Bizimle birlikte vakit geçirmeye evde de benle konuşmaya çalışıyor.ama yaşadığımız durumun konusunu açmadı.bende de hissizlik hakim beynim yok sayıyo konuşmak gelmiyo içimden.böle nasıl olur bilmiyorumEsiniz 2 haftadır hicbir caba göstermedi mi? Soz en azından dışarıya çıkalım demistiniz o ne yaptı?
Evet haklısınız daha önceleri de belirttiğim gibi herşeyi dedim ama boşanmak kelimesini dillendiremedim.bekliorum,gözlemliyorum kendimi hazır hissetmek için bekletiyorum sanırım.Madem öyle bir dua ettin, Allah'ta göstermiş onun gerçek yüzünü. Gerekeni yap. Bebek var diye dusunme
Evet fiili bişi yok olur mu onu da bilmiyorum çünkü güvensizlik girdi bi kere paranoyaklaştım geceleri hep teline bakma dürtüsü geliyo.bazen aman be hali varsa görsün değersizleştirme kendini diyom bazen de engel olamıyorum kendime.lohusalıktan çıktım farklı uğraşlarla kafamı dağıtmaya çalışıyom spor fln.onlada mümkün olduğunca az konuşuyorum.annem yanımda bakalım o gidince nolcakhenüz fiili bir aldatma yok. bence bekle ve bu arada kendi içine yönel kendini geliştir ve kendine değer ver. kocan zaten sana değer verecektir.
Annem geçen gün gitti.o gidince bi garip oldum napçam adamla aynı evde diye.kendisi bizle ilgili ama ben bişi yapamıyorum içimden gelmiyo.evde gerektikçe konuşuyoruz bilmiyom nasıl olucak.onda ilgi alaka var ama benim aklıma hep msj geliyo.hatta okuyup okuyup duruyomAblacim ne yaptin bir gelisme var mi
Aslında yaptığım bişi yok.annem gitti geçen gün evdeyiz vakit geçirmek istiyo birlike şöle yapalım böle yapalım diye.ama benim çok hevesim yok zamanla ne olur bilmiyom.aklıma estikçe msjı okuyorum ve iyice kuruyom kendimi.bakalımBütün sayfaları okudum. Bende merak ettim ne yaptığınızı
Evet kaydettim zaten baktıkça okudukça bileniyorum.şuan herşey stabil zamanla da ne olur bilmiyorum.ama msjdan sonraki o his geçer mi bilmiyorum.benle her konuşmasında kendi kendime nasıl bi evliliğin içindeyim diye sorguluyorumEkran goruntusunu alıp kendınıze kaydettınız degıl mı
Kıza mesaj atmış dedıgınızde gercekten cok uzuldum
Eğer sürdürecekseniz okuyup bilemeyin kendiniziAslında yaptığım bişi yok.annem gitti geçen gün evdeyiz vakit geçirmek istiyo birlike şöle yapalım böle yapalım diye.ama benim çok hevesim yok zamanla ne olur bilmiyom.aklıma estikçe msjı okuyorum ve iyice kuruyom kendimi.bakalım
O günden beri gerçekten sağlıklı davranışlar sergileyemiyorumBazen kafamda kurup ben yapamıcam sanırım diyip adamla hiç konuşmuyom kızgınlığımdan sinirimden.bazense sanki beynim olanları silmiş de normal konuşuyorum.zaten geçen hafta kıza msj attım.aslında öle gelişti aranızdaki muhabbet,boyutu nedir diye.aramızda bişi yok evet zamanında çok sevdim ama bitti geçti sizin bi yuvanız var şu an içinde bulunduğum durum çok küçük düşürücü fln dedive buna benzer şeyler. Adamın eski sevgilisyle msjlaştım resmen.garip durumlarEğer sürdürecekseniz okuyup bilemeyin kendinizidaha çok yıpranırsınız. Umarım aklı başına gelmiştir.
Yaptım bi b.k diyip durdu konuyu her açtığımda.gerçekten beynim ikiye ayrıldı bir kısmı kendisini dolduruyo bırak hep ya ne yapmış ya ne yapmış diyip kendini dolduruyod.bi kısmı da gözlemle nasılsa bir dahaki olayda bitiricem diyip duruyoNiye msj atmış ki ya pis adamçok üzüldüm gerçekten. Terapiste gidin bakalım gerçekler ortaya çıksın. Siz böyle kendinizi tuketeceksiniz Allah korusun kafanizda kurup kurup.
Olsun içinizde kalmadı hiç olmazsa... Bir daha eşinizin yapacağını sanmıyorum ama, yine de devam edecekseniz eğer silin bu düşünceleri artık. Mutlu olun hepO günden beri gerçekten sağlıklı davranışlar sergileyemiyorumBazen kafamda kurup ben yapamıcam sanırım diyip adamla hiç konuşmuyom kızgınlığımdan sinirimden.bazense sanki beynim olanları silmiş de normal konuşuyorum.zaten geçen hafta kıza msj attım.aslında öle gelişti aranızdaki muhabbet,boyutu nedir diye.aramızda bişi yok evet zamanında çok sevdim ama bitti geçti sizin bi yuvanız var şu an içinde bulunduğum durum çok küçük düşürücü fln dedive buna benzer şeyler. Adamın eski sevgilisyle msjlaştım resmen.garip durumlar
Cnm sen kendini olabildiğince uzmemeye çalış bebeğin çok küçük allah korusun sutten kesilirsin okuyunca çok üzüldüm ama bunları eşini karşına al ve konuş böyle birseyi affedemeyeceğini söyle konuş bakalim onunla ne diyecek açıklama olarak bebeğin için biraz sabır zaten çok hassas donemdesin unutma sana ihtiyacı olan bir yavrun var her şey bir yana evlat bir yanaherkese iyi geceler.şu an kendimi eve sıkışmış nefes alamaz hissediyorum.belki daha önce yazılarımı okuyanlar bilir,eşimin ilgisizliğinden dem vurdum hep.yeni doğum yaptım yok lohusalığa yordum yok kendi büyütmelerime yordum.ama içimde hep bişiler hep acabalar vardı.kısa bi özet geçip bu geceye gelicem.2sene önce eşimin arkadaşıyla msjlaşmasında eski kız arkadaşını sorduğundan bahsetmiştim .ben bunu okuyunca bozuldum konuştum amacın ne niye böle bişi yazdın diye konuştuştuk ettik ben şüpheyle yapamıcam gibilerinden bağırarak konuştum.o da yok öle sandığın gibi bişi deyip yalvardı yakardı.herneyse biz zamanla normale döndük herşey güzel gidiyodu hamile kaldım,hamileliğin sonlarında bi ilgisizlik sezdim,geçen ay doğumumu yaptım ama hala bi ilgisizlik acaba lohusalıktan mı diyorum,annemler yanımdalar onların yanında mı ilgi gösteymiyo diye ben kuruyom kendimi.hep bi konuşçam noluyo diye ortam olmuyo annem benle bebek hep beni istiyo malum daha yeni elimle yalnız kalamadık konuşmak için.ama bende bu adam neden ilgisiz soruları var.neyse konuya geleyim bu akşam dışarı çıktı arkadaşların yanına güdeyim dedi normalde hiç çıkmıyor.dedim tamam.ben erken uyumuşum kalktım saat 12 eşimde gelmiş uyuya kalmış.bende de şeytan dürttü telini karıştırdım ve eski kız arkadaşına msj attığını gördümBen şokk tabiki.başımdan kaynar sular döküldü.ona seni unuttum mu sandın yazmış.kız bişi yazmamış.allahım bunu gördüm ya nefes alamıyorum bi yanımda annem bi yanımda emzirdiğim bebeğim kaldım öle.ağlasam ağlayamıyım bağırsam çağırsam yapamıyom.aklımda boşanma düşüncesi bebeğim 50günlük.ben bu düşüncelerle delircem.yarın uygun bi ortam yaratıp dışarda konuşmayı düşünüyom.okuyan arkadaşlar lütfen yorumlarını yazsınlar şuan başka paylaşacak kimsem yokDiken üstündeyim
Valla kendi bilir ben kendisine de söledim artık sana değil kendine kızarım bu saatten sonra diye.gerçekten hiç tasvip etmediğim başkasına yapılsa tavrım yorumum farklı olacağı bi durum yaşadım ha kendime de diyip durdum ona da söledim yediremiyorum kendime diye/sadece zaman verdim kendime durum neyi gösterirse o olsun.Olsun içinizde kalmadı hiç olmazsa... Bir daha eşinizin yapacağını sanmıyorum ama, yine de devam edecekseniz eğer silin bu düşünceleri artık. Mutlu olun hep
Konuştum lanet olsun ne durumlara düştüm hala içinde bulunduğum durum midemi bulandırıyo.şanslar fln istendi bu durumda sölenebilecek her şeyi söledi.öle bi durum oldu kıza da msj attımvalla bu saatten sonra en küçük bişey de tamam der çekip giderim yok çocuk yok başka şey demem zaten yaşadığım durum güven kırıcı bişi toparlanır mı da bilmem.Cnm sen kendini olabildiğince uzmemeye çalış bebeğin çok küçük allah korusun sutten kesilirsin okuyunca çok üzüldüm ama bunları eşini karşına al ve konuş böyle birseyi affedemeyeceğini söyle konuş bakalim onunla ne diyecek açıklama olarak bebeğin için biraz sabır zaten çok hassas donemdesin unutma sana ihtiyacı olan bir yavrun var her şey bir yana evlat bir yana
Bizimkisi öle mantık evliliği değildi en azından onun için çünkü gerçekten sevdiğini biliyodum beni yaşanmışlığı ben biliyom.ha sonrasında adamın içini bilemem tabi hamileliğim sonrası derken uzaklaştık birbirimizden ben bile bu durumlar olmadan önce sorgulamaya başlamıştım kendimi.biz sürdüremicez diye.belki o da öle düşünmüştür umduğu,beklediğini bulamamıştır bende.ben bunları anlarım çünkü ben de bulamadım bu evlilkte ve yeri geldikçe keşke evlenmeseydim derim.seviyorum ama farklıyız işte ben evlilik öncesinde biraz mantıkla yaklaşmıştım adam beni çok seviyo verdiği değeri fazlasıyla hissettiriyo neden olmasın gibilerinden kafamda tartıyodum hep.belki bu yüzden bu kadar kırıldım.yani adam zaten beni sevmiyodu bunu da belli ediyodu bak bu durumdanmış gibi bi olay yok.ama dediğiniz gibi msjı okurken o yazdığını unutamıyorum.demek ki adamı kendimden uzaklaştırıp geçmişi aratır olmuşum.çünkü bende de aynı düşünceler oluyodu bazen,keşke evlenmeseydim eski sevgilimle karşılaştırrsım ondan ayrılmasaydım gibilerinden.kıza da msj attımAslında zorunda kaldım (ifşa gibi bişi oldum) muhabbetin boyutu ne varsa bi durum bende ona göre hareket edicemi ilettim.asla bişi olmadı konuşma msjlaşma olmadı dedi.ya şuan yazıyorum ama gerçekten saçma bi durumun içine girdim.kendinizi kandırmayın diyosunuz ya istesem de kandıramam çünkü msj beynimde hep başa sarıyo e bu güvensizlikle de tekrar aynı bi ilişki olur mı o da belirsiz sadece bekliyom bazen beynim yok sayıyo onu farkediyorum.yani sadece yok ailem olsun sevmesem de çocuğum olsun gibi bi durumun olduğunu sanmıyom olsa olsa bu evlilikten beklentilerimizi karşılayamadık.(bu olay olmadan önce çok sorgulamıştım kendimi keşke yapmasaydım diye)durum bu arkadaşım neler yaşıcam bilmiyorum artık yaşarsam da bile bile lades yapmış olucam gelip de burda tekrardan bi post açamam sanırım zaten durum buydu ne bekliyodun msjları okurum bol bol..Sevmıyorsa neden evlendi, peşimde koştu?
Madem aklında biri var niye çocuk yaptık, çocugu o istıyordu
Evlat vermiş karısına bu yapılır mı?
Madem sevmiyor neden boşanmak istemiyor?
Erkeklerdeyse durum bu değil. Erkeklerin evlenip çocuk yapması için aşık olması, çok sevmesı gerekmıyor. Hepsi için söylemiyorum.
Eşimin eski iş yerindeki yüzsüz herif mesela, evli çoluklu cocuklu adam ortalarda karısını aldattıgının muhabbetını yapıyormuş acık acık. Eşimde birgün demiş "neden evlendin sen?" Adam yine gayet rahat bir şekilde "çocugum olsun istıyordum, düzenli hayat istıyordum." İşte bu kadar basit. O yuvalar herzaman aşkla kurulmuyor. Yaşım geldi evleneyim, çocugum olsun, düzenli hayatım olsun diye kafasına yatan bir kadınla evlilik yapılabiliyor, sizde sanıyorsunuz severek evlendik. Adamın böyle bir durumda ortalığı toparlamak istemesi, boşanmak istememesinin sebebide eşine olan aşkı fılan değil.
Eski sevgılısıne "seni unuttuğumumu sandın" gibi bir mesajın açıklaması olamaz. Kendinizi kandırmayın yada kandırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?