bı akıl verın ben mı kuruntu yapıyorummm

Saten gecelikle mi karşılamasını bekliyordun
Kadının arsızlığı diline vurmuş, kendi eşinin arkasından duymaz diye iş yapan kadın senin arkandan ne işler çevirir .
Kesinlikle görüşmeyi kes.

Bende sevgilime arkadaşımı eklettim sonra sevgilim de halini hatrını sormuş (bi kaç sefer bi yerlere de gitmiştik)
kız arkadaşım bana diyor ki "mesajlarını okuturum ama, aile faciası çıkmasın"
zaten bir kaç ortamda da övgüyle bahsetmişti iyice sinir oldum.
sonra kıza açık açık söyledim söylediği kelimeden hoşlanmadığımı sonra biraz zaman geçince sildi sevgilimi.
sevgilim de bir daha ne sordu ne etti.
bazı kadınları gerçekten anlamak zor.

ben sizin yerinizde olsa açık açık eşime de kadına da vetoyu çekerdim.

Bence eşine bu konudan kesinlikle bahsetme. Erkekler bir kadın tarafından beğenildiğini hissettiği anda tut tutabilirsen. Bence o kadının kocasının yanında okkalı bi laf sok, kendi uğraşsın temizlemek için. Mesela o kadının kocasının yanında konuyu aç ve esprili bi şekilde anlat. emin ol kocası bu olayı duyduktan sonra bi daha o kadını çevrende görmeyeceksin... Bi de araştır bakalım kadını, bi vukuatı olmuş mu, huylu huyundan vaz geçmez derler, mutlaka geçmişinde de vardır ufak tefek şeyler, herkes bilir ama susar çevrede. Bi soruştur bence.

Son düzenleme:
konu sahibi arkadaş taktik hatası yapmış bence. 5 dakikaya eşim gelicek deyip gitmiş. kadının süslenip püslenmeye fırsatı olmamıştır ki. eşim gelicek bikaç saate gibi bişey söleyip bi süre vericektin. kısa zamanda gittiysen kadının bakım yapmaya falan vakti olmamıştır. yakın mı oturuyorsunuz, eşim gelicek dedikten ne kadar zaman sonra gittin?

özür dileyerek söylüyorum ama bir kadının bana bu şekilde bir konuşma yapabilmesi için beni çok saf görmesi gerek.
aksi taktirde şu konuşmayı yaptığı ilk dakkalardan itibaren alnını karışlarım.sert bir üslup oldu belki , ama izahı yok.
şiddetle uzak durulası bir kadın örneği.

Ne mesafesi? O sözlerden sonra açık açık ne gerekiyorsa söylerdim valla, ondan sonra tekrar benimle görüşmeye yüzü olmazdı zaten, eşine kadar taşıyabilirim mevzuyu, bu nasıl bir edepsizlik yahuu?

Bencede eşine hiç bahsetmesin uyuyanı uyandırmasın erkelerde bazen arayış içine giriyorlar monoton evlilikten sıkılıp aklına sokma bile kocanın eğer hissetmediğini düşünüyprsun arada eşinin hareketlerinide gözlemesi lazım sonuçta eve girip çıkıyor ne malum erkeklerede fazla güvenmeyin beleşçi onlar

Benim kayınvalidem de eşimin eski sevgilisinin düğününe götürmeye kalkmıştı beni :))))

Aaa buda güzelmiş :))tövbe allahım aklı başındamı bu kadının acaba onlara hava atmayamı götürdü seni ak gelinim senden daha güzel gibi diyerekten oğluma yakışanı aldım diyerekten belkide kötü niyetle değildir günah almakta istemiyorum

Bence sen o kadının adresini ver ben bir güzel onu süsleyeyim mor pembe allıklarla nasıl olsa beni tanımaz etmez bn senide tanımuyorum kimseye birşey olmaz yemin etsen başın yanmaz ben bir şunu benzeteyim geleyim :))

kesinlikle katılıyorum yaa.. bi de elde edemeyince (Allah korusun) sinirlenip hırs ediniyolardır bunlar ya. Ne günlere kaldık... kurtulmuştur konu sahibesi inşALLAH

Yok, ben nasıl kıskanç biriymişim, o rahmetli eşini dansözler karşısında oynarken alkışlıyormuş, hastalığında bakmaya gelen hemşireler rahmetlinin dizinde uyuyormuş, ne varmış ki onda. Eşimde ben de ağzının payını verince bi daha konu açılamadı tabi ki

Hm o zaman sana mahsustan yapmış bu kaynanalar niye oğullarını paylaşamıyorlar alsınlar koysunlar oğullarını karınlarına tekar doğurmasalarmış sanki gelinleri anaları doğurmuyor

Ohh erkek olsamda kaynananın kocası olsam doğru demiş :))) dansözlerle oynatıyormuş ne var bunda sende izin ver oğluna hatta birlikte para yapıştırırsınız dansöz ortada ohh sen niye kıskanıyorsun :)))

Hm o zaman sana mahsustan yapmış bu kaynanalar niye oğullarını paylaşamıyorlar alsınlar koysunlar oğullarını karınlarına tekar doğurmasalarmış sanki gelinleri anaları doğurmuyor

Boşver canım, böyle yapmaları daha iyi. Onlar böyle yaptıkça bizim de araya mesafe koyma hakkımız doğuyor ve oğulları da ağzını açıp tek laf edemiyor dolayısı ile :) Benim kv anladı artık son sözün kendisine değil de bana ait olduğunu

Ohh erkek olsamda kaynananın kocası olsam doğru demiş :))) dansözlerle oynatıyormuş ne var bunda sende izin ver oğluna hatta birlikte para yapıştırırsınız dansöz ortada ohh sen niye kıskanıyorsun :)))

hakılsın valla hayatım :) normal davranan o, anormallik bende :)

kızlar bende farkındayım gorusmucem ama konduramıyorum aılemden başka bı sehre geldım tek arkadaşımda o hanı ne bılım grusmem yaa napıyım

boşversene arkadaşım arkadaşsız tek kalıcam diye kocasız kalıcaksın ..
sen jet bi hızla hemde bahane fln sunmadan irtibatı kes sorarsa öyle olması lazım de kes at boşver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…