Konuştum lanet olsun ne durumlara düştüm hala içinde bulunduğum durum midemi bulandırıyo.şanslar fln istendi bu durumda sölenebilecek her şeyi söledi.öle bi durum oldu kıza da msj attımvalla bu saatten sonra en küçük bişey de tamam der çekip giderim yok çocuk yok başka şey demem zaten yaşadığım durum güven kırıcı bişi toparlanır mı da bilmem.
Canım eşinden ayrılip, ön farklı adamla evlensen onlarda yapacak yapmayan çok çok az ki o yapmayanlarda,kesinlikle akıllarindan geciriyorlardir....ben de 4.5 yıllık evliyim aynı şeyleri yaşadım kaç kere aldatıldığımi yazıcam sonra tepki topluyorum çocuğum için dedikçe üzerime geliyorlar....şuan elinde çok büyük bir koz var yeni doğum yapmışsın sakin ola ki susma eşine gördüğün o mesajı belli et yoksa işler iyice ilerler...ilerlemeye engel ol...ve kesinlikle boşanacagini söyleyip annemlerin evine git....
Eşine o korkuyu yaşatmazsan bir daha yapmaktan cekinmicektir....çok kararlı gözük avukatla görüştüm bitti bu is vs de....onu iyice süründür...ben en son ki aldatmasinda öyle yaptım şimdi mum gibi oldu....
Ben söylücemi söledim hala da sindiremediğimi söledim.ha bi daha böle bi muhabbetle karşılaşırım bitiririm allaha şükür ailem yanımda olur işim gücüm de var çocuğumu tek başıma rahat bir şekilde yetiştirebilirim.pişman olduğunu kızla konuşmadığını vs söledi.ne derse desin arada bi msj var gerçekten bir bayan için çok kırıcı bi durum.kızla da zaten msjlaştım hiç bir şekilde konuşmadık böle bi durumun içinde olduğum için gerçekten üzgünüm dedi.ben kendime veriyorum zamanı onla nasıl eskisi gibi olabilirim onu da bilmiyomCanım eşinden ayrılip, ön farklı adamla evlensen onlarda yapacak yapmayan çok çok az ki o yapmayanlarda,kesinlikle akıllarindan geciriyorlardir....ben de 4.5 yıllık evliyim aynı şeyleri yaşadım kaç kere aldatıldığımi yazıcam sonra tepki topluyorum çocuğum için dedikçe üzerime geliyorlar....şuan elinde çok büyük bir koz var yeni doğum yapmışsın sakin ola ki susma eşine gördüğün o mesajı belli et yoksa işler iyice ilerler...ilerlemeye engel ol...ve kesinlikle boşanacagini söyleyip annemlerin evine git....
Eşine o korkuyu yaşatmazsan bir daha yapmaktan cekinmicektir....çok kararlı gözük avukatla görüştüm bitti bu is vs de....onu iyice süründür...ben en son ki aldatmasinda öyle yaptım şimdi mum gibi oldu....
Aramızda hiç birşey yok ne bi msjlaşma ne bir konuşma.böle bişeyin içinde olmak gerçekten utanç verici bi durum dedi.özür diledi vs.zaten msjı gördüğümde de kız bi cevap atmamıştıKiz sana ne dedi peki?
Aramızda hiç birşey yok ne bi msjlaşma ne bir konuşma.böle bişeyin içinde olmak gerçekten utanç verici bi durum dedi.özür diledi vs.zaten msjı gördüğümde de kız bi cevap atmamıştı
Kendisine de söledim sen artık çocuklu bi adamsın ben lohusa evde çocukla ilgileneyim sen bana bunu yap.böle bile hissetsen kendini dizginleyip böle bişi yapmamalıydın ne kadar küçük düşürücü bi durum dedim.zaten fazla bişi diyemiyo çünk dicek bir şey yok.kendisine çeki düzen verdi verei yoksa ikinci bir şans olmucak.hiçkimse vazgeçilmez değildir.ben şu an bile nasıl yapıcam düşüncesindeyim.Bende nefret ediyorum böyle erkeklerden oysa onu baba yaptiniz ona cocukta yaptiniz ,,
Cok üzücü bir durum büyük konusmak istemem ama herhalde cogu kisi bosanmayi düsünürdü burda
cünkü en cok sizin ona ihtiyaciniz varken eski sevgili pesinde, esinizden adam olmaz unutamiyor olsa bile
bebeginizin hatrina böyle birseyi unutup kenara itmeliydi sizi düsünmeliydi, daha cok mutsuz eder sizi bu adam.
Peki nasıl olcak.zaman diyip duruyom ama zaman geçtikçe de bişeyin olcağı yok.hala yatağımda yatamıyom salonda kanepe de yatıyom o da karşı kanepede yatıyo soğukluğumu seziyo yanıma da gelemiyo.en son muhabbet açıldığında kızla aramda bişi yok zaten ben bırakmıştım onla olmam dedi ben de kimin bıraktığı önemli değil böle bi msj yazdın mı yazdın dedim.off ya gerçekten güzel huzurlu bi evlilik istiyordum,yaşadığım içğnde bulunduğum duruma bakkonuyuu baştan beri takip ediyorum,sizi çok iyi anlıyorum.
Başından beri zaten acabalarla dolu geçen zamandan sonra, üstüne mesaj...
Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak malesef..
Cnm sen onu affetsen bile aklinda hep acabalarla yaşayacaksın boyle nereye kadar gidilebilir ki çok çirkin bir durumAramızda hiç birşey yok ne bi msjlaşma ne bir konuşma.böle bişeyin içinde olmak gerçekten utanç verici bi durum dedi.özür diledi vs.zaten msjı gördüğümde de kız bi cevap atmamıştı
Ben olsam gözünün yaşına bakmam oyle bir adam icin birak aglamayi uzulmem bileCnm sen onu affetsen bile aklinda hep acabalarla yaşayacaksın boyle nereye kadar gidilebilir ki çok çirkin bir durum
Durum öle gözüküyor,baktım olmuyo yapılacak bellibırak inceldiği yerden kopsun.
Benim aklımdaki de oNereye gider.onun için gözlemlemek istiyorum olay olduğundan beri gayet iyi zaten uzunca konuştuk.ama işte onun böle olmasının pek de bi faydası yokBen de bi oluyo aman olmaSa olmaz sanki benim için bi kayıp olcak diyo,bi yandan da msj geldikçe gözümün önüne beni düşürdüğü durumu yediremiyorum.Cnm sen onu affetsen bile aklinda hep acabalarla yaşayacaksın boyle nereye kadar gidilebilir ki çok çirkin bir durum
İşte yorum yapılcak bi durum yok ölemidir bölemidir diye,msjı ben gördüm.tek isteğim köpek gibi pişman olsun bizi kaybetme düşüncesi sarsın.yoksa umrum olmaz.belki bebek olmasa bu kadar düşünmezdim bile.Canim benim. Resmen icime senin yasadigin acı çöktü. Allahim sen basa verme,sen islah et yarabbim. Allahtan kocana akil fikir ihsan etmesini istiyorum. Ne dicemi bilemiyorum ki her sey ortada valla. Allahim yorum bile yapamiyorum su anda
Cnm bunun biryere pek gidecegi yok hep aklini kemirecek sorular bu yenilir yutulur birsey degil madem unutamadin benim ne günahım var ayril git neyaparsan yap demi senin daha yenidogan bir cocugun var babasin sen ya baba yazıklar olsun o "adam"a sen ona evlat verdin oda sana minnet edip teşekkür edeceğine arkandan aptalca utanmadan küçük beyniyle işler ceviriyor .Benim aklımdaki de oNereye gider.onun için gözlemlemek istiyorum olay olduğundan beri gayet iyi zaten uzunca konuştuk.ama işte onun böle olmasının pek de bi faydası yokBen de bi oluyo aman olmaSa olmaz sanki benim için bi kayıp olcak diyo,bi yandan da msj geldikçe gözümün önüne beni düşürdüğü durumu yediremiyorum.
Kusura bakma cnm ama bu "adam"dan ne bir eş nede bir baba olur.Cnm bunun biryere pek gidecegi yok hep aklini kemirecek sorular bu yenilir yutulur birsey degil madem unutamadin benim ne günahım var ayril git neyaparsan yap demi senin daha yenidogan bir cocugun var babasin sen ya baba yazıklar olsun o "adam"a sen ona evlat verdin oda sana minnet edip teşekkür edeceğine arkandan aptalca utanmadan küçük beyniyle işler ceviriyor .
Bilmiyorum gerçekten zor bi durum. Yerinizde olsam ne yapardım diye düşünüyorum ama su an yaptığınız en iyisi gibi görünüyor. Sonuçta doğru bulmasam da insanlar kendini aldatan adamı affedip sonra mutlu olabiliyor ki sizin durum böyle de değil, kızdan cevap da Yok. Akışına bırakmak en iyisi . Bebek büyüsün, sizde devam edin bakalım, zaten zaman gösterir. Belkide adam da bir dönemden geçiyordu Bebek vs Derken. Ondan saçmaladı. İnşallah herşey güzel olsun bundan sonra sizin için . Belki bir evlilik terapistine gidebilirsiniz size yol gösterici olurİşte yorum yapılcak bi durum yok ölemidir bölemidir diye,msjı ben gördüm.tek isteğim köpek gibi pişman olsun bizi kaybetme düşüncesi sarsın.yoksa umrum olmaz.belki bebek olmasa bu kadar düşünmezdim bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?