Bence ağzını ara dolaylı şekilde. Taa lisede kalmıs bir ilişki için, bugun size bir tepki vereceğini sanmam...
Sık sık halen ondan bahsediyorsa, onun içinde kaldığına dair bir imada bulunuyorsa durum farklı tabii.
birlikte bile olmadılar sadece öyle çocukça bi konuşmaydı ama kız yakın arkadaşm üzerinden zaman da geçti ama arkadaşım bana mutluluklar dilemeyebilir.zannediyo ki arkadaşma anlatırsam her şey düzelir.evet biraz düzeliyo ama akşam oluyo yne yalnız kalıyorum ağlaya ağlaya uyuyakalıyorum.yani böyle geçmycek bi şey bu.o yüzden tercih meselesine döndü artık benim için
peki onlar ayrılalı ne kadar oldu?
üniversite son sınıf öğrencisiyim.3 yıllık bi ilişkimin ardından sevgilim beni aldattı (ilk sevgilimdi ve ona deli gbi aşıktim).kendisi itiraf etti afettim ama olmadı yürümedi ilişkimiz yediremedm kendime ayrıldım.sonra tekrar barıştıkartık daha fena kavgalar etmeye başladık.kızla ne yaşadıysa artık bana daha önce hiç söylemediği bi şeyi söyledi 'benimle yat her şey düzelecek' dedi.tabiki kabul etmedm ve son olarak tekmeyi bastım.çok mutsuzdum ve tutunacak bi dal arıyodum yıllardır beni sevdiğini söylemek için bekleyen bi arkadaşım açıldı ve beni mutlu etmek istediğini söyledi.çok tatlı çok romantik bi çocuk yani sürekli süprizler çiçekler iltifatlar vs vs. ama sorun şu ki liseden yakın bi arkadaşımın eski görüştüğü olur kendileri.içinde bulunduğum durum berbat erkek arkadaşım şuan beni aldattığı kızla birlikte ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.sizce ben bu çocuğa bi şans vermeli miyim arkadaşımı kaybetmek pahasına da olsa.lütfen yardım edin bi akıl verin..
haklısınız fakat yalnız kaldıkça daha kötü oluyorum.beni aldattığı kızla mutlu olmasını yediremiyorum kendime.her gün mutlu mutlu fotoğraflar paylaşmalar falan sosyal paylaşm sitelerinde.sürekli takipteyim ne yapıyolar dye.o yüzden kendime bi yol çizmem ve onlardan kurtulmam lazımBence şu an senin için en hayirlisi yalnizlik ..bu psikolojiyle acele edip yanlis kararlar alma derim .. Önce acını yaşamak zorundasin unutmak o acı ne zaman biter o zaman yenisi kipirdar icinde simdi ne kendine ne baskasina yazik etme ...
şöyle bi sıkıntı var konuştukları dönemde kız arkadaşım çocukla bya ciddi düşünüyodu.ama çocuk istemedi yani içinde kaldı,heves diyelim.şuan benimle birlkte olmak istemesi fikri ona pek hoş gelmeyecek sanırım : \
Kötü bir ilişkiden yeni çıktığını, bu yuzden yenı bır ılıskıye hazır olmadıgını, zamana ıhtıyacın oldugunu soyle ama onu tanımak ıstedıgını soyle cocuga. Arkadasına da sız bulustukca ufak ufak bılgı verıp tepkısıne bak. Iste; bılmem kımle kahve ıctık, ıyı bır ınsanmıış, bılmem kım sınemaya gıdelım dedı vs gıbı.
Boylece tepkısını gorur ama sok edıcı bır sekılde sormaktan da kurtulursunuz?
üniversite son sınıf öğrencisiyim.3 yıllık bi ilişkimin ardından sevgilim beni aldattı (ilk sevgilimdi ve ona deli gbi aşıktim).kendisi itiraf etti afettim ama olmadı yürümedi ilişkimiz yediremedm kendime ayrıldım.sonra tekrar barıştıkartık daha fena kavgalar etmeye başladık.kızla ne yaşadıysa artık bana daha önce hiç söylemediği bi şeyi söyledi 'benimle yat her şey düzelecek' dedi.tabiki kabul etmedm ve son olarak tekmeyi bastım.çok mutsuzdum ve tutunacak bi dal arıyodum yıllardır beni sevdiğini söylemek için bekleyen bi arkadaşım açıldı ve beni mutlu etmek istediğini söyledi.çok tatlı çok romantik bi çocuk yani sürekli süprizler çiçekler iltifatlar vs vs. ama sorun şu ki liseden yakın bi arkadaşımın eski görüştüğü olur kendileri.içinde bulunduğum durum berbat erkek arkadaşım şuan beni aldattığı kızla birlikte ve ben ne yapacağımı bilmiyorum.sizce ben bu çocuğa bi şans vermeli miyim arkadaşımı kaybetmek pahasına da olsa.lütfen yardım edin bi akıl verin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?