bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım

tek arkadaşınız diye göz yummanızmı gerek.benim öyle bir arkadaşım olacağına hiç olmasın daha iyi
Bazen insanlar elleriyle yuvalarını sarsılmasına hatta yıkılmasına seyirci kalıyorlar

Allahim daha ne kuruntusundan bahsediyorsun.acik acik esini bana gonder demis iste.ben olsam agzima geleni soyler.birdahada yuzune bakmazdim.oyle arkadasliga baslarim.

Benim eşimle yatak odamda ne geçtiğini kardeşim dediğim arkadaşlarım bile bilmez. Bu konuda sen çok hatalısın. Bazı insanlar farklı bir komplekse bürünürler, acaba yatağındaki kadın ben olsam bana nasıl yaklaşırdı düşüncesine de kapılmış olabilir. Demişsin ki evli birinden hoşlandı ben engelledim diye... Belli ki kadında bi sapkınlık var... Düşünsene başkasının eşini düşünmeyen seni neden düşünsün ki....

kesinlikle hayatınızdan çıkarmalısınız. bu nasıl terbiyesizlik ya okurken sinirlendim

Sizde hala bu insanla görüşmeye devam mı ediyosunuz yani?? Evliliğinizi her türlü tehlikeden korumakla görevlisiniz siz bu bazen en yakın arkadaşınız bile olabilir. Gözlerinizi iyi açın herşeyin farkında olun ve o bayanla olan arkadaşlığınızı bitirin. İsterse geri kafalı desinler, sonradan pişman olacağınız şeyler yaşanmasını engelleyin. Kendi mutluluğunuz için.. DİPNOT; Hemcinslerinize herşeyi anlatmayın ve kesinlikle GÜVENMEYİN...!

Ahh bazı kadınlar. Kadınlarımız.
Ya ev işlerinden arta kalan dar vakitlerde düşünecek kadar zamanları olmuyo, ya da kendileri dışında diğer insanlar hakkında fazlaca gözlem yapıp düşündükleri için oluyo böyle. Bir kadının, evli bir kadının, bir kadının kocası hakkında, evli bir kadının kocası hakkında beğeni dile getirmesi yersiz. Yersiz olduğu kadar rahatsız edici evet. Samimiyetinizin derecesini bilemiyorum ancak böyle bi tutum karşında tavrınız net olmalı. Duyduğunuz rahatsızlığı ve davranışın anlamsızlığını kesin bi şekilde dile getirmelisiniz.

arkadasinsa eger ne demeye calisiyorsun yanlismi anliyorum bu yaptigin hareket hic dusunmek istemedigim sonuclari ortaya cikariyo diye bi konus ama asla arkadasligina devam etme,bu ne yuzsuzluktur ne demek esin getirsin demek.esinin ona karsi davranislari nasil hic gozlemledinmi

Bu olay çok öncenin yalnız kim bilir konu sahibi bu süreçte neler yaşamıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…