Bi akil verin lutfen :(

msbeau

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2014
23
0
6
Bursa
Arkadaslar merhaba.lutfen bana yardimci olmaya calisir misinz?ben okulumu bitirdim ama erkek arkadasimin bitirmesine 2yil daha var .iliskimizin 4.yilindayiz.artik beklemek istemiyoruz.ama babam asla vermez.cok mutsuzum ( nasil olcak bu is boyle.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ailesi gelip istesın aileler konususnca iş değişebilir

Isi var mi ki? Gecim nasil olacak?

.

Ben konustum babamla ama bosuna gelmesinler vermem diyo babamla da aram bozuldu evde isler karisik.aileler birbirine girmesin sonra erkek arkadasima da soyleyemedim hicbisey

Var parttime calistigi bi is ama benim okulum bitti ben calisirim olmaz mi oyle idare ederz 1yil nisanli beklesek evlensek diger 1yili da idare ederz sonra o da bitirir diye dusunuyorum ben.

Merhaba Pollyanna.
Evlilik bu, evcilik değil malesef.

Ailenizle birlikteyken rahat gorusememek ise sorununuz;
once onunla konusun sonra da soz kesin.
Mezun olunca da evlenirsiniz.

Ama boyle bir sorun yoksa onun mezun olmasini bekleyin derim.
Hatta askerligini de yapsin ise girsin oyle resmiyete dokun...

neyse tesekkurler yine de herkese ilgilendiginiz icin.ne zormus bu isler.insan sevdigine kavusmak istiyor iste biran once.

Akil var mantik var...
aileler mezun olmamis kizlarini bile evlendirmiyorlarken henuz meslegini eline almamis birine kizlarini emanet edebileceklerini dusunurler mi?
Ayrica part time isler vs.... daha olgunlasmaniz gerektigni dusunuyorum, bu dusunceyle evliligin ustesinden gelebileceginiz izlenimi olusturmuyorsunuz maalesef.

akil var mantık var. soz yapalim nisan yapalim da degil yani direkt evlenmek istiyorsunuz. kiz bile okulunu bitirmeden evlenilmez, o sekilde evlenen insanlar bile 100kere dusunup karar veriyor. siz erkek okurken evlenmekten bahsediyorsunuz.

Oyle de 2 3 sene beklicez iste ben beklemek istemiyorum o yuzden de dert edindim kendime

Dogru diyorsunuz .ben aileme de hak veriyorum elbet.ama 4yildir sevgiliyiz.artik biseyler olsun istiyorum ben.beceremez miyiz gercekten boyle.

Yok canim hemen evlenmek degil ama babam diyor ki isini eline alsin oyle istmeye gelsin.okurken soz bile yapmam gelmesinler bosuna diyor

Bekle cnm.bekle evlilik zor öyle hemen verilecek bir karar değil

Dogru diyorsunuz .ben aileme de hak veriyorum elbet.ama 4yildir sevgiliyiz.artik biseyler olsun istiyorum ben.beceremez miyiz gercekten boyle.

Siz is hayatina girip baska sorunlarlacebellesirken onun okula gidip gelmesi uni. hayatini vs cocuk gibi gorebilirsiniz...
Sonra sorumluluk almiyorsun demeler vs.

Ben saglamciyimdir,
Evlenip zorluklarin ortasina atilip sonra ayriligi dusunecegime
bekar olarak iliskiyi ve onu gozlemleyip sartlarin olgunlasmasini beklerim...
Tabi bu surede kisiler de olgunlasir, evliligin yukledigi sorumlulugu alma ev cocuk es vs o bilinc de gelisir...

Anladim tesekkurler tekrardan.ben sadece gece gece darlandim gene.bari bi soz nisan yapsa babam da hepten kati cikti ya.adini andirmiyor evde.valla okulda daha cok gorusuyorduk.

Beklemelisin bence evlilik kolay değil hem babanda haklı iş güç sahibi olmayı bırak okul bile bitmemiş ayrıca erkek arkadaşınıda böyle dar zamanlarında tanırsın bekle ve her şey en güzel şekilde gerçekleşsin

:26::26: offffff :26::26: ya ikna edeceksin yada bekleyeceksiniz canım benim

canım aileler herzaman en doğrusunu bilir aileni karşına alma. kız sen kafayımı yedin öğrenciyle evlenilirmi:26: az dah sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…