[QUOTE="heys, post: 42701714, member: 45en çok cezbeden tarafı bu sanırım, ama nasıl bi iş kurmaliyim ki? Kafamdaki fikirlerden hangisini tercih ederdin peki?
Canim ben olsam pastane acardim çünkü hem değişik tatlar hem böyle okul karşısında yada iş yerlerine yakın yerlerde fiyatida biraz uygun tutsan hijyende çalışınca ilerde bide ev yemekleri de eklersen süper olur insanlar artık dışarda temiz ev yemekleri yapan yer istiyorlar fast food yiye yiye hem sağlıksız hem hep aynı yanı.düşünsene bir dükkânın var bir kısmı cafe isteyen çay kahve için otursun tatlısını yesin bir yeri ev yemekleri acikan kısım canı karnıyarık mantı vb çeken kısım onu yesin isteyen hamur işi yesin gibi.ne bilim kadınlar dükkânında gün yapabilirler.ev yemekleri kısmına sadece mantici bile yapabilirsin göz önünde mantı yapan eleman alirsin bi tane.istersen böyle işlek yer olsa cadde üstü filan bazı geceler kına gecesi için özel alan gibi de kullanabilirsin hatta bahçesi olursa 2 salıncak bi kaydırak. çocuklu gelenlerde rahat eder her turlu iş yapar yanı.ufaktan başlayıp buyutebilirsin.hemde ac doyuran sevap alır derler .tamam parayla olcak iş sonuçta ama olsun.ilerde bende böyle bir yer düşünüyorum iş bulamazsm.güzellik iside çok karlı ama skinti bayanlar bazen çekilmez olabiliyor bide lazer işine girersen daha kotu cihaz guzel bile olsa herkesi goremeywbiliyo ah eden olur filan.yemek iyidir bence.