- 15 Aralık 2015
- 152
- 81
- 28
- 29
- Konu Sahibi Shakeupsekerim
-
Uyy bebek poposu, dayanamam :)
Yok bizde birsey yokUyy bebek poposu, dayanamam :)
Görünürde bi çıkıntı filan yok ,enazından bence kafaya takılacak bişi gibi görünmüyor.
Belki genetik yapısı öyledir yani bebekken sizinki veya eşinizinkide öyleydi?
Onu çok araştırdım ama açıklık olmasi lazımmış bunda açıklık yokCanım bu bi hastalık bildiğim kadarıyla spima bifida olması lazım ismi bi araştır ve mutlaka doktora götür inşallah bi hastalığı yoktur bebisinin allah yardım etsin
Yok bizde birsey yok
Yok şuan olmayabilir ama bazen bebek yapıları farkli olabiliyor zamanla değişmiş olabilirmi acaba diye düşündüm.Yok bizde birsey yok
Inşallah allah korusun bebisiniOnu çok araştırdım ama açıklık olmasi lazımmış bunda açıklık yok
Bebek sarılık olmuştu bi de TSH i biraz yüksek çıktı. Ondan dolayi sürekli doktora gidip geliyorduk. Gittiğim bütün doktorlara gösterdim en az 5 farklı doktor gördü. Birsey yok bunda dediler. Çocuk Cerrahi ye götürdüm. Bunun yapısı böyle eğer büyürse 6 aylıkken tekrar getir dedi.Yok şuan olmayabilir ama bazen bebek yapıları farkli olabiliyor zamanla değişmiş olabilirmi acaba diye düşündüm.
Hani daha çok küçükya ama tabi iyice bi baktır sen bikaç doktora daha götür istersen, umarım bişi yoktur.Sağlık sihhat dilerim bebeğine
Peki büyüdükçe düzelir mi yoksa hep böyle mi kalırAçılın, yenidoğan hemşiresiyim. :)
Bazı bebeklerinki böyle Y şeklinde oluyor. Kendi başına şekli sorun değil ama, biraz derin göründü gözüme. Bu çocuk benim haztam olsaydı sakral gamzesi var diye kayda geçirirdim mesela.
Bir çocuk doktoruna daha götürün. Bu durumlarda oraya ultrasonla bakıyorlar, omurilikte problem var mı diye. Çoğu kez problem olmasa da, bazı bebeklerde omurilik problemi göstergesidir bu. Kontrol ettirmekte yarar var.
Tahmin ettiğim gibi,bencede yapısındandır, okadar doktor gormüş takılma arti rahat ol.Bebek sarılık olmuştu bi de TSH i biraz yüksek çıktı. Ondan dolayi sürekli doktora gidip geliyorduk. Gittiğim bütün doktorlara gösterdim en az 5 farklı doktor gördü. Birsey yok bunda dediler. Çocuk Cerrahi ye götürdüm. Bunun yapısı böyle eğer büyürse 6 aylıkken tekrar getir dedi.
Peki büyüdükçe düzelir mi yoksa hep böyle mi kalır
KaldıramadimTahmin ettiğim gibi,bencede yapısındandır, okadar doktor gormüş takılma arti rahat ol.
Dilersen kaldır bebişin popişini netten
Teşekkür ederim yardımlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?