e$in geliyor diye suslenmesi lazim di aslinda
bi$ey diycem, o arkada$in senin buradaki nickini forumu falan bilmiyor demi
ayartacak kadin belli olur yani giyim ku$am dan
ama i$ini $ansa birakma goru$meyi kes bence
konu sahibesi ben bi$eyi daha merak ettim
varsayalimki kadini gordugunde suslu puslu idi , ne tepki verecekdin , aklindan ne geçiriyordun o kapi açilmadan bi kaç saniye once
senin bu pasifligini bozmamiz lazim
Bence eşine bu konudan kesinlikle bahsetme. Erkekler bir kadın tarafından beğenildiğini hissettiği anda tut tutabilirsen.Bence o kadının kocasının yanında okkalı bi laf sok, kendi uğraşsın temizlemek için. Mesela o kadının kocasının yanında konuyu aç ve esprili bi şekilde anlat. emin ol kocası bu olayı duyduktan sonra bi daha o kadını çevrende görmeyeceksin... Bi de araştır bakalım kadını, bi vukuatı olmuş mu, huylu huyundan vaz geçmez derler, mutlaka geçmişinde de vardır ufak tefek şeyler, herkes bilir ama susar çevrede. Bi soruştur bence.
işte asıl mesele bunda her haltını bılırım ewlenmeden once ılıskılerı oldu yanı cok rhattı
kızlar eşlı gorustugum bı arkadaşım var bı gun bı muhabbet arasında kız bana dedıkı bekar olsam kocana bakardım neyse dedım espırı yaptı gecıstırdım bugünde ben kozmetık satyorum kızın urunlerını wermem lazımdı aradım bana dıyokı esın getırsın halbukı sen al gel dese bende goturebılırım bunu bılıyo sen gel dedım yok dedı esım esıne bıraksın dedım yok dedı bende esım gelemez belkı esın bı laf der dedım esım duymaz dıyo bu ne yaa saçma degılmı kocası yokken benım esım nıye onlara gıtsın
kızlaar bugun 5 dkya esım gelıcek dedım tmm dedı ben gttım kapıyı açtı baktım halı tawrı normal gıyım kuşam salaş zaten yanı bakım falan yok bı erkegı cezbedebılcek hıc bırsey yok iiice aklım karıştı
Ürünleri eşinin götürüp götürmeyeceği yada nerde olduğu hakkında bi şekilde bilgi sahibi olmuş olabilir mi? İlla eşinle grüştü değilde aynı işyerinden tanıdık vs hala orada olduğunu vs öğrenip teyid edip gitmeyeceğini öğrenip o şeklde kapıyı açmışta olabilir mi acaba?
Birde eşin onlara gideceğini bilyior muydu ki seni kapıdan aldı? Açıkçası benimde bir arkadaşım vardı sen olmasan benimki olmasa senin sevgilinle çıakrdım demişti şu an ayda yılda bir selamlaşıyoruz ve bu kişi benim can dostum kadar yakın bi arkadaşımdı şakasını bile kaldıramam kimse kusurabakmasın. Sende kes ilişkini illa açıklama yağmana bile gerek yok ama ben içinde tutma ima et ve uzaklaş derim
Peki daha önce evli insanlarla da ilişkisi olmuş mu, bu konuda umursamaz mı. Demek istediğim evli, nişanlı, kız arkadaşı var yok onun için önemli olmaz mı ? eğer durum böyleyse bence dediğim gibi onun kocasının yanında bu durumu espri konusu yaparak anlat, kocası bakar onun çaresine...
eğer yapamam diyorsan, şöyle bir yol izle... Öncelikle ilk olarak eşinden uzak tutmaya bak, eşin kesinlikle onun kendisine olan ilgisini anlamamalı, eşin evdeyken bahane bul, film izliyoruz, başım ağrıyor, dışarı çıkıyoruz vs. Daha sonra arkadaşlığını bitirecek şekikde davran, istediği yerlere gitme, herşeye alınganlık göster vs, senden sıkılsın ve uzaklaşsın...
yaws arkada$im e$inle cinsel sogukluiga gelene kdr konumu kalmadi konu$acak
kadin dershanedeki hocadan sabikaliymi$
ne yapmaya karar verdin ?
ayy ben cok malım yaaa hanı dersanede hocadan hoşlandı bana soledı ama bı halt yemedı bılıyorumm ne bılım ben bunu unutmuştum bıle cınsellıkte bebek meselesinden açıldı ole ustu kapalı konusmustukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?