Bi akıl fikir verin

Tam konuyu kibleyecektim yeni uye gelmis bizimle dalga geciyor diye baktim eski uyesiniz dumur oldum

Yani su kk'nin en rahat kadiniyim , kocam da buyuk ihtimalle turkiyenin en rahat adamidir ama bir herif bana seninle sevismek istiyorum yazsa , onu dunyaya geldigine pisman ederim , kocam da o yazan parmaklarini munasip bi yerine sokar o yavsagin

Ne tuhaf insanlarsiniz siz yahu??

Bırak türkiyeyi, dünyada eşine seninle sevişmek istiyorum diyen adama tepki vermeyecek normal bir erkek yoktur.

Ya ne saçma sapan şeyler yazıyorsunuz yok eşime yok bana size alt tarafı bi soru sorduk eşim rahat biri bu konularda bana yazmaya çalışan hangi birine cevap versin erkekleri tanımıyor musunuz ya abi dediklerimden neker duydum ben eşlerinize de güvenmeyin bayanlar telefonlarına bakın çogunun ikinci bir telefonu ya da hatları var. Bu çocuk beni tanıyor uzun zamandır iş yerine gel git yapan birisi instagram dan engelledim tabi sonra tel numarımı bulmuş tabi pat diye sevişmek istemedi her gün gören birisi atıp tutuyorsunuz

Çevrenizi değiştirin o zaman, herkesin çevresi böyle ahlaksızlarla dolu değil. Sizin derdiniz adamın karısından önce size böyle bir seyi nasıl teklif ettiği olsun, tanıdığınız , hergün gördüğünüz insan olması çok çok daha çirkin zaten.

Esinize ise söyleyecek sözüm yok bu batar rahatlık bana batar çünkü.

Sizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası

Bırak türkiyeyi, dünyada eşine seninle sevişmek istiyorum diyen adama tepki vermeyecek normal bir erkek yoktur.
Yani , sastim kaldim
Bana da asilan cok olur , hatta bi sapigim vardi surekli sms atardi , cok guzelsiniz vs yazip dururdu esimle guler gecerdik manyagin teki deyip ama sevismek istiyorum yazacak hem de tanidik bir adam , esime gerek kalmaz ben dunyaya rezil ederim onu , konu sahibinin rahatligina sastim kaldim

Sizi alkışlıyorum ya fikirlere bakın adam yüz vermeyince yazmazmışta bence erkeklerin ne mal olduğunu daha anlamamışsınız siz kadın arkadaşım mı olması gerekiyor illaki kadını tutmak istedim bu gerizakılıyla niye evli kalsınn diye aynı şey benim başıma da gelebilir böyle bi adamla evli kalmak istemezdim açıkcası

Kusura bakma da tacize uğrayan kadının yapacağı bir sürü şey, çalacağı bir sürü kapı var. İş ilişkisinde olduğunuz biriyse iş yerine şikayet edersiniz, elinizde deliller var tacizden iş sözleşmesi iptal edilir. Olmadı savcılığa şikayet edersiniz yine delilleriniz var, tacizden ceza alır. Her iki durumda da dert adamın eşiyse siz de kurtulursunuz adamın eşi de öğrenir. Ama bu bir taciz değilse ve sizin de flörtöz mesajlarınız varsa bu kapıları çalmak yerine karısına ulaşmaya çalışırsınız.

Engellemiycem demedim ki
Hala engellemediniz yani?

Eşinizin rahatlığından muzdaripsiniz güya ama sizde çok rahatsınız. Hergün gördüğüm adamın biri bana seninle sevişmek istiyorum diye mesaj atacak ben rezil rüsva etmiycem onu birde oturup karısını düşünceğim. Çok enteresan.

Yani , sastim kaldim
Bana da asilan cok olur , hatta bi sapigim vardi surekli sms atardi , cok guzelsiniz vs yazip dururdu esimle guler gecerdik manyagin teki deyip ama sevismek istiyorum yazacak hem de tanidik bir adam , esime gerek kalmaz ben dunyaya rezil ederim onu , konu sahibinin rahatligina sastim kaldim

Ya hepimizin başına geliyor bu tip şeyler. Ama ben yüz vermediğim sürece kimse bu kadar ileri gidemez. Konu sahibi kusura bakmasın ama gerçekleri anlatmıyor.

Biz de sizi alkisliyoruz emin olabilirsiniz , adam ahlaksiz ama bu ahlaksizliga canak tutan sizsiniz
Sordugunuz soruya da cevap veriyim , ben olsam adamin karisina o mesajlari gonderir , ustune de ben evli kadinim kocanizi taciz ettigi icin savciliga sikayet edecegim haberiniz olsun , kapiniza polis gelince sasirmayin , sebebi budur yazarim
Sonra da gider savciliga sikayet dilekcesi veririm mesajlarla birlikte

Ya hepimizin başına geliyor bu tip şeyler. Ama ben yüz vermediğim sürece kimse bu kadar ileri gidemez. Konu sahibi kusura bakmasın ama gerçekleri anlatmıyor.
Aynen oyle , ben isim geregi tonlarca adamla muhatap oluyordum , asilmaya calisani da olurdu , evlisi de bekari da , sicardim agizlarina kalirlardi oyle , acik acik seninle sevismek istiyorum diyen adam ya aklini peynir ekmekle yemistir ya da timarhanelik delidir , zeka sorunu vardir , ucuncu secenek de karsisinda bundan hoslanan kadin vardir adam yazdikca yaziyordur

Ben adamın peşimi bırakmasından çok eşim görecek diye korkardım bir de cevap yazıyosun bas engeli adama kendini ifade etme hakkını tanıyosun resmen niyeti kötü bir kere, sevişme muhabbetine girmiş direk hasbinallah

rahatsızsanız ve görüşmek istemiyorsanız engelleyin. bir süre sosyal medya kullanmayın hattınızı değiştirin . tavsiyelerim bunlar onun haricinde bir yorumda eşimin haberi var deişsinzi diğer yorumda ise eşime söylemeli miyim demişsiniz bu çelişki ne acaba ?

rahatsızsanız ve görüşmek istemiyorsanız engelleyin. bir süre sosyal medya kullanmayın hattınızı değiştirin . tavsiyelerim bunlar onun haricinde bir yorumda eşimin haberi var deişsinzi diğer yorumda ise eşime söylemeli miyim demişsiniz bu çelişki ne acaba ?
Onun eşine

Back
X