• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bi akıl verin lutfen

nehirimmmmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2013
40
0
6
Antalya
kızlar merhaba ben nişanlıyım ayrı şehirlerde yaşıyoruz yan yana geldiğimiz zamanlarda hiç sorun yok çok ilgili ama ayrı olduğumuz zaman mesaj konuşma yetmiyo bana ona gore sorun yok işten zaman kalmıyo gunde 3 4 kere konuşuyorz 2 3 saate bi de mesajlaşırız ben çok uzerine duşuyorum su anda da 4 saattir mesaj atmadı bemde atmadım piskopat gibi tele bakıyorum ondan soğumak istiyorum bu kadar onu düşündüğümü üzerine düştüğümü hissetmesin kaybetme korkusu olsun ne olur yardım edin bana ilişkinin pasif trafında kalmak istiyorum biraz

Siz calismiyosunuz sanirim?? Ya bi ise girin ya da sizi oyalayacak dusuncelerinizi ondan uzaklastiracak bi ugras edinin... Gunde iki uc kere konusmak veya mesajlasmak aslinda cok da az sayilmaz bence siz bosluktan biraz nisanliniza sarmissiniz.. Rahat olun o benim o beni seviyo ilk musait aninda zaten beni arayacaktir diye kendi kendinizi telkin edin

Canım benim pasif olmak senin elinde ki biraz kendini çek o arasın sorsun özlet kendini fazla üstüne düşme :20: oda bunun farkına varacaktır bence tabi benimki sadece bir fikir uygulayıp uygulamamak sana kalmış :31:

Bi de ustune dustugunuzu hissetmesini istemiyosaniz bilmiyorum yapiyomusunuz ama eger her aramadiginda beni niye aramadin mesajima niye gec cevap verdin vs tarzi yaklasimlar sergilemekten kacinin aksine her aradiginda guleryuzlu sakin ve rahat konusun

yapmayın Allah aşkına günde 3-4 kez knuşup zaten sürekli mesajlaşıyomuşsunuz.Daha ne istiyosunuz.evet gün içerisinde hiç knşmamaya bende karşıyım ama fazlasının da zarar olduğunu düşünüyorum.Fazla muhabbet tez ayrılık getirir derler bende inanıyorum buna.kendinize biraz hakim olmaya çalışın ve geri çekin

ahh ahh bu konudan bende biraz muzdaribim :51:

benimd e işim rahattır ona göre ve o derste ya da işte olunca nişanlın gibi çok mesaj atamıyor ama , mesela 4 - saat hiç mesaj atmazsa rahatsıız oluyorum atsın istiyorum ilgilenmiyomuş gibi geliyo :32: ama günde 3 - 4 kez konuşuyomuşsunuz o zaman yeterli olur biz haftada 2 bazen 3 kez anca konuşuyoruz bu yüzden mesajlara daha önem veriyorum , evet çok üstüne düşmemek lazım ama insan içten içe istiyo işte , atmamaya çalış tut kendini canım bilerek atmıyorsa işi olmadığı halde atmıyosa o başka tabii :ssz::ssz:

onu umursamıyormuş gibi nasıl davrancam beni kıskansın düşünsün merak etsin istıyorum

seni biliyo sonuçtaa ne kadar umursamıyomuş gibi yapsan da aslında çatladğını bilirr :52:

ama tabi sende mesajlarına geç cevap verip düşünmüyomuş gibi yapabilirsinn

ahh ahh bu konudan bende biraz muzdaribim :51:

benimd e işim rahattır ona göre ve o derste ya da işte olunca nişanlın gibi çok mesaj atamıyor ama , mesela 4 - saat hiç mesaj atmazsa rahatsıız oluyorum atsın istiyorum ilgilenmiyomuş gibi geliyo :32: ama günde 3 - 4 kez konuşuyomuşsunuz o zaman yeterli olur biz haftada 2 bazen 3 kez anca konuşuyoruz bu yüzden mesajlara daha önem veriyorum , evet çok üstüne düşmemek lazım ama insan içten içe istiyo işte , atmamaya çalış tut kendini canım bilerek atmıyorsa işi olmadığı halde atmıyosa o başka tabii :ssz::ssz:

yok canım bilerek atmıyo diyemem de mesela ben 2 elim kanda olsa elimi yıkar mesaj atarım oyle dıyım:) ama o oyle değil mesela film izlr film bitene kadar yazmaz

yok canım bilerek atmıyo diyemem de mesela ben 2 elim kanda olsa elimi yıkar mesaj atarım oyle dıyım:) ama o oyle değil mesela film izlr film bitene kadar yazmaz

eneee kızz aynıyız senlee :52: bende öyleyimdir hemen cevap veririm ama o yok film izliyodum yok biriyle konuşuyodum yok bilmem ne diye geç cevap verebilir :24::24:

Evlenince geciyo canim aksam eve gelecek evde konusuruz psikolojisine giriyosun bi sure sonra bizde esimle konusuruz mesaj atariz ama eskiden 1 saat mesaj atmazsa hemen trip atardim yillar gectikce azaliyo o triplerzamana birak hersey yoluna girer oturur bu tip seyler rayina

Evlenince geciyo canim aksam eve gelecek evde konusuruz psikolojisine giriyosun bi sure sonra bizde esimle konusuruz mesaj atariz ama eskiden 1 saat mesaj atmazsa hemen trip atardim yillar gectikce azaliyo o triplerzamana birak hersey yoluna girer oturur bu tip seyler rayina

canım bizim düğüne daha baya var benim bu psikolojıden kurtulmam lazım:)

O zaman sana bi taktik vereyim Calisiyosun sanirim canim telefonunu yakin bi arkadasina ver iste ve ne olursa olsun verme bana de iste mesela oglen yemegi haric vermesin sana teli sende cevap yazama arayama ben bi keresinde yapmistim o zamanlar nsanliydik esimin odu kopmus bi sey oldu yoksa kesin yazardi diye cooooook sonra anlaymistm boyle yaptim diye cok mikrosun ama demisti erkekler biraz oyleler ders vermezsen anlamazlar benimkide bi dalardi ps ye oyuna ara acmaz yaz cvap vermez gicik ederdi o dersten sonra anladi karsi taraf Ne dusunuyo bi daha yapmadi

Back
X