bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

Kadının resmen eşiniz de gözü var nasıl sakin kalabiliyorsunuz

Onun saçını başını bi yolcan bak bidaha eşinle ilgili cümle kurabiliyor mu

Hiç tahammülüm yok böyle insanlara

ayy yine sempatik yaklaştım
tüm kıskançlık damarlarım kabardı
nasıl öyle bir cümle kurar bence bir daha görüşmeyin o kadınla.
lütfen bir daha da o geri..lı kadına ürün de satmayın

konu sahibesi ben bi$eyi daha merak ettim
varsayalimki kadini gordugunde suslu puslu idi , ne tepki verecekdin , aklindan ne geçiriyordun o kapi açilmadan bi kaç saniye once
senin bu pasifligini bozmamiz lazim

cnım gttım eger açıl saçık olsaydı derdm esım gelcek dedım hlıne bak ustune bse almadan nıe acıon kapıyı falan derdım ama normal karşıladı esımı sormadı ama ben dedım esım gelmek ıstemedı benı gnderdı falan dedım zaten gttıkten 5 dk sonrada esım benı almaya geldı kapıya ble çıkmadı benı aldı gttı

işte asıl mesele bunda her haltını bılırım ewlenmeden once ılıskılerı oldu yanı cok rhattı

Kadin biraz yokladi, bakti sizden ses yok... Ne yaparsam anlamaz zaten dedi. Ki pekte haksiz degilmis.

işte asıl mesele bunda her haltını bılırım ewlenmeden once ılıskılerı oldu yanı cok rhattı

Peki daha önce evli insanlarla da ilişkisi olmuş mu, bu konuda umursamaz mı. Demek istediğim evli, nişanlı, kız arkadaşı var yok onun için önemli olmaz mı ? eğer durum böyleyse bence dediğim gibi onun kocasının yanında bu durumu espri konusu yaparak anlat, kocası bakar onun çaresine...

eğer yapamam diyorsan, şöyle bir yol izle... Öncelikle ilk olarak eşinden uzak tutmaya bak, eşin kesinlikle onun kendisine olan ilgisini anlamamalı, eşin evdeyken bahane bul, film izliyoruz, başım ağrıyor, dışarı çıkıyoruz vs. Daha sonra arkadaşlığını bitirecek şekikde davran, istediği yerlere gitme, herşeye alınganlık göster vs, senden sıkılsın ve uzaklaşsın...

eşli değil tekli bile görüşmem tavrımı mesafemi koyarım kadın rengini belli etmiş zaten daha neyi bekliyosun kocanı takıp koluna gelmesini mi

Valla kurtul hemen o kadindan parcalarimm ben onu yaa bakmsu zilliye valla

Ürünleri eşinin götürüp götürmeyeceği yada nerde olduğu hakkında bi şekilde bilgi sahibi olmuş olabilir mi? İlla eşinle grüştü değilde aynı işyerinden tanıdık vs hala orada olduğunu vs öğrenip teyid edip gitmeyeceğini öğrenip o şeklde kapıyı açmışta olabilir mi acaba?
Birde eşin onlara gideceğini bilyior muydu ki seni kapıdan aldı? Açıkçası benimde bir arkadaşım vardı sen olmasan benimki olmasa senin sevgilinle çıakrdım demişti şu an ayda yılda bir selamlaşıyoruz ve bu kişi benim can dostum kadar yakın bi arkadaşımdı şakasını bile kaldıramam kimse kusurabakmasın. Sende kes ilişkini illa açıklama yağmana bile gerek yok ama ben içinde tutma ima et ve uzaklaş derim

senin geleceğini anlamış olabilir mi
belki pot kırdığının farkına varıp senin geleceğini düşünmüş olabilir
dikkat çekmemek için de normal giyinmiştir zaten bazı kadınlar var sırf dilleriyle işi halledebiliyo yani diline de güveniyo olabilir o yüzden belki az buçuk muhabbet kuracaktı ama sen geldin

ya da sen tam saati söylemediysen de hazırlıksız yakalanmış olabilir yani bilemiyorum

inş kadının günahını almıyoruzdur ama söylediği sözler de hiç normal değil yani göz koyduğu belli bence en azından içiren geçiriyo böyle birşeyi

en iyisi görüşme kafan rahat olsun yaa başka arkadaşlar bulursunuz
böyle rahat tiplerden hiç hoşlanmam zaten
böyle arkadaşın olacağına hiç olmasın bence

Son düzenleme:
sizin süphelendiginizi anladi bence.. ve kocanizin gelmicegini önceden biliyordu sanirim..umarim yaniliyorum
ama esinizin hakkinda sizin yüzünüze karsi böyle konusmasi icin sizi saf görüyo olmasi lazim..
tatlim gözlerini kulaklarini dört ac bundan sonra
ben yanlizliktan ölürüm daha iyi böyle arkadasi ne yapacaksin..
ne midesiz kadinlar var yaaa gerildim valla

Kadın kısaca "kocanda gözüm var az müsade et" demiş ne kuruntusu.

Böylelerinin saçını başını yolmak terbiyesizlik olmamalı bence

Benim anlamadığım kadın yüzüne böyle bi'şeyi söylüyo ve rahat rahat karşılıklı oturmaya devam mı ediyosunuz? Benim arkadaşım kocayı bırak şuan erkek arkadaşıma böyle dese yerin dibine sokar çıkarırım onu, hatta çıkarmam kalsın orda

Son düzenleme:

normalde esım brakıcaktı patronu aradı bırakmadı ben gttım oda en azndan ewe gelıken yurumeyım dıye gelıp aldı benı yanı kıza solıyebılcek hıc kımse yok gdıcegımı bı tek esım bılıyodu oda soledıyse benm bıldıgım num yok onda mercımek fırında mı kiiii...

aslında berber dersaneye gtmıstık orda evlı bı hoca hoşlanmıştı bundan ve aynen arkadaşımda ben elımde olduğu kadar engellemıstım onu o zaman bak ben bunları hıc dusunmemıstım...

kızlaar bıse daha dıceem yaa bız bu kızla fazla samımıyız benm ewımde ne oluyo ne bıtıyo her haltı bılır bnde onun aynı sekılde hanı dıyosunuzya kendı mutl degıldır mutluluğunda gozu wardır dıye ewet kendı mutlu degıl ama bnm mutlulugumdada gozu olamaz cnku ben cok cektım esımdn msela bnm esım cnsel anlamda soğuk bı adam ve o kız bu konuda benımle arasının ıyı olmadıgınıda bılıyooo acaba bunu mu fırsat bıldı

yaws arkada$im e$inle cinsel sogukluiga gelene kdr konumu kalmadi konu$acak
kadin dershanedeki hocadan sabikaliymi$

ne yapmaya karar verdin ?

yaws arkada$im e$inle cinsel sogukluiga gelene kdr konumu kalmadi konu$acak
kadin dershanedeki hocadan sabikaliymi$

ne yapmaya karar verdin ?

ayy ben cok malım yaaa hanı dersanede hocadan hoşlandı bana soledı ama bı halt yemedı bılıyorumm ne bılım ben bunu unutmuştum bıle cınsellıkte bebek meselesinden açıldı ole ustu kapalı konusmustukkk

yok est kendine hakaret etmede
bundan sonra gozun açik olmali
kadinda ar damari çatlami$, uç kisi yataga girelim diycek sana yakinda, bi o kalmi$ siradaki adim olarak ..

asılmanın bu kadar aleni ve göze sokula sokula yapılanı da zor bulunur pes yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…