Bi akıl fikir verin

Site yöneticisi konuyu kapatın burası bence kadınlar kulübü değil kadınlar düşmanı kulübu olmuş ben ne soruyorum millet ne cevap veriyor benim flört ettiğimi bile yazanlar olmuş sizi Allah a havale ediyorum

Birisi var bana sürekli mesaj atıyor evli biri bende evliyim onun bu yaptığının yanlış olduğunu söylüyorum eşine karşı böyle bişey yapmaması gerektiğini vs vs... Eşini kişisel olarak tanımıyorum fakat faceden falan buldum şeytan diyor eşine anlat ama bi yandan da yuva yıkılsın istemem sizce ne yapmalı söylemeli mi söylememeli mi. Adamın bana yazdıklarına gelince senden hoşlanıyorum görüşelim buluşalım sana istek duyuyorum eşimi sevmeden evlendim birisiyle severek sevişmek istiyorum benden bişey istersen yaparım vs vs daha bi çok şey
İstemem yan cebime koy evli olacağım biri bana bu tarz mesaj atacak işsiz gibi gidip karısını facebooktan bulacağım da kadına söyleyeceğim adama da güzelce yapmaması gerektiğini anlatacağım bence hiç şov peşinde koşmayın adamı engelleyin eşinize söyleyin gidin şikayetçi olun belli hoşunuza gitmiş egonuz hoşlanmış ama bence önce bunları yapın

Erkekleri tanımıyorsunuz galiba sadece gülüyorum size neler dönüyor bu devirde illa şarkıcı mı olmak gerekiyor hiç kimseye pas vermem yüz vermem konuşmam abi dediğim kişiler gelir yanıma oturur konuşmaya çalışır burda erkekleri kimse savunmasın

:KK55: :KK55: :KK55:
evet kavanozda yaşıyorum hiç erkek görmedim.

Söyleyemezsiniz çünkü adamla flört ettiniz. Noktayı koydum gidiyorum.
Yok canım o kadar da değil. Tamam hataları var bazı şeyleri geciktirmis kısa kesmemis keskin kararlar alıp hareket edememiş bu yüzden taviz vermiş oluyor. Ama direk net şekilde flört ettiniz denilemez. Pasif davranmış hatası bu. Ve umarım artık keskin kararlar alıp çözüm üretebilir

Yok canım o kadar da değil. Tamam hataları var bazı şeyleri geciktirmis kısa kesmemis keskin kararlar alıp hareket edememiş bu yüzden taviz vermiş oluyor. Ama direk net şekilde flört ettiniz denilemez. Pasif davranmış hatası bu. Ve umarım artık keskin kararlar alıp çözüm üretebilir

Kendi mesajları olmasa soluğu savcılıkta alırdı. Ciddi bir taciz vakası çünkü. Eşinin haberi var, saklanacak bir şey yok hala şikayet etmiyorsa altında başka bir şey ararım ben.

İstemem yan cebime koy evli olacağım biri bana bu tarz mesaj atacak işsiz gibi gidip karısını facebooktan bulacağım da kadına söyleyeceğim adama da güzelce yapmaması gerektiğini anlatacağım bence hiç şov peşinde koşmayın adamı engelleyin eşinize söyleyin gidin şikayetçi olun belli hoşunuza gitmiş egonuz hoşlanmış ama bence önce bunları yapın
Sen önce mesajları oku bi tek tek

Görmüşündürde sana asılanı taciz edeni görmemişindir erkekleri savunduğuna göre

ilkokul öğrencisimisiniz?
gerçi oğlum 3 e gidiyor o bile okuduğunu anlayabiliyor..
bilemedim başka bir sıkıntınız mı var?
psikolojide bu çarpıtmanın bir ismi vardır illa ki. destek almayı düşünmez misiniz?

Kendi mesajları olmasa soluğu savcılıkta alırdı. Ciddi bir taciz vakası çünkü. Eşinin haberi var, saklanacak bir şey yok hala şikayet etmiyorsa altında başka bir şey ararım ben.
Benim korkacak bi mesajım yok tel nonu verde atayım sana da insanlara iftira atmak çok mu hoşunuza gidiyor

Benim korkacak bi mesajım yok tel nonu verde atayım sana da insanlara iftira atmak çok mu hoşunuza gidiyor

Size telefon numaramı vermeyeceğimi, normal insanların tanımadıkları insanlara telefon numarası vermeyeceğini biliyorsunuz. Silin isimleri atın buraya mesajları o kadar kendinize güveniyorsanız.

Evet eşinin haberi var ama anlaşılan buna rağmen adamım diye geziyor. Daha karısına bile söyleyip söylememe konusunda ikilem yaşıyorsa, savciliga gidecek cesareti ve bizim gibi ortalığı ayağa kaldıracak yapısı yok demek ki. Tamamen pasifliginden kaynaklaniyor. Istiyor yapmayı ama beceremiyor gibi geldi bana. Bu arkadaşın bu yapıdan kurtularak daha yırtıcı kararlı olması gerekiyor . Bu kafayla giderse daha coook bela alır başına

Ay bu kadar ileri gitmesine neden izin verdin, engelleseydin ya. Onun eşine mesajları atmakla tehdit etmedin mi? Polise gitmekle, savcılığa vermekle. Yani nasıl sana yazmasına müsade edersin?

Back
X