Bi Akıl Verin Lütfennn :(

eski erkek arkadasini unut. ama lise arkadasin hala samimiyse agzini ara cunku araniza olacak bir sure ikinizde tanidiginzi icin katlanabileceksen neden olmasin.

şöyle bi sıkıntı var konuştukları dönemde kız arkadaşım çocukla bya ciddi düşünüyodu.ama çocuk istemedi yani içinde kaldı,heves diyelim.şuan benimle birlkte olmak istemesi fikri ona pek hoş gelmeyecek sanırım : \

ben senin yerinde olsam eski sevgilimi tamamen geçmişe gömer yoluma öyle devam ederim. diğer konuya gelirsek madem bi sans vermek istiyorsun eğer kız arkadasınla samımıysen git anlat sans vermek istiyorum ama senide üzmek istemiyorum sen onu seviyormusun diye sor sormazsan bile ağzını ara bence

çocukça bıseyse bence sıkıntı yapmanıza bıle gerek yok.

peki onlar ayrılalı ne kadar oldu?

canım onlar sadece bi süre konuştular.yani sevgili falan olmadan çocuk olmycak dedi vazgeçti.konuşabilcek cesareti bulamıyorum kendmde.ters bi şey derse diye.eski sevgilimden geçtm artık yenisini hayatıma almak istiyorum ama alamıyorum.arkadaşm ters teperse ondan da vazgeçmek zorunda kalcam

Bence şu an senin için en hayirlisi yalnizlik ..bu psikolojiyle acele edip yanlis kararlar alma derim .. Önce acını yaşamak zorundasin unutmak o acı ne zaman biter o zaman yenisi kipirdar icinde simdi ne kendine ne baskasina yazik etme ...

haklısınız fakat yalnız kaldıkça daha kötü oluyorum.beni aldattığı kızla mutlu olmasını yediremiyorum kendime.her gün mutlu mutlu fotoğraflar paylaşmalar falan sosyal paylaşm sitelerinde.sürekli takipteyim ne yapıyolar dye.o yüzden kendime bi yol çizmem ve onlardan kurtulmam lazım

Bu kişi yaralarını kapatabilecek mi? Bana göre insana, kendisinden başka kimse iyi gelmiyor. Ben acı çekiyorum ama en azından acım da mutluluğumda kendime.. kim bilir belki günün birinde tekrar birini severim, ozaman başlarım bir ilişkiye. Fakat o güne kadar yalnızlığı,kendini dinlemelisin diye düşünüyorum ama karar senin tabi, hayatta senin

Kötü bir ilişkiden yeni çıktığını, bu yuzden yenı bır ılıskıye hazır olmadıgını, zamana ıhtıyacın oldugunu soyle ama onu tanımak ıstedıgını soyle cocuga. Arkadasına da sız bulustukca ufak ufak bılgı verıp tepkısıne bak. Iste; bılmem kımle kahve ıctık, ıyı bır ınsanmıış, bılmem kım sınemaya gıdelım dedı vs gıbı.
Boylece tepkısını gorur ama sok edıcı bır sekılde sormaktan da kurtulursunuz?

Haklısınız bu da güzel bi fikir.yavaş yavaş alıştırmak en güzeli olacak sanırım.

Biraz kafanı dinlesen
Yıpratıcı bir ilişkiden çıkıp diğerine koşmak doğrumu
Üstelik arkadaşının eski sevgilisi
Bir zaman sonra bu da kafana takılacak, ne yaşadılar, ne oldu, aynı ortama girme sorunları falan
Yaralarını sar bir zaman, hemen biriyle birlikte olmak zorunda değilsin
Şahsi fikrim, isterse yıllar öncede kalmış olsun fark etmez, arkadaşım olan görüştüğüm birinin eski sevgilisi ile yapamam

Çivi her zaman çiviyi sökmez. Acım geçsin diye arkadaşımı kaybetmeyi göze alamazdım ben.

İçinde karsındaki insana karsı güzel hisler varsa bi şans verebilirsin hem kendine hem ona . Ayrıca arkdaşın ciddi b ilişki yaşamamış sadece konuştular demişşin. Arkadasınada güzelce anlat böyle böyle b durum var diye. Ama ne istediğinden eminsen bu yola gir. Karsındaki insanı asla kendine yarabandı yapma

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…