Bi akıl beynim durdu!!

Aynen hiç habersiz gibi konuşup ağzını arayın bakalım itiraf edecek mi

Üzülmemek elde değil.ben nasıl yaşıcam acabalarla boşanmak aklımdan geçiyor geçtikçede uyuyan bebeğime bakıyorumAllahım ne zormuş.zaten evliliğmden pişman oldum.nefes alamıyom artık lanet olsun ya

Cok üzüldüm Allah yardimciniz olsun.. bencede ilk önce hic bilmiyomus gibi konusun sonra sorun mesajin hesabini

Kendi fikrimi söylüyorum boşanırdım... Kesinlikle bo şaaa nııııır dııııım! Asla böyle birşeyi kabul etmem unutamadıysa benimle nasıl seviştin? Unutamadıysan neden çocuk yaptık? Unutamadıysan unutamadığın yerde kal işte tam şurda yerin dibinde deeeer çeker giderim...! Boşanma evraklarını iş yerine gönderir nafakamı alırım.. Gözünün de yaşına bak mamm.. Nokta.

Ya kız istesin istemesin orda değilim zaten .olan oldu gelinen nokta bu demek kimonun için değersizmişim.daha yeni doğum yaptım onun çocuğunu dünyaya getirdim şükredeceğine adamın olaylarına bak.yarın bişi olmamış bigi konuşucam bakalım bu ilişki için ne düşünüyo sonra msjı göstericem.ne diyebilcek onu merak ediyom yoksa durum ortada

Şimdi iki seçenek var. Biri bağırıp çağırmak ki mesajı ilk gördüğün anda bunu yapmadığına göre diğer seçeneğe geliyorum.

Yarın alıp karşına konuşacak. Ben olsam, "bildiğin gibi bu evlilikte yeterli sevgi ve şefkati göremiyorum, kendimi yalnız hissediyorum. dün gece de telefonundaki mesajı gördüm. Sen olsan bu durumda nasıl davranırdın" diye sorarım. "Evlilikten ne bekliyordun da, ne buldun? Ne seni rahatsız hissettiriyor?" derdim.

Yani sorulacak sorunların sonu yok aslından. Yalnız size tavsiyem siz çok konuşmayın. Bırakın o anlatsın. Yoksa öbür türlü savunma mekanizması işlemeye başlayacak.

Gerçekten kendi başıma gelmiş gibi üzüldüm. Şuan için yapılacak en iyi şey de ılık bir duş alıp, sakinleşmeye çalışmak olacak diye düşünüyorum.

Çok doğru sölüyosunuz bi kere kendimi değersiz hissettirdi bu adam.dönüşü nasıl olsun ki acabalarla bi yaşamtek düşüncem bebeğim işte daha çok küçük zaten msjı okudum ağladı emzirmeye başladım ağlıyamıyorum bakıp bakıp nefesim kesiliyo

Bi de boşanmak istiyorsanız da korkmayın demek istiyorum. Benim arkadaşım, bebeği 10 günlükken kocasına boşanma davası açtı. İşler başta zordu ama herşey şuan yerine oturdu. Çocuk da çok canlı, sevimli, mutlu bir çocuk.

Eğer sizin artık bu evlilikten beklentiniz kalmadı ise, hiç arkanıza bile bakmayın.

Cok üzüldüm Allah yardimciniz olsun.. bencede ilk önce hic bilmiyomus gibi konusun sonra sorun mesajin hesabini
Ben de öle düşünüyorum.zaten konuşacaktım çünkü içim içini yiyodu neden böle davranıyo neyden kaynaklanıyosa aşmaya çalışalım diye ama bu akşam msjı görünce kaldım öle msjı okuyup okuyup duruyom

İnanın böyle bir adam için bir damla göz yaşınıza yazık.. Ne kadar ağlamayon desem de zor elbette ama şunu unutmayın siz değerlisiniz hem de çok değerli annesiniz hem de çiçeği burnunda anne.. Kendisine bir evlat doğuran kadına bunu yaptığı için değerz olan o.. Kendinizi toplayın annnenize söyleyin ve gidin.. İnanın bir kere yapan hep yapar.. Şimdi daha az üzülürsünüz..

Çook teşekkür ederim.o kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi.bağırıp çağıramıyorum annem yanımda kızının mutluluğuna ortak olmaya geldi duruma baklanet olsun.şu an diğer odaya gidip avazım çıktığı kadar haykırmak nefretimi kusmak istiyorum.yarın konuşucam önce ben içimdekileri sölücem bakalım onun içindekiler neymiş sonrada msjı göstwrip kapanışı yapıcam

Hiç bir kelime telafi etmez şuan ki durumu erkekler lohusa karısına bunu yapıyor nasıl vicdan'dır anlamam anlamıyacağım kesinlikle hiç yıpratmayın kendinizi yapacak belli ,açıklamaları da belli kafam karışık ,pişmanım ,paso sonuna kadar inkar ya da canınızı yakacak kadar hain lafları olur .
Bebeğinize odaklanıp sabahı bekleyin ,eşinizin de yarını yanına bırakmayın.

Adam bişi yapmıyo ki doğumdan sonraki ilgisizlik farkediliyodu kendisi çabalayabilrdi.o öle olunca itiraf edeyim ben de bıraktım ne dığru dürüst konuştum ne de yaklaştım.o da zaten rahatsız değilmiş ki farklı alanlara yönelmiş

Canım annenler müsait ise yarın onlara geç bi nefes Alırsın. Tabi önce bi konuş boşanmayı düşünüyorum deme direk boşanıyorum de. Sen can derdindeyken o pip.sinin derdine düşmüş. Heyecan aramış aklı sıra bey.nsiz. Boşan demiyorum ama it gibi korksun bi öncelikle, sonrasına sonra karar verirsin

Öle al işte 2sene önceki mevzu patladı.zaten ne kadar uzatmaları oynasak da kaçınılmaz son bu sanırım.

Allah islah etsin boylelerini. Yazik baska soylenecek bisey yok..bebeginize uzuldum dunyaya gozunu acti ama babasi uckur derdinde..sizin yerinize kendimi koyuyorum boyle bir seyi asla kabul edemezdim.

Çok üzülüyom yanhamileliğin son zamnında da kendimi değersiz hissediyodum şimdi de.doğumdan sonra takılırdım sanki bebeğinin bakıcısıyım diye gerçekten de öle olmuşum adamın aklında başkası

Öle al işte 2sene önceki mevzu patladı.zaten ne kadar uzatmaları oynasak da kaçınılmaz son bu sanırım.
Kesinlikle taviz vermeden karşısında ağlamadan boşanın.. Unutamadım kız seni yazması beni acayip uyuz etti.... Nasıl babalık yapsın şimdi bu adam bebeğe.. Ağlamayın.. Hırs yapın hırs.. Al sana unutamayacağın bir şey daha der gidersiniz.. Uzatmaları oynayıp daha fazla asabınızı bozmayın.. Annenizle gidin.. Dinlenin.. Sütünüz kaçmasın..

Allah islah etsin boylelerini. Yazik baska soylenecek bisey yok..bebeginize uzuldum dunyaya gozunu acti ama babasi uckur derdinde..sizin yerinize kendimi koyuyorum boyle bir seyi asla kabul edemezdim.
Edemiyorum kızıyorumm.ya madem böle bişi var ne diye sürdürdün benle bebek istedin.madem oldu niye ben artık babayım ailem var diyip kapatmadın kendini.ben bebekle ilhilenirken aile olduk derken.adamın aklı gitmiş demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…