Çocuk Hastalıkları Bi bakar mısınız? Bebekle ilgili..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Shakeupsekerim

Eşim benim herşeyim
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2015
152
81
28
29
Arkadaslar 21 ağustosta doğum yaptım. Bebeğimin kuyruk sokumu kisminda şekil bozuklugu var. Foto yukleyecegim. Doktora götürdüm fakat birsey demediler. Şu an için bu önemli değil dediler. Sizce bu sonradan düzelir mi. Bebeğinde böyle olan anneler varsa yardimci olabilir mi?

Yeni doğanlarda bazen kafada şekil bozukluğu şişlik olabiliyor ve zamanla düzeliyor ama kuyruk sokumunu duymamıstım, gözümde canlandıramadımda..

Umarım oda düzelen bişidir, önemli değil demişler daha detaylı bi açıklama yapmadılarmı?

gecmis olsun baska bir doktora goturun tedavisi nasil olur bilemiyorum nette arastirdinizmi

Bu basit önemsiz bişey değil bence önemli bişey iyi bir doktora götürün ya tek doktorda kalmayın valla içim acıdı ya küçücük kıyamam zaten duygusalım inşallah iyi olur Rabbim sağlık sıhhat versin miniğe inşallah.

Canım bu bi hastalık bildiğim kadarıyla spima bifida olması lazım ismi bi araştır ve mutlaka doktora götür inşallah bi hastalığı yoktur bebisinin allah yardım etsin

Resimleri düzenleme vakti geçmeden kaldirirsaniz iyi olur sitede bir şeyler asla silinmez bunu bilin. Sağlığında sorun yoksa görüntü çok da önemli değil bence

Açılın, yenidoğan hemşiresiyim. :)
Bazı bebeklerinki böyle Y şeklinde oluyor. Kendi başına şekli sorun değil ama, biraz derin göründü gözüme. Bu çocuk benim hastam olsaydı sakral gamzesi var diye kayda geçirirdim mesela.
Bir çocuk doktoruna daha götürün. Bu durumlarda oraya ultrasonla bakıyorlar, omurilikte problem var mı diye. Çoğu kez problem olmasa da, bazı bebeklerde omurilik problemi göstergesidir bu. Kontrol ettirmekte yarar var.

Bebek sarılık olmuştu bi de TSH i biraz yüksek çıktı. Ondan dolayi sürekli doktora gidip geliyorduk. Gittiğim bütün doktorlara gösterdim en az 5 farklı doktor gördü. Birsey yok bunda dediler. Çocuk Cerrahi ye götürdüm. Bunun yapısı böyle eğer büyürse 6 aylıkken tekrar getir dedi.

Peki büyüdükçe düzelir mi yoksa hep böyle mi kalır

Tahmin ettiğim gibi,bencede yapısındandır, okadar doktor gormüş takılma arti rahat ol.
Dilersen kaldır bebişin popişini netten

Peki büyüdükçe düzelir mi yoksa hep böyle mi kalır

Büyüyüp kilo aldıkça o kadar kemikli görünmez tabii ama şekli öyle kalabilir. Önemli olan şekli değil zaten. Eğer bir problem varsa, büyüdükçe geçmez. Eğer bir problem yoksa da şeklinde bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…