Verin eline süpürgeyi bezi, ben yetistiremiyorum askim hadi bana yardim deyin en iyisi. Ne yaparsa, kötü bile yapsa, süpersin, söyle iyi yapiyorsun, ay allah razi olsun, yok bak senle yapinca ne güzel cabuk bitiyor is vs vs vs.
Bayagi bir annesini aglatin
Bakin bakalim bir daha yapiyormu. Ayrica kizmayin ona, ama bir dahakine bana sormadan davet etme insanlari, istedigim gibi hazirlik yapamiyorum, mahcup olmak istemiyorum vs deyin. Esinizi suclar gibi degilde, kendiniz telase düsmüs gibi. Esiniz sizi cok kosturan, yorgun bitkin görsün, ama arkadaslariniz gelecegi zamana yakin süslenip püslenip ortaya cikin.
Ayrica cok hazirlik gerektiren yemekler yapmayin, hatta disardan siparis verin ancak temizligi yetistirdim deyin. Inanin daha cok degeriniz olur. Arkadaslarinizda zaten kusurlariniza bakmazlar insallah, yoksa zaten arkadas sayilmazlar...
Yapabileceginiz en büyük hata yok o sevmez, yok o beceremez diye esinizden yardim istememek, herseye kendinizin kosturmasi, ayrica yardim ediyorsa bile onu elestirmeniz, ozaman erkekler cabuk kiziyor, bunaliyorlar. Akilli olmak gerek...