Aynen öle canım.zaten sindiremediğim de o bebeğin doğmuş anca 40ı çıkmış ben aile olduk bebeğimiz var diye sevinirken kocam da eski sevgilisine özlem duymuşBunun düşüncesi bile insanı çökertir.ona karşı artık kocam olarak bişi hissedemiyom evde iki kişi vakit geçiriyo işte.çocuğuyla pek ilgili madem bu kadar seviyosun ne diye böle bi şeyin içine düştün.Kızla da msjlaşmıştım.hep aklımda acabalar var zaten insanın beynini açıp bakamıyosun kiDiller döktü özürler diledi,tamam belki bi muhabbet gelişmedi aralarında ama ben görmeseydim de başka şeyler gelişseydi ne olucaktı.off içim çok sıkılıyo hiç benlik olmayan şeyler yapıyorummCnm bunun biryere pek gidecegi yok hep aklini kemirecek sorular bu yenilir yutulur birsey degil madem unutamadin benim ne günahım var ayril git neyaparsan yap demi senin daha yenidogan bir cocugun var babasin sen ya baba yazıklar olsun o "adam"a sen ona evlat verdin oda sana minnet edip teşekkür edeceğine arkandan aptalca utanmadan küçük beyniyle işler ceviriyor .
Bunda fiili bi aldatma yok ama adamın kıza msjı yeterDemek ki bu adam benden geçmiş.tamam öncesinde iletişimimiz çok zayıftı ben de bırakmıştım onu hatta biz olamıcaz sanırımları bile düşünmüştüm.ama ne olursa olsun yapmamalıydı ben de yapabilirsim o zaman geçip eski sevgilime ben de yazardım o vakit ama yakışı olmazdı bu kendine yakıştırabildi demek.akışına bıraktım ama bu güvensizlikle nasıl olcakTelefonu çalsa msj gelse hemen acaba diyorumBilmiyorum gerçekten zor bi durum. Yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama su an yaptığınız en iyisi gibi görünüyor. Sonuçta doğru bulmasam da insanlar kendini aldatan adamı affedip sonra mutlu olabiliyor ki sizin durum böyle de değil, kızdan cevap da Yok. Akışına bırakmak en iyisi . Bebek büyüsün, sizde devam edin bakalım, zaten zaman gösterir. Belkide adam da bir dönemden geçiyordu Bebek vs Derken. Ondan saçmaladı. İnşallah herşey güzel olsun bundan sonra sizin için . Belki bir evlilik terapistine gidebilirsiniz size yol gösterici olur
Bende aöledim kalıbının adamı değilmişin yapmaz dediğim şeyleri yaptın diye.sadece zaman geçiriyom izliyorum.en azından bişi olursa ben şansını verdim kullanamadı der içim rahat bi şekilde ayrılırımKusura bakma cnm ama bu "adam"dan ne bir eş nede bir baba olur.
Belki evlilik terapisi bu noktada faydalı olur, yani size bi çıkış yolu gösterir yada adamın neden böyle yaptığını anlaşılır hale getirir, yani bunun üstesinden gelmek için bir yol gösterir belki terapistBunda fiili bi aldatma yok ama adamın kıza msjı yeterDemek ki bu adam benden geçmiş.tamam öncesinde iletişimimiz çok zayıftı ben de bırakmıştım onu hatta biz olamıcaz sanırımları bile düşünmüştüm.ama ne olursa olsun yapmamalıydı ben de yapabilirsim o zaman geçip eski sevgilime ben de yazardım o vakit ama yakışı olmazdı bu kendine yakıştırabildi demek.akışına bıraktım ama bu güvensizlikle nasıl olcakTelefonu çalsa msj gelse hemen acaba diyorum
Bi araştırıcam bakalım,evet sağlıklı düşünmeye ihtiyacım var madem böle bi yol seçtim.hala kendini yiyip bitiriyorum içime sinmiyo,ee böle de nereye kadarBelki evlilik terapisi bu noktada faydalı olur, yani size bi çıkış yolu gösterir yada adamın neden böyle yaptığını anlaşılır hale getirir, yani bunun üstesinden gelmek için bir yol gösterir belki terapist
İşin garibi de hiç kondurmazdım böle bişeyi ona nasıl yapabildi hala anlayamıyorum.içimdekilerin hepsini söledim.hiç kalıbının adamı değilmişsiz,yapmaz dediğim şeyi yaptn sen vs.gibilerinden ama tabi içim soğumadı.yalvardı son bi şans ver o zaman karar ver fln dedi ben izlemedeyim.ama nasıl olcak bilmiyom.doğum yapalı 3ay oldu sadece 2gün yatak odasında yattım hiç içimden gelmiyo orda uyumak ben uyumayınca o da başka bi koltukta uyuyo.konuşmaya çalışıyo ama bu muhabbetlere girmiyo.böle geçiyo zaman50 günlük bi bebekle eşinin sana bu yaptığı adamlığa sığmıyor gerçekten ne seni ne de o çocuğu hakediyor.
Çeski sevgilisinin numarası hala kayıtlı mi yoksa hala ezberinde mi numara0
Msjı okuduğumda kendi telefonuma kaydetmiştimeski sevgilisinin numarası hala kayıtlı mi yoksa hala ezberinde mi numara0
Yok öyle sormak istemedim eşiniz eski sevgilisine mesaj attığında eski sevgilisi eşinizde kayıtlı miydi yoksa eşinizin hala ezberinde miÇ
Msjı okuduğumda kendi telefonuma kaydetmiştim
Yok kayıtlı değildi msjı görünce ben kaydettim kendi telimeYok öyle sormak istemedim eşiniz eski sevgilisine mesaj attığında eski sevgilisi eşinizde kayıtlı miydi yoksa eşinizin hala ezberinde mi
Zaten hiç bişeye hevesim kalmadı tartışırken içimdekileri fazlasıyla söledim keşke şunu da deseydim gibilerinden bişeyim kalmadı.şuan konuşuyoruz ama ikili ilişki namına bişi yok birlikte yatmıyoruz ben salonda bebekle yatıyorum o da ben yatak odasında yatmayınca o da salonda yatıyor.zamana verdim baltım olmuyo yapçak pek de bişi kalmıyokolay bişy değil ne kadar unutmak istesenizde bıçak gibi kalır içinizde. ben sizin yerinizde olsam bu kadar sağlam kafayla bile düşünemezdim herşeyi yıkar dağıtırdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?