Bi akıl beynim durdu!!

Bazı insanlar öyle şeyler yaşar ki başımıza gelen felaket sandigimiz olaylara bile sükreder hale geliriz.. Ben de çok agirini yaşadım sizi cok iyi anlıyorum. Konuşmayı deneyin öncelikle. Siz onun yuvasisiniz sonuçta. Hakaret etmek istemem esinize ama delikanliysa sizi hele ki çocuğunu böyle kepazelikle bi daha karşı karşıya getirmeyecektir. Her insan şansı hakeder diye düşünüyorum..

Acaba o arkadasi aklina sokmus olabilir mi.muhabbet sirasinda bi anlik odaklanmis olabilir mi...desteklemis olabilir mi hadi msj at gibisinden ?? Dah once sordugu arkadasi ile mi cikmisti ?

Annem yanımda.ben doğu görevimi yapıyorum.annem izmirden geldi yanıma mutluluğuma ortak olmak için(!)düşünüyorum düşünüyorum bana tapan adama noldu öle ki ben yaparım o yapmaz durumundaydık ya o kadar üstüme düşüyodu ben mi onu çok ihmal ettim de bu eskileri düşünmeye başladı.o çektikçe kendini ben de çektim ev arkadaşına döndük.tabi bunlar bi gerekçe asla olamaz ama be oldu da bu duruma geldikk

Evet uzaklaşmaya ihyiyacım var.burda olmak zaten sıktı doğudayım imkanlar kısıtlı bi de bu durumlar.yarın bi konuşalım da

Canim ha

Canim sakin hatayi kendinde arama en büyük hatan bu olur. Yarinda muhtemelen suçu sana atacak sakin izin verme. Her karısı hamile olan , yada karısıyla problemi olan aldatsa evli çift kalmazdı dünyada, hemen uyu yarın bol enerjiye ihtiyacın olacak.

Bence annene soyle damadinin nemal oldugunu gorur.En azindan bir sey olursa sana hak verirler yaninda olurlar. ESINE soylesen bile bir anlik boslukta yazdim dicek kendini savuncak cevabi bellidir. Onemli olan senin ne yapacagin bundan sonra.

Versem de beni bu acabalar mahveder birlikte olduğunuz adamın başkasını düşünmesi allah düşmanıma vermesin.yarın konuşucam merak ettiğim tek şey bana ne diyeceği bu msjın açıklamasını nasıl yapacağı

Canım merhaba öncelikle çok üzüldüm sakin kendini ezik değersiz hissetme senin değerini uckuruna düşkün bi adam anlayamazdi zaten sakin ol guzel bebeğini düşün bebekler hisseder onun için ayakta durmam lazım

Son düzenleme:
Bence annene soyle damadinin nemal oldugunu gorur.En azindan bir sey olursa sana hak verirler yaninda olurlar. ESINE soylesen bile bir anlik boslukta yazdim dicek kendini savuncak cevabi bellidir. Onemli olan senin ne yapacagin bundan sonra.
Ne savunması olabilir unutmadım yazmış normal bi msj değil ki ama açıklaması nasıl olcak.tam netlwşsin anneme öle sölücem yoksa kadın bilenir iice

Ya aslında hissetmemeliyim biliyorum ama bu süreç hep üstüste oldu doğum,lohusalık bi de bu

Ya aslında hissetmemeliyim biliyorum ama bu süreç hep üstüste oldu doğum,lohusalık bi de bu
Bu sıkıntılar için okunacak dualar var kendini rahatlatmak lazım ve gerçekten ben denedim çok iyi geliyo oku onları canım bende okuycam senin için Allah yardimcin olsun ve buarada sakın aglama değmez gözünün bir damla yaşına

Teşekkürler konuşucam böle bişi diyemez en azından gerekçesi bu olamaz.

Evli barklı adam çocuğun var.Ne batıyor anlamıyorum. Madem unutamıyorsun neden başka kadının da canını yakarsın. Size tavsiyem hemen yok edin bu adamı hayatınızdan

Ahh üzüntünüzü burdan hissettim. Sakın kendinizi suçlamayın, daha yeni doğum yapmışsınız, hem psikolojik hem fiziksel olarak birçok değişiklik yaşadınız ve bebeğinizle ilgilenmeye çalışıyorsunuz bunlardan daha doğal ne olabilir ki. Eşiniz gerçekten nankörlük ve terbiyesizlik yapmış. Bir yandan da şu geldi aklıma: Başka biri yani arkadaşı fln eşinizin telefonunu kullanmış olabilir mi, eski sevgilisi olduğuna ve atılan mesajın eşinizle alakalı olduğuna emin misiniz?

Ağlamak istiyorsanız da ağlayın, kendinizi kasmayın. Bu gece geçsin az da olsa uyumaya çalışın. Sabah sakince sorun ve sadece dinleyin.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.ya artık içimde bi öff bitse se kurtulsam hissi var .artık duygu anlamında bişi hisssedemiyorum.hissizleştim

Evli barklı adam çocuğun var.Ne batıyor anlamıyorum. Madem unutamıyorsun neden başka kadının da canını yakarsın. Sie tavsiyem hemen yok edin bu adamı hayatınızdan
Ya benim sıkıntım da bu.baştan ne diyenpeşimde bu kadar dolanırsın aklımda yokken aklımı çelersin.hadi evlendik niye kendini dizginlemezsin ha olmadı erkenken boşanırsın ne diye çocuk istersin çocuk olur ne diye başa dönersinçokl sinirliyim bezdim artık

Allah razı olsun çok teşekkür ederim.ya artık içimde bi öff bitse se kurtulsam hissi var .artık duygu anlamında bişi hisssedemiyorum.hissizleştim
Bende merak ettim gerekçesi açıklaması savunması nasıl olacak acaba neler uyduracak bakalım haberdar et bizi de canım bence de yat uyu dinlen karşısına uykulu goz altlari mor yıkılmış bi kadın olarak çıkma hiç olmadığın kadar bakımlı ol ne kaybettiğini anlasin

Yok kendisi yazmıştır bugün dışarı çıktı arkadaşlarla olucam diye.normalde içmez arkadaşları aşkol alınca sanırım bu da aldı aşkı depreşip msj atmış.ben o geldiğinde uyuyodum erken yatmışım malum uykusuzluk bebek uyuyunca bende yatıyorum dinleneyim diye.işte kalkınca birden geldi aklıma sonuç bu.ne varsa kendisi yaptı

Benim başıma da bu tarz bir şey gelmişti.Erkek arkadaşım benimle el ele yürüken eski sevgilisini görüp mesaj atmıştı gizlice.Birden o kızdan cevap gelince kaynar sular şırıl şırıl tabii. Ona en büyük ceza hayatından tamamen çıkışım oldu. Bu durumda tek üzülen biz oluyoruz. Çünkü sürekli bu şüpheyle yaşanmaz.Hata bizde kesinlikle değil. Geçmişini unutamayan asalaklarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…