- 28 Ekim 2015
- 35
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi gonulturqut
-
aaaa üzüldüm canım yaa allah bunu kucagına almayı nasıp etsin inşallah kilo önemli değil ne biliyim ben kendimde o değişimi görünce korktum biraz hızlı mı gidiyorum diye kaç aylıkken düşürdün sorması ayıpahh canım :) 57 ye üzülüyor :) ben 67 le hamile kaldım 74 olmuştum sonra düşük yaptım o kiloyu vermeden 74 le 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 78 kiloydum en son sonum ne olacak merak ediyorum :)
Ya korktum şimdi göğüsüm gerginliyi biraz gitmiş ama belim ve karnımda ağrılar var.ya inşallah düşük olmaz çok sevinmişdim hamile olduğuma bebek düşerse fena halde pisikolojim bozulur benimtatlım bebek düşecekse sadece mide bulantısı değil, göğsündeki gerginlik gider normale döner, kasık ağrıların azalır hatta kaybolur, yani bütün gebelik belirtilerin birden kaybolur. 2-3 gün içindede kanamayla sonlanır. birkaç gün daha kendini takip et. olmazsa mutlaka doktora gitmelisin. inşallah birşey olmaz.
Annem uzakta kalıyor malesef bende yalnız gidemiyorum çok korkuyorum yaHaklısın sen de canımşu eskilerden süregelen dayatmalar çok saçma yazık ya. Keşke gidebilsen kendin. Annen yardımcı olmaz mı ?
aaaa üzüldüm canım yaa allah bunu kucagına almayı nasıp etsin inşallah kilo önemli değil ne biliyim ben kendimde o değişimi görünce korktum biraz hızlı mı gidiyorum diye kaç aylıkken düşürdün sorması ayıp
Ben 48le kaldım hala 48im kilo alacağımıda düşünmüyorum ağzıma ne koysam tiksiniyorum geri koyuyorum.şu iki günde bişeyler yiye bildim o yüzden şaşırdım zatenkızlar merhaba bana bı akıl verin bakalım tecrubeli hamışler ben 11+3 haftalık hamıleyım ama hızlı kılo alıyorum 57 ile başladım hemen altmış oldum yaa bu kadar cabuk olmaması lazım 4. aydan itibaren kılo alımı başlıyormuş hızlı kılo almamak ıcın ve kılomu dengeli almak için neler yapmalıyım lutfen yardım edin
Ya elifcim içimi rahatlatdın nerdeyse aynı günleri geçiriyoruz çok teşekkür ederim yorumun içinBen de 6+4 deyim bulantım biraz azaldı göğüs gerginliği de öyle bugün de doktora gittim kistim dışında bir problem yok şükür
Canm ben 13+3 üm bende hala bel ve kasık ağrısı devam ediyor tiksinme var bazı yiyeceklere karşı ve midem sabahları bulanıyor sadece göğüs ağrım geçtiyaa kızlar size bir sorum daha olcak acaba hamileleiğini benim gibi ağır geciren arkadaşlar var mı mıtlaka vardır rası kesin de en azından fıkır alısverişi yapsak ben on ıkıncı haftaya gırcem doktor artık yavaş yavaş azalması gerekiyo dedi ama ben de aksine önceden miğde bulantım oluyodu her sabah ama bi de yeni yeni ani öğürtüler cıkmaya başladı bunlar için geç kalmadım mı ben bel agrısı uykusuzluk halsizlik desen hat safada oturarak çalıştığım mesleğimi bile icra edemiyorum
AYNEN CANIM YAA SADECE GÖĞÜS AGRIM GECTİ DİĞERLERİ DAHA AKSİNE İNADINA COĞALIYORLAR NE ZAMAN GECİCEK BUNLAR ARTIK İŞİMİ YÜRÜTEMEDİĞİMDEN MALESEF AYRILMAM GEREKICEK SON ZAMANLARINA KADAR DURAMIYCAM BU GİDİŞLE İŞİMDECanm ben 13+3 üm bende hala bel ve kasık ağrısı devam ediyor tiksinme var bazı yiyeceklere karşı ve midem sabahları bulanıyor sadece göğüs ağrım geçti
Kaç haftalıksın ki sen ? Rapor alabilirsin belki bi süreAYNEN CANIM YAA SADECE GÖĞÜS AGRIM GECTİ DİĞERLERİ DAHA AKSİNE İNADINA COĞALIYORLAR NE ZAMAN GECİCEK BUNLAR ARTIK İŞİMİ YÜRÜTEMEDİĞİMDEN MALESEF AYRILMAM GEREKICEK SON ZAMANLARINA KADAR DURAMIYCAM BU GİDİŞLE İŞİMDE
11+4 CANIM AMA IMKANI YOK İŞ YERİM ŞUANDA BİLMİYO DURUMUMU ZATEN ÇALIŞTIĞIM BOLGEDE BİR TEK YONETİCİ BEN VARIM BOŞ BIRAJ-KMAYA GELMEZ GELCEK OLURSA DA IDARE EDİCEK YURUTUCEK BAŞKA ELEMANLAR BAKARLAR EMİNİM BİRAZ İŞ ŞARTLARINI DAHA ÇOK YUKSELTMEYE BAŞLIYORLAR BU TEMPOYA NASIL DAYANIRIM BILMIYORUMKaç haftalıksın ki sen ? Rapor alabilirsin belki bi süre
Anladım Canım Allah kolaylık versin yine de yorma çok kendini11+4 CANIM AMA IMKANI YOK İŞ YERİM ŞUANDA BİLMİYO DURUMUMU ZATEN ÇALIŞTIĞIM BOLGEDE BİR TEK YONETİCİ BEN VARIM BOŞ BIRAJ-KMAYA GELMEZ GELCEK OLURSA DA IDARE EDİCEK YURUTUCEK BAŞKA ELEMANLAR BAKARLAR EMİNİM BİRAZ İŞ ŞARTLARINI DAHA ÇOK YUKSELTMEYE BAŞLIYORLAR BU TEMPOYA NASIL DAYANIRIM BILMIYORUM
Ne demek :)) inş hiç bir sıkıntı olmadan tamamlarsın gebeliğiniYa elifcim içimi rahatlatdın nerdeyse aynı günleri geçiriyoruz çok teşekkür ederim yorumun için
Ya şimdi adet olmadan önce başlayan sızlamalar gibi ağrım başlsdı.ya bu hamilelik beni deli etdi her şeyi kafaya takar oldum.ağrılarda her an deyişdiyi için daha çok korkuyorumNe demek :)) inş hiç bir sıkıntı olmadan tamamlarsın gebeliğini
Noldu tatlım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?