Bi akıl beynim durdu!!

bushed

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
415
152
53
40
herkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim

Nefret ediyorum eşi hamileyken, onu bir evlat sahibi yaparken aklı uçkurunda olan karakter yoksunlarından. Genel olarak aklı uçkurunda olanlardan nefret ediyorum ama bu tiplerden daha fazla. Bu sıra odaklanılması gereken tek şey bebek. 2 sene önce rengini de belli etmiş oysa.

Üzülmemeye çalışın hem kendiniz hem de bebeğiniz için, demesi kolay biliyorum ama bebeğinizin size ihtiyacı var onun için güçlü olmalısınız. Boşanma gibi bir niyetiniz var mı yoksa devam mı?

Of mesaj kısmına gelene kadar iyiydi de işte, o mesaj olmadı yaa
Ya kurımtum hep vardı .allaha "Allahım eğer gerçekten bişi varsa göster"derdim bunu gördüm yaNe yapçağımı bilemiyom öle içten içe ağlıyomBebeği uyuttum annem uyudu.o adam zaten diğer odada gitmedim yanına.öle kaşdım düşüncelere dalıp

Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm adınıza. İnşallah dediğiniz gibi bir şey değil diyecektim ama gözünüzle görmüşsünüz mesajı.
Allah sonunuzu hayretsin
İşte gözümle gördüm .hayır ne dicek de bunu temizlicek olan ortada.bebeğime bakıp bakıp ağlıyom zaten o olmasa bitirirdim.şimdi de bitirmek istiyom ama...

Kiza mesaj atmis dedigin an, uzuldum.. Allah islah etsin esinizi.. sakince konusun, ofkelenmeden.. elinizde delil var nede olsa..
Ya msjın resmini çektim okudukça kendimi doldurup ağlıyom.anneme diyemem annem kesin bitirtir.önce benim sağlıklı düşünmem lazım.ona karşı aşırı soğudum.50günlük bebğim de var.kendimi sıkışmış hissediyorum

Benim şuan aklımdan o geçiyor.yarın konuşucam kendisiyle önce hiç msjı görmemiş gibi ilgisizliğini sorgulucam sonra da buna değincem.ya evet bende ditorum ah kafam önceden belliydi bile bile lades dedin diye ama arkadaşına sadece kızı sormuş sonra üstelememiş .hani olur ya samimi arkadaşınla konuşurken o ne yapıyo hiç haber alıyon mu gibi meraktansordu sandım.o an büyüttüm bağırdım ayrılık noktasına kadar getirdim ama zamanla beni inandırdı.şimdi yine aynı kız.bu sefer msj.yani madem unutmadın kızı benle niye evlendin o kadar peşimden koştun inandırdın kendine beni.yani öle bişi ki sanki ben boşasam kıza döncekmiş gibi onu bile düşünüyom

Offfff lohusa kadının çektiği derde bak.

Evladın olmuş, sevin mutlu ol daha çok ailene sarıl.Ama yoook kıymetbilmezler.

Git saçını başını yol diyecem ama yolma.

Ne diyeyim şaşırdım.İçine düştü bir kere kurt.Kemirir durur.Sor bakalım ne diyecek??

Ben kendi fikrimi söylüyorum boşanırdım kendini ve bebeği haketmiyo lütfen sağlıklı düşün
Evet o konuda hemfikirim haketmiyo biziHerkes evlenmeden ona layık değil demişti evlenince de kıymetini bilsin gibilerinden konuşuluyodu.geldiğim hale bakBebeğime üzülüyom başka bişi değil

Hep mi aklindaydi acaba eski sevgilisi bazi insanlar gercekten takinti yapip unutamiyorlar ya da capkinlik yapacak birisini bulamayip telini bulup eskiye mi sarayim dedi.Off cok zor bi durum ben olsam sogurdum.Meslegin var mi calisyor musun?

Kızın isteyeceği ne malum ya kendi kendine gelin güvey oluyor belki de. O mesajın ekran görüntüsünü alıp kendinize gönderin, onun telefonundan da silmeyi unutmayın sonra kendinize gönderdiğinizi anlamasın. Boşanırsanız o görüntü işinize yarar. Sonra sabah konuyu direkt açın "Eski sevgiline attığın mesajı gördüm, boşanmak istiyorum" deyin, tepkisine bakın.

Ya zaten 2sene öncesinden düşmüştü kurt.aramız iyidi ama bende hep acabalar vardı bi dönem uyuyamaz olmuştum.gecenin bi vakti kabusla uyanıp telefonunu incelerdim paranoya olmuştum bi dönem ama kendimi telkin ede ede sakinleştim.ama bak olaya şeytan dürtmesi allah gösterdi patladı durum.şu an nefes aşamıyorum bağıramıyom ağlayamıyom bile gözyaşı akıtıyom annem noldu dicek diye çekiniyom

Mesaj atması telafi edilebilir bir şeydi, ta ki içeriği okuyana kadar...
Aldatmak sadece bedenen olmuyor, eşiniz kalben aldatıyor maalesef.
Çok üzüldüm gerçekten.
Boşanmayı düşünüyorsanız, ertelemeyin.
Ama boşanmayacaksınız da konuyu kurcalayıp üzmeyin kendinizi.

Hep mi aklindaydi acaba eski sevgilisi bazi insanlar gercekten takinti yapip unutamiyorlar ya da capkinlik yapacak birisini bulamayip telini bulup eskiye mi sarayim dedi.Off cok zor bi durum ben olsam sogurdum.Meslegin var mi calisyor musun?
Mesleğim var ailemde arkamda durur o konuda allahaşükür kimseye muhtaç kalmam.ya ben kendimi çok ezik değersiz hissediyorum şimdi.adamın eşi var bebeği oldu daha çok titremesi gerekirken onun aklındakine bakDeğer verilmediğimi hissediyodum son zamanlarda lohusalığa vurdum ama durum bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…