Ya kurımtum hep vardı .allaha "Allahım eğer gerçekten bişi varsa göster"derdim bunu gördüm yaNe yapçağımı bilemiyom öle içten içe ağlıyomBebeği uyuttum annem uyudu.o adam zaten diğer odada gitmedim yanına.öle kaşdım düşüncelere dalıpOf mesaj kısmına gelene kadar iyiydi de işte, o mesaj olmadı yaa
İşte gözümle gördüm .hayır ne dicek de bunu temizlicek olan ortada.bebeğime bakıp bakıp ağlıyom zaten o olmasa bitirirdim.şimdi de bitirmek istiyom ama...Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm adınıza. İnşallah dediğiniz gibi bir şey değil diyecektim ama gözünüzle görmüşsünüz mesajı.
Allah sonunuzu hayretsin
Ya msjın resmini çektim okudukça kendimi doldurup ağlıyom.anneme diyemem annem kesin bitirtir.önce benim sağlıklı düşünmem lazım.ona karşı aşırı soğudum.50günlük bebğim de var.kendimi sıkışmış hissediyorumKiza mesaj atmis dedigin an, uzuldum.. Allah islah etsin esinizi.. sakince konusun, ofkelenmeden.. elinizde delil var nede olsa..
Benim şuan aklımdan o geçiyor.yarın konuşucam kendisiyle önce hiç msjı görmemiş gibi ilgisizliğini sorgulucam sonra da buna değincem.ya evet bende ditorum ah kafam önceden belliydi bile bile lades dedin diye ama arkadaşına sadece kızı sormuş sonra üstelememiş .hani olur ya samimi arkadaşınla konuşurken o ne yapıyo hiç haber alıyon mu gibi meraktansordu sandım.o an büyüttüm bağırdım ayrılık noktasına kadar getirdim ama zamanla beni inandırdı.şimdi yine aynı kız.bu sefer msj.yani madem unutmadın kızı benle niye evlendin o kadar peşimden koştun inandırdın kendine beni.yani öle bişi ki sanki ben boşasam kıza döncekmiş gibi onu bile düşünüyomNefret ediyorum eşi hamileyken, onu bir evlat sahibi yaparken aklı uçkurunda olan karakter yoksunlarından. Genel olarak aklı uçkurunda olanlardan nefret ediyorum ama bu tiplerden daha fazla. Bu sıra odaklanılması gereken tek şey bebek. 2 sene önce rengini de belli etmiş oysa.
Üzülmemeye çalışın hem kendiniz hem de bebeğiniz için, demesi kolay biliyorum ama bebeğinizin size ihtiyacı var onun için güçlü olmalısınız. Boşanma gibi bir niyetiniz var mı yoksa devam mı?
Aldım canım .zaten kesin yarın siler msjı en azından göstericemEkran görüntüsü al hemen kendine at kızın ayrıntılı nosunu falanda görüntü al
Evet o konuda hemfikirim haketmiyo biziHerkes evlenmeden ona layık değil demişti evlenince de kıymetini bilsin gibilerinden konuşuluyodu.geldiğim hale bakBebeğime üzülüyom başka bişi değilBen kendi fikrimi söylüyorum boşanırdım kendini ve bebeği haketmiyo lütfen sağlıklı düşün
Benim şuan aklımdan o geçiyor.yarın konuşucam kendisiyle önce hiç msjı görmemiş gibi ilgisizliğini sorgulucam sonra da buna değincem.ya evet bende ditorum ah kafam önceden belliydi bile bile lades dedin diye ama arkadaşına sadece kızı sormuş sonra üstelememiş .hani olur ya samimi arkadaşınla konuşurken o ne yapıyo hiç haber alıyon mu gibi meraktansordu sandım.o an büyüttüm bağırdım ayrılık noktasına kadar getirdim ama zamanla beni inandırdı.şimdi yine aynı kız.bu sefer msj.yani madem unutmadın kızı benle niye evlendin o kadar peşimden koştun inandırdın kendine beni.yani öle bişi ki sanki ben boşasam kıza döncekmiş gibi onu bile düşünüyom
Ya zaten 2sene öncesinden düşmüştü kurt.aramız iyidi ama bende hep acabalar vardı bi dönem uyuyamaz olmuştum.gecenin bi vakti kabusla uyanıp telefonunu incelerdim paranoya olmuştum bi dönem ama kendimi telkin ede ede sakinleştim.ama bak olaya şeytan dürtmesi allah gösterdi patladı durum.şu an nefes aşamıyorum bağıramıyom ağlayamıyom bile gözyaşı akıtıyom annem noldu dicek diye çekiniyomOfffff lohusa kadının çektiği derde bak.
Evladın olmuş, sevin mutlu ol daha çok ailene sarıl.Ama yoook kıymetbilmezler.
Git saçını başını yol diyecem ama yolma.
Ne diyeyim şaşırdım.İçine düştü bir kere kurt.Kemirir durur.Sor bakalım ne diyecek??
Mesleğim var ailemde arkamda durur o konuda allahaşükür kimseye muhtaç kalmam.ya ben kendimi çok ezik değersiz hissediyorum şimdi.adamın eşi var bebeği oldu daha çok titremesi gerekirken onun aklındakine bakDeğer verilmediğimi hissediyodum son zamanlarda lohusalığa vurdum ama durum bu.Hep mi aklindaydi acaba eski sevgilisi bazi insanlar gercekten takinti yapip unutamiyorlar ya da capkinlik yapacak birisini bulamayip telini bulup eskiye mi sarayim dedi.Off cok zor bi durum ben olsam sogurdum.Meslegin var mi calisyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?