- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
google dan fotoyu aratınca o fotonun kullanıldıgı hesaplar çıkıyor ortaya. nasıl olduda anlamadılar hayret o fotoları bi face adresınden buldu kesın kız foto paylaştıkça oda alıp kenı facesınden paylaşıyor belli ki yoksa nerden bulcak 100 tane foto falan.Fotograf nasil aratiliyor ki?
oyle demeyelim zaten yapt buyuk hata yardımcı olalm bi hata yapmş hatadan nasl dönecekGeçmiş olsun..
Neden böyle işlere girişirsiniz ki.
Çocukta değilsiniz, benden büyüksünüz bile.
Olalim hadi sizin oneriniz nedir ne yapsin bi hata yapmis ama hatasindan degil de adami kandirdigi icin cani yanan uzulen kizoyle demeyelim zaten yapt buyuk hata yardımcı olalm bi hata yapmş hatadan nasl dönecek
rOlalim hadi sizin oneriniz nedir ne yapsin bi hata yapmis ama hatasindan degil de adami kandirdigi icin cani yanan uzulen kiz
google dan fotoyu aratınca o fotonun kullanıldıgı hesaplar çıkıyor ortaya. nasıl olduda anlamadılar hayret o fotoları bi face adresınden buldu kesın kız foto paylaştıkça oda alıp kenı facesınden paylaşıyor belli ki yoksa nerden bulcak 100 tane foto falan.
belki adaanır:m esmerim ela gözlüyüm 1.90 ım dese inanır:)sen ona yalan söylemişsin, belki o da sana söyledi. nerden biliyorsun kolej müdürü mü, kafe sahibi mi, tecavüzcü mü....
adam dese iş adamıyım inanacak ya bu sanal alemde bi de kaçıp evlenen var milet nereye gidiyorOv Ov Ov.
Adamın söylediikleri bana hiç inandırıcı gelmedi, kaldı ki bak canım bahsettiğin kadar kariyerli ve zengin bir adamın ortamı olur, girip çıktığı mekanlar olur, ne alaka facebook'tan kız indirmeye çalışsın değil mi?
Velev ki adam söylediklerinde ciddi, gerçekten hayatı bu şekilde diyelim.
Sen en baştan bir yalanın üzerine kurmuşsun bunu zaten, şunu anla ki adam sana değil, fotoğraflarını gördüğü o kıza aşık.
Foto başkasının ama konuşan bendim, benim fikirlerime, benim hayata bakış açıma vuruldu diye düşünüyorsan üzgünüm.
İstersen o kızdan daha güzel ol, adamın idolize ettiği kişi kız. Buluşmaya gidip herşeyi açıklamaya kalksan, seni gördüğü gibi kaçar benden söylemesi.
Üstelik bu işin bir de hukuki boyutu var.
Ben ara sıra facebook'ta paylaştığım fotograflarımı aratırım öyle manyaklık diyelim.
Kızın da aklına düşüp aynı şeyi yaparsa var gerisini sen düşün.p evnenenler
O hesabı kapat, telefon numaranı değiştir asla ve kat'a tekrar bu şartlar altında konuşma adamla. Ona da yazık, anlatabildim mi canım?
Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?
evet ya kimse facede foto paylaşmıyacak mıfaceden it kopuk bir sürü kisiyi ekliyorsun ve bi kizin resmni kullaniyorsun.suan seni bilisim suclari subesine ihbar etmek istiyorum ki ciddi sekilde bunu dusunuyorum
Aratacağınız fotoğrafı sürükleyip google image arama imlecine bırakın. Fotoğrafın kullanıldığı diğer kaynakları bulursunuz. Bu işte fotoğraf aratmak.Googledan foto nasil aratiliyor bana tam olarak anlatirmisin canim? Yani tam olarak aratilan ne? nasil?