıkçası eşinizin ailesi de oldukca tuhaf. Benim bildiğim babalar, dünürleri arayıp damadını cagirsa konuşsa... oglum mutlaka git. Ayıptır etme gitme diye yalvarır.

aman yeterki siz iyi olun. Tatsızlık cikmasın der.

yani benim tanıdığım büyükler böyledir. Aksini hiç görmemiştim. Ona da üzüldüm. Keşke bir adım atsalar.

size gelince babaniz zaten aramış. E siz de iyikötü bi mesaj atmışsınız ilk adım olması için.. bir hareket olmamış
artık siz düşen sükunet. Sessizlik.

vallahi ben de kırıldım eşinizin mesajına

Ne yazmalıydım peki? Samimi soruyorum bu soruyu..
Ben de çok samimiyim. Yavrumuzu merak etmeyip, benimle olan sorunlardan ötürü kızımıza ilgi ve alakayı kesip baba olduğunu unutan bir adam için kılımı kıpırdatmam içim yansada, aklını başına toplayacağı ve pişman olacağı zamanı beklerdim. Kolay mı değil, ama anı değil geleceği düşünüp adım atardım. Çünkü olaki barışılsa bile bu adam senin saçma sapan msjın yüzünden oldu, meraklı değildim ben sana diyebilecek potansiyelde değil mi? Bir de bunları sindirmek? Başa sarmak? Ne anlamadım o zaman?

askimunteha askimunteha Ben kendi adıma barışmak istersen seni garipsemem. Gerçekten soruyorum niyetin ne? Boşanmayı gerçekten istiyor musun? Boşanacak olsanız bile eteğinizdeki taşları dökmeniz biraraya gelip konuşmanız lazım. Tek sorununuz Bayram kahvaltısı mı gerçekten bunu düşün. Bayram kahvaltısından ödün verince birşey olmaz. Ayrı şehirde yaşıyor olsan aileni görmüyor olsan emin ol başka konuşurdum. Eşinin ailesinin de devreye girmemesi başka sorunlarınız olduğunu gösteriyor. Barışma taraftarıysan işi soğutmaya gerek yok.

Neyse ki benim bu haline maruz kalan tek canlı eşim :) evladım, ailem, arkadaş çevrem değil. Günah keçisi olarak onu seçmiş ve ona yüklenmişim. Geç fark ettim ben de.

Evladım şanslı bu yüzden. Ona, hiçbir canlıya göstermediğim sabrı ve merhameti gösteriyorum. Eşim arada kaynadı, yazık oldu :))

Annenizi yok sayın, canınızın yanmamasının tek yolu bu. Kolaylıklar dilerim :)
Peki bu yuzden sizi birakmasindan korktunuz mu esinizin?

askimunteha askimunteha Ben kendi adıma barışmak istersen seni garipsemem. Gerçekten soruyorum niyetin ne? Boşanmayı gerçekten istiyor musun? Boşanacak olsanız bile eteğinizdeki taşları dökmeniz biraraya gelip konuşmanız lazım. Tek sorununuz Bayram kahvaltısı mı gerçekten bunu düşün. Bayram kahvaltısından ödün verince birşey olmaz. Ayrı şehirde yaşıyor olsan aileni görmüyor olsan emin ol başka konuşurdum.

Boşanmak için evlenmedim elbette ama düzeleceğine inanmıyorum ki..
O yüzden bilemiyorum hiç

Mesajınız çok saçma olmuş maalesef. İğneleme ile başlayıp doğmamış çocuğu dillendirerek bitirmişsiniz. Yok villam olmasın, ekilen tohumlar falan ne bileyim... Okurken utandım açıkçası. Keşke bunun yerine direkt arasaydınız. Evliliğimiz nereye gidiyor, boşanmak mı istiyorsun, hiç merak etmedin mi bizi vs.diye aklınızdakileri konuşsaydınız.

Bu sebepten boşanılmaz yani ikiniz de ne yaptığınızın farkında değilsiniz. Siz niye bayramın ilk günü kalkıp evinize gitmiyorsunuz ki? Kendi eviniz. Sorununuzu kendi evinizde çözerdiniz. Adam hatalıysa hatalı oturur konuşurdunuz.

Peki bu yuzden sizi birakmasindan korktunuz mu esinizin?

Hiç korkmadım. Kendimi o kadar kusursuz görüyordum ki bıraksa bile benim hatam değildi :) hala ayrılıklar konusunda lüzumsuz bir cesaretim var. Kaybedince hatasını anlayanlardanım ben.

Sevgisinin azalmış olması üzdü beni ama. Kaybetsem daha az üzülürdüm belki.

Iyide adama sozde babalar gunu kutlamasi yazmissiniz ama hepsi bastan sonra adama giydirme olmuş .
Bence en düzgün cevabı vermiş üzgünüm .
Adami önce iyicene yer, ondan sonra "beni önemsemiyor uhuhuhu". Adama kizi icin heycan mutluluk duymadigini sucluyorsun, üstüne, babasinin vefat etmis adama!! Olsun vilalalirin, lirasini olmasin gibi. Sanki cok büyük bir eksik.

Bence bu adama cidden deger vermiyorsun ve adam bikmis ki o mesaji yaziyor.
Hanımefendi siz olurlariniz eşinize iğne gibi batıyor bence .
Olurlarinizi keşke biraz guzelestirseniz .
Ben tamamen adamı haklı bulmaya başladım artık

+1 de benden.
adama laf sokmak için fırsat kollanmış resmen.

biri bana baştan sona böyle giydirse ben hiç alttan almazdım.

konu sahibinin kocası kızım için susuyorum mesajı vermiş de konu sahibi anlamıyor 🤷🏻‍♀️

Öyle bi inandırıyorlar ki hatalı olduğuma sormayın.. illa ki doğru yapmadığım yerler vardır ama ne bileyim baksanıza yazdığım mesaj bile abes geldi çoğuna

Çünkü ima ediyorsunuz

Eşiniz ısrarcı olsun demişsiniz Adam da sizi üzmemiş ille de gel dememiş

Üstüne eve geldiğinde de gitmemişsiniz top sizde kalmış

Attığınız mesajda da birçok alt anlam var

Sadece babalar günü kutlu olsun yazsan belki Adam kapıdaydı

Net ol ima etme ne istiyorsan ne düşünüyorsan söyle

+1 de benden.
adama laf sokmak için fırsat kollanmış resmen.

biri bana baştan sona böyle giydirse ben hiç alttan almazdım.

konu sahibinin kocası kızım için susuyorum mesajı vermiş de konu sahibi anlamıyor 🤷🏻‍♀️

Bide biz erkekci olduk yahu?! Madem adım attı açıkça hislerini yazsın. Kiruldim ona buna şuan ama yine de evliliğimiz benim için değerli bugünde babalar günü buruk hissediyorum gel vs yazsin.
Sağlıklı iletişim böyle olur .
Konu sahibinin asla kendi davranışlarına bakmamak gibi bir sorunu var . Son sayfa da da "erkek"ci olan bizi suçlamış.

Back
X